Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
α, επεσήμανε λάθος η πάτυ, δεν ήθελε να παίξει από ότι κατάλαβα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo από εμένα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, μίστερ, γνωριζόμαστε?:bleh::bleh:

επειδή πλησιάζει η ώρα των δολοφόνων ψηφίζω zanin

λοιπόν.. ώρα να παραθέσω τους δικούς μου τοπ4 υπόπτους.. (με τυχαία σειρά..)

-Vkey: μου κάνει πολλή ύποπτη η όλη της παρουσία σ'αυτό το παιχνίδι (τα λεγόμενά της, ο τρόπος της,κλπ) :hmm:

-Founes: έγκλημα μεγάλο μυρίζομαι εδώ πέρα..! :P

-XRZ : απ'τις αρχικές μου υποψήφιες..με κάθε ποστ της, μου επιβεβαιώνει τις υποψίες.. εμείς κάτι τέτοια δεν τα μασάμε κυρά-XRZ..!!:closed: :P:P:P:P

-dooo : για τον λόγο που έχω αναλύσει 2-3 φορές πιο πάνω.. ;)

Για τη σημερινή ψηφοφορία, θα ψηφίσω τη dooo που μου'χει κάτσει στραβά εδώ και καιρό και κάτι δεν μου πολυκολλάει... :/:
:hmm:

Σούμα για Δευτέρα:
  1. adespoto: dooo
  2. burbuja: dooo
  3. Corpse Bride: suspiria
  4. dooo: suspiria
  5. faithplus1: dooo
  6. insomiac: dooo
  7. io-io: zanin
  8. misslittledevil: dooo
  9. Molka: dooo
  10. suspiria: dooo
  11. The Stand: dooo
  12. Thodoris28: zanin
  13. Underwater: dooo
  14. zanin: dooo
  15. XRZ: suspiria
  16. Αρκτούρος: suspiria
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.

-

α, επεσήμανε λάθος η πάτυ, δεν ήθελε να παίξει από ότι κατάλαβα...

Όχι όχι..δεν ήθελε..ένα λαθάκι βρήκε και το είπε...:redface:

Για τη σημερινή ψηφοφορία, θα ψηφίσω τη dooo που μου'χει κάτσει στραβά εδώ και καιρό και κάτι δεν μου πολυκολλάει... :/:
:hmm:
:'(

παίζει και να είμαι το πιο συγκροτημένο άτομο εδώ μέσα, ΝΤΑΤΣ?

:P:P:P

εγώ είμαι ανάμεσα σε Αρκτούρο και Θοδωρή...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ομως...

ps. Γιατι γελάς ρε διαολάκι ??? :P

Συγγνώμη dooo μου, αλλά σε ψηφάω (προσέχτε ελληνικόν) κι εγώ

1ο θύμα: kakerlak
2o θύμα: Palladin
3o θύμα: Insomniac

Ενθάδε κείτεται το 3ο θύμα των άγριων δολοφονικών μας ενστίκτων. ΔΕΝ μας αρέσει Insomniac που γράφεις με το δεξί, πάρτο χαμπάρι!!

1ο θύμα: kakerlak
2o θύμα: Palladin
3o θύμα: Insomniac

Ενθάδε κείτεται το 3ο θύμα των άγριων δολοφονικών μας ενστίκτων. ΔΕΝ μας αρέσει Insomniac που γράφεις με το δεξί, πάρτο χαμπάρι!!

Απλά θεϊκή προκύρηξη, απλά...

Insoooooo.....Περίμενέ με.................

μη τρέχεις μωρέ στις σκάλες του Άδη, είμαι κι έγκυος, δε σε προλαβαίνω:P:P:P:P

έχετε μια τελευταία ευκαιρία να με γλυτώσετε, αλλιώς θα σας καταραστούμε με τον Inso, και θα στοιχειώσουμε τα όνειρά σας:D:D

ps. Γιατι γελάς ρε διαολάκι ??? :P

Μα πιστευεις οτι μπορεις να περασεις για αγγελουδι? Οχι δα..

Η Doooo, από τα λίγα που κατάλαβα αυτές τις μέρες, θα ήταν αναμενόμενο να είναι δολοφόνος, άρα μάλλον γι αυτό δεν την επέλεξε η Συντονιστική γι αυτόν το ρόλο.
Θα επιμείνω στην ψήφο μου για την suspiria, εκτός του ότι για εμένα είναι ακόμα η Νο 1 ύποπτη, το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει. :D

το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει. :D
νάτο βρε το παιδί μάλαμα.
Παραδειγματιστείτε:P:P:P:D

το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει. :D

Την ίδια άποψη θα έχεις όταν σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα?:P:P

Την ίδια άποψη θα έχεις όταν σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα?:P:P
βέβαια!!! η bugs είναι στάθερος χαρακτήρας:hehe::hehe::P

Αν δεν είναι η dooo δολοφόνος τότε σίγουρα είναι η suspiria.
Για τη molka έχω προβληματιστεί λίγο. Δε βαριέσαι...Δολοφόνος και η molka! :P

-Vkey: μου κάνει πολλή ύποπτη η όλη της παρουσία σ'αυτό το παιχνίδι (τα λεγόμενά της, ο τρόπος της,κλπ) :hmm:

Τι έκανα πάλι η γυναίκα; :worry: :P
Λείπω λίγο και αμέσως να με κατηγορήσετε :P

Βρε παιδιά γιατί δεν είχε πάπυρο αυτή η προκήρυξη; :hmm:

Και μιας και την γλίτωσα! :P Θα μελετήσω τι έχασα και θα ξανάρθω.... προσοχή...ψηφίζω!:P

(δωροδοκίες δεκτές :P)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back