Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Resident Evil: #1.941 12-10-07 11:15 H δικιά μου η κρίση είναι για τα μπάζα όπως πιθανόν να παρατηρήσατε οπότε για σήμερα μάλλον λέω να ψηφίσω Kakerlak, εμπιστευόμενη την fandago-κρίση edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:18 Η misslittledevil: #1.942 12-10-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... huh? Υποπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:24 Η Youki έγραψε: #1.943 12-10-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ειλικρινά το δικό σου το σκεπτικό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πώς γίνεται εγώ και ο Bill να είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ο Bill με ψηφίζει και μάλιστα σε ψηφοφορία που κινδυνεύω? Ή είσαι απρόσεκτη ή είσαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η Oralee έγραψε: #1.944 12-10-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: καλημέρες αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα? Click για ανάπτυξη... Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Resident Evil: #1.945 12-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H δικιά μου η κρίση είναι για τα μπάζα όπως πιθανόν να παρατηρήσατε οπότε για σήμερα μάλλον λέω να ψηφίσω Kakerlak, εμπιστευόμενη την fandago-κρίση edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:18 Η misslittledevil: #1.942 12-10-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... huh? Υποπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:24 Η Youki έγραψε: #1.943 12-10-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ειλικρινά το δικό σου το σκεπτικό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πώς γίνεται εγώ και ο Bill να είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ο Bill με ψηφίζει και μάλιστα σε ψηφοφορία που κινδυνεύω? Ή είσαι απρόσεκτη ή είσαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η Oralee έγραψε: #1.944 12-10-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: καλημέρες αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα? Click για ανάπτυξη... Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Resident Evil: #1.945 12-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... huh? Υποπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:24 Η Youki έγραψε: #1.943 12-10-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ειλικρινά το δικό σου το σκεπτικό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πώς γίνεται εγώ και ο Bill να είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ο Bill με ψηφίζει και μάλιστα σε ψηφοφορία που κινδυνεύω? Ή είσαι απρόσεκτη ή είσαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η Oralee έγραψε: #1.944 12-10-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: καλημέρες αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα? Click για ανάπτυξη... Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Resident Evil: #1.945 12-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ειλικρινά το δικό σου το σκεπτικό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πώς γίνεται εγώ και ο Bill να είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ο Bill με ψηφίζει και μάλιστα σε ψηφοφορία που κινδυνεύω? Ή είσαι απρόσεκτη ή είσαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η Oralee έγραψε: #1.944 12-10-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: καλημέρες αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα? Click για ανάπτυξη... Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Resident Evil: #1.945 12-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: καλημέρες αξιαγάπητη συντονιστική [], μήπως συζητήθηκε το θέμα ανα "χ" αποχωρήσεις να μας λέτε αν ο ρουφιάνος παραμένει μέσα? Click για ανάπτυξη... Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Resident Evil: #1.945 12-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ο ρουφ είναι μέσα.. κι επίσης ένας δολοφόνος είναι εκτός.. Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η misslittledevil: #1.946 12-10-07 11:29 Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Ο ρουφιανος ομως ποιος ειναι? Ο fantago μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Oralee έγραψε: #1.947 12-10-07 11:30 Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η Resident Evil: #1.948 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο Φουνες ο νεκρος δολοφονος τοτε. Click για ανάπτυξη... αυτό πιστεύω κι εγώ... για το ρουφιάνο πάλι.... καμία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:30 Η dooo έγραψε: #1.949 12-10-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: edit: έκανα μια παρατήρηση... ο Αρκτούρος ουδέποτε έχει καταχωρήσει ψήφο ΠΡΙΝ τη 1. Από που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ότι δεν θα δολοφονηθεί??? Click για ανάπτυξη... είναι στο σχολείο του καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:31 Η Resident Evil: #1.950 12-10-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Click για ανάπτυξη... εσύ και γιώργος δεν χρηματίζεστε... το έμαθα η Angie_ann όμως ή η Vkey.... χμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #1.951 12-10-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: είναι στο σχολείο του καλέ Click για ανάπτυξη... ναι αλλά το βράδυ (μετά τις 8 ) είναι μέσα!!!! Έχουμε μιλήσει, τον έχω δει... Μπορεί να την καταχωρήσει και έχει ΟΛΟ το χρόνο μετά το σχολείο να την αλλάξει... Δεν το κάνει όμως... [δεν λέω ότι είναι ντε και καλά δολοφόνος απλά μου έκανε εντύπωση!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:34 Η dooo έγραψε: #1.952 12-10-07 11:34 το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Resident Evil: #1.953 12-10-07 11:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: το fandago παντως λέω να το αφήσουμε μεχρι τελευταία στιγμή.. φτιάχνει ωραίους πίνακες Click για ανάπτυξη... indeed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η adespoto έγραψε: #1.954 12-10-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Ισως για το ξεκάρφωμα??? είναι πολύ πιθανό να σε ψήφισε για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του. Σε "δίνει" για να γλυτώσει. So simple! Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Εγώ πάλι δεν πιστεύω οτι ο Φουνές ήταν δολοφόνος. Πιστεύω οτι ήταν μάλλον το Ευούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #1.955 12-10-07 11:51 ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η adespoto έγραψε: #1.956 12-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ο ρουφ ποιος είναι άραγες..και τι ρόλο (κωλο)βαράει....είχα το φουρνάκι γιάυτη τη θέση, αλλά δεν είναι τελικά. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 11:53 Η dooo έγραψε: #1.957 12-10-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω οτι είσαι εσύ ο ρουφ? Click για ανάπτυξη... κι αν είμαι? μήπως πρέπει να με ακούτε σε ό,τι προτείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η misslittledevil: #1.958 12-10-07 12:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 12:29 Η Youki έγραψε: #1.959 12-10-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: 1. Για ξεκάρφωμα θα με ψήφιζε σε μια στιγμή που δε θα κινδύνευα (οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν πρέπει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο) 2. Να γλιτώσει από τι????????????????? Δεν τον είχε ψηφίσει σχεδόν κανείς για να θεωρηθεί οτι κινδυνεύει να φύγει. Click για ανάπτυξη... 1. Για ξεκάρφωμα θα σε ψήφιζε οποιαδήποτε στιγμή. Πολύ περισσότερο σε μια στιγμή που κινδυνεύεις. "να, να ψηφίζω κι εγώ τον δολοφόνο που κινδυνεύει να φύγει, άρα δεν είμαι εγώ δολοφόνος". 2. Να γλυτώσει = να φύγουν οι υποψίες από πάνω του, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή είναι στη σέντρα ή όχι. 3. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ για το τι πρέπει να κάνουν οι δολοφόνοι για να επιβιώσουν! 4. Οσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ταυτόχρονα δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα κατά αυτών που κατηγορούν-ψηφίζουν είναι στα δικά μου μάτια ακόμα πιο ύποπτοι. Adespoto με βεβαιότητα πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 13:04 Η Oralee έγραψε: #1.960 12-10-07 13:04 H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kakerlak_lala.jpg 76,4 KB · Εμφανίσεις: 133
H Kakerlak δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.