stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχααααα.. έχω μύτη εγώ..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος
Die killer, die.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη
Vkey
Επιφανές μέλος
Το πιζί να το κρατήσω εγώ;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σούμα για Τρίτη:
- adespoto: suspiria
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
underwater
Περιβόητο μέλος
Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 'πες, το 'πες.
Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες )
Δεν το 'πα, δεν το 'πα..
Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα...
Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο..
Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
- adespoto: suspiria
- underwater: suspiria
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Ναι.Δεν το 'πα, δεν το 'πα..
Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα...
Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο..
Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε;
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πιζί να το κρατήσω εγώ;
Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!!
Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη!
io-io
Διάσημο μέλος
Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το.
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει.
Ψηφίζω suspiria
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας.
Αυτα ειναι..
Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος..
dooo
Διακεκριμένο μέλος
τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς
σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο).
Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε)
Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα
Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο.
Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα...
εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.