adespoto
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με το αδέσποτο για 2-3 ονόματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
κι επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά, αν κι έχω κάποια πρόσωπα κατά νου, θα παρακολουθήσω πρώτα μερικά ποστς ακόμα και μετά θ'ανοίξω το στόμα μου..!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Εγω ψηφισα Μανια στην τελευταια, οποτε Αδεσποτακι get your facts right.
Τώρα που το σκέφτομαι, η τελευταία ψηφοφορία ήταν μεταξύ της doo και της μάνιας (δύο ψήφοι διαφορά), οπότε πιστεύω οτι ήταν αποφασισμένο να ψηφίσετε κάποιοι δολοφόνοι τη Μάνια έτσι ώστε να μη βγεί από τη μέση η αρχηγός της σπείρας
Αυτό επιβεβαιώνει σε ένα βαθμό και οτι η Μάνια είναι δολοφόνος, διότι αν δεν ήταν, γιατί δεν ψήφισε την doo και γιατί δεν την κατηγόρησε κιόλας έτσι ώστε να σώσει το τομάρι της? (πω πω, πώς τα λέω ε? )
(Μετά από αρκετό ψάξιμο):
suspiria η τελευταία δολοφόνος, διότι στην αρχή κατηγορεί το εβούλι και μάλιστα προσπαθεί πολύ να πείσει οτι το εβούλι είναι δολοφόνος (μήπως για να σωθεί η συντρόφισσά της η Μάνια από την κρεμάλα; ) και για το τελευταίο μήνυμά της προς εμένα όπου, ενώ δεν την κατηγόρησα για κάτι, προσπαθησε να κατηγορήσει εμένα. Και να μου το θυμηθείτε οτι αν βρεθώ σε κανένα χαντάκι δολοφονημένη τη Δευτέρα θα είναι επειδή έκανα αυτές τις αποκαλύψεις
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Edit: Πάρτε το link, μέχρι κάποιος να φτιάξει το μήνυμα, γιατί δεν ήξερα να παρεθέτω βίντεο
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η mania μας δούλευε ψιλό γαζί θα πρέπει να αναζητήσουμε ποιοι είχαν λόγο να την κρατήσουν μέσα! Μα... φυσικά οι υπόλοιποι 5 δολοφόνοι! H dooo (ως εύκολος στόχος) πήρε 6 ψήφους... δλδ... όσοι οι δολοφόνοι!!! Επομένως -για μένα- οι δολοφόνοι είναι αυτοί που προσπάθησαν να σώσουν τη μάνια ψηφίζοντας την ... μεγάλη αντίπαλο! Για να δούμε ποιοι ήταν αυτοί....
- αdespoto
- burbuja
- faithplus1
- insomniac
- truffinho
- zanin
Κάτι μου λέει ότι μέσα σε αυτούς τους 6 πρέπει να αναζητηθούν οι υπόλοιποι 5 δολοφόνοι... οι faith κ insomniac δεν με εμπνέουν πολύ για δολοφόνοι στην παρούσα φάση και ίσως απλά παρασύρθηκαν αλλά οι άλλοι 4 μου κάνουν άκρως... εγκληματικές φυσιογνωμίες εδώ μέσα!!!
Θα επανέλθω τη δευτέρα με την τελική μου απόφαση [μέχρι τη 1 βέβαια γιατί κάτι μου λέει ότι έχω φτάσει κοντά και πλέον νιώθω ότι μπήκα στο στόχο τους.... και δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ ως τις 8...]
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
αχχαχαχαχαχ φοβερό το βιντεακι!!!
E, είπα να βάλω κάτι, γιατί πολύ ηρεμία πέφτει.. Κι όχι μόνο τώτα το σαββατοκύριακο... γενικάα
Συνεχίζουμεε
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
2. χρζ μου άρεσε πολύ αυτό το μπονι και κλάιντ....αλήθεια ποιος είναι το αρσενικό και ποιος το θηλυκό?
3. θα ψηφίσω από σήμερα γιατί δεν ξέρω αν θα ψηφίσω αυριο....... doo
io-io
Διάσημο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Λοιπόόόν!!! Έκανα τα searching μου εγώ και κατέληξα!!!
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η mania μας δούλευε ψιλό γαζί θα πρέπει να αναζητήσουμε ποιοι είχαν λόγο να την κρατήσουν μέσα! Μα... φυσικά οι υπόλοιποι 5 δολοφόνοι! H dooo (ως εύκολος στόχος) πήρε 6 ψήφους... δλδ... όσοι οι δολοφόνοι!!! Επομένως -για μένα- οι δολοφόνοι είναι αυτοί που προσπάθησαν να σώσουν τη μάνια ψηφίζοντας την ... μεγάλη αντίπαλο! Για να δούμε ποιοι ήταν αυτοί....Οι δύο τελευταίοι επιβεβαιώνουν και την αρχική μου διαίσθηση για μπόνι κ κλάιντ ζευγάρι μέσα στους δολοφόνους!!!
- αdespoto
- burbuja
- faithplus1
- insomniac
- truffinho
- zanin
Κάτι μου λέει ότι μέσα σε αυτούς τους 6 πρέπει να αναζητηθούν οι υπόλοιποι 5 δολοφόνοι... οι faith κ insomniac δεν με εμπνέουν πολύ για δολοφόνοι στην παρούσα φάση και ίσως απλά παρασύρθηκαν αλλά οι άλλοι 4 μου κάνουν άκρως... εγκληματικές φυσιογνωμίες εδώ μέσα!!!
Θα επανέλθω τη δευτέρα με την τελική μου απόφαση [μέχρι τη 1 βέβαια γιατί κάτι μου λέει ότι έχω φτάσει κοντά και πλέον νιώθω ότι μπήκα στο στόχο τους.... και δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ ως τις 8...]
1. Δε μας γράφεις τους υπόλοιπους 5 αλλά μας αναφέρεις 6 δολοφόνους.
2. Εγώ κατηγόρησα τη Μάνια σαν δολοφόνο και είμαι κι εγώ δολοφόνος;
3. Αφού η doo ήταν εύκολος στόχος ποιός ο λόγος να την ψηφίσουν οι δολοφόνοι?
4. Και αφού η Μάνια, κατά τα λεγόμενά σου, ήταν δολοφόνος και η dooo όχι, γιατί η μανια στην τελευταία ψηφοφορία δεν ψήφισε dooo?
5. Είναι πολύ χαζό σε μια ψηφοφορία όλοι οι δολοφόνοι να ψηφίζουν τον ίδιο γιατί καρφώνονται
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι ψήφος ή σκέψη;Αρχιζω και πειθομαι για zanin.....
(μη σε βάλω άδικα αν δεν είναι ψήφος )
io-io
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι ψήφος ή σκέψη;
(μη σε βάλω άδικα αν δεν είναι ψήφος )
Βαλε, αν και μπορει να αλλαξω γνωμη! Δεν σε πειραζει να κανεις μια αλλαγη μετα, εεεεε?
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Έτυχε τώρα να έχω ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη
Sorry... Ραντεβού με τους δολοφόνους στον επόμενο γύρο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.