stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Η stupid bitch: #741 10-09-07 20:08 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! το'ξερα..!!! χαχααααα.. έχω μύτη εγώ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:10 Η io-io έγραψε: #742 10-09-07 20:10 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Die killer, die. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η adespoto έγραψε: #743 10-09-07 20:11 Με την ήδη υπάρχουσα λογική μου ψηφίζω suspiria, θεωρώ οτι και οι δολοφόνοι είχαν συμφωνήσει να βγαλουν την doo για να φύγει ο "εμφανής στόχος" και να δράσουν υποχθόνια και καταχθόνια τα υπόλοιπα μοχθηρά μέλη στης εγκληματικής αυτής σπείρας. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Vkey έγραψε: #744 10-09-07 20:13 Καλά την έλεγα μάνα στην Μαφία Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:21 Ο Γιώργος έγραψε: #745 10-09-07 20:21 Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! το'ξερα..!!! χαχααααα.. έχω μύτη εγώ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:10 Η io-io έγραψε: #742 10-09-07 20:10 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Die killer, die. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η adespoto έγραψε: #743 10-09-07 20:11 Με την ήδη υπάρχουσα λογική μου ψηφίζω suspiria, θεωρώ οτι και οι δολοφόνοι είχαν συμφωνήσει να βγαλουν την doo για να φύγει ο "εμφανής στόχος" και να δράσουν υποχθόνια και καταχθόνια τα υπόλοιπα μοχθηρά μέλη στης εγκληματικής αυτής σπείρας. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Vkey έγραψε: #744 10-09-07 20:13 Καλά την έλεγα μάνα στην Μαφία Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:21 Ο Γιώργος έγραψε: #745 10-09-07 20:21 Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Die killer, die. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η adespoto έγραψε: #743 10-09-07 20:11 Με την ήδη υπάρχουσα λογική μου ψηφίζω suspiria, θεωρώ οτι και οι δολοφόνοι είχαν συμφωνήσει να βγαλουν την doo για να φύγει ο "εμφανής στόχος" και να δράσουν υποχθόνια και καταχθόνια τα υπόλοιπα μοχθηρά μέλη στης εγκληματικής αυτής σπείρας. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Vkey έγραψε: #744 10-09-07 20:13 Καλά την έλεγα μάνα στην Μαφία Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:21 Ο Γιώργος έγραψε: #745 10-09-07 20:21 Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την ήδη υπάρχουσα λογική μου ψηφίζω suspiria, θεωρώ οτι και οι δολοφόνοι είχαν συμφωνήσει να βγαλουν την doo για να φύγει ο "εμφανής στόχος" και να δράσουν υποχθόνια και καταχθόνια τα υπόλοιπα μοχθηρά μέλη στης εγκληματικής αυτής σπείρας. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Vkey έγραψε: #744 10-09-07 20:13 Καλά την έλεγα μάνα στην Μαφία Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:21 Ο Γιώργος έγραψε: #745 10-09-07 20:21 Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά την έλεγα μάνα στην Μαφία Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:21 Ο Γιώργος έγραψε: #745 10-09-07 20:21 Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίστε για Τρίτη! Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:41 Η underwater: #746 10-09-07 20:41 Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν η Doo δολοφόνος? Δεν το περίμενα "κσθόλου". Suspiria ψηφίζω. Να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι undercover κακοποιοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:50 Ο Αρκτούρος: #747 10-09-07 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 'πες, το 'πες. Ψάξε λίγο πίσω (καμιά 20αριά σελίδες ) Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώτα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:01 Η Oralee έγραψε: #748 10-09-07 22:01 Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χεχε.. μια χαρά τα καταφέρατε και χωρίς εμένα βλέπω! Άντε να ..ψοφατε κόσμο για αύριο! Προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #749 10-09-07 22:21 Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σούμα για Τρίτη: adespoto: suspiria underwater: suspiria (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Δεν το 'πα, δεν το 'πα.. Ίσως το συμπέρανες από το βίντεο που έβαλα... Καλά όμως εε.. Και γ**μώ τα βίντεο.. Edit: Τώρα πρέπει να ψηφίσω για Τρίτη ε; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:24 Η Molka έγραψε: #750 10-09-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Το πιζί να το κρατήσω εγώ; Click για ανάπτυξη... Να την κάνω εγώ μπανάκι;;; Έχω μάθει!! Είμαι ανάμεσα σε suspiria και Vkey.. θα το σκεφτώ λίγο ακόμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η io-io έγραψε: #751 10-09-07 22:31 Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα με τη suspiria, κατι δεν μου κολλαει. Προς το παρον μου κανει για πολιτης. Η Vkey απο την αλλη, τωρα που εκανα ενα search τα μηνυματα της, μου φαινεται πολυυυυυ ενοχη. Οποτε Vkey απο εμενα μαλλον για αυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:05 Η Angie_Ann: #752 10-09-07 23:05 Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δώσω από τώρα ψήφο εμπιστοσύνης στην σουσπίρια για αύριο προς το παρόν. Εκτός από την burbuha έχω και εγώ μύτη και μάλιστα γαλλική και κάτι μου βρωμάει για μερικούς εδώ μέσα. Θα ερευνήσω και θα επανέλθω με στοιχεία. Τελικά υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του ντέντεκτιβ...Χμ...Μήπως όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν τους ντεντέκτιβ για να μην πεθάνουν..Σκεφτείτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Η Bugs Bunny: #753 11-09-07 09:15 Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο! Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει. Ψηφίζω suspiria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η misslittledevil: #754 11-09-07 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ένας λιγότερος δολοφόνος είναι ανάμεσά σας. Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι.. Και το αδεσποτο μου κανει για δολοφονος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #755 11-09-07 09:29 very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
very very very famous last words! τόσο φέιμους που θα τα θυμάστε μέχρι να δολοφονηθείτε κι εσείς σε όσους με ψήφισαν για δολοφόνα (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε), αφήνω μια μπούκλα από τα μαλλιά μου στον καθέναν (βαριέμαι να πάω κομμωτήριο). Στους φίλους μου τους δολοφόνους, αφήνω τον μπαλτά για το κρέας (προσοχή, κόβει, μη παίζετε) Στα παιδιά που δεν με ψήφισαν, απέραντη ευγνωμοσύνη..βγάλατε το καλό από μέσα μου και καταπραϋνατε τα δολοφονικά μου ένστικτα Στο παιδί μου αφήνω αυτό το θρεντ, για να εκδικηθεί για μένα όταν μεγαλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η Oralee έγραψε: #756 11-09-07 09:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:31 Ο faithplus1: #757 11-09-07 09:31 Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έπεσα από τα σύννεφα...Η dooo δολοφόνος? Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ! Έτσι όπως το είχα σκεφτεί χτες, φανταζόμουν ότι αν είναι η dooo δεν είναι η suspiria, εκτός αν ισχύει αυτό που λέει το αδέσποτο. Αν και όλοι ψηφίζουν suspi, εγώ θα πω molka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:10 Η Resident Evil: #758 11-09-07 10:10 ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ti στο καλό μόνο εγώ είχα θεωρήσει τη dooo πολύ προφανή για να προτιμηθεί!??!?! Ε εγώ συνεχίζω για suspi... Άμα έχω κάνει και 2ο λάθος...τι να πω... θα απογοητευτώ τόσο που μάλλον θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τα ...ενστικτα των ντεντέκτιβ εδώ μέσα... εδιτ... η δοοο για μια ακόμα φορά απολαυστική στον..επικήδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris28: #759 11-09-07 10:38 Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καταρχήν πρέπει να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν ψήφισα χτες dooo (δες #704) αλλά zanin, μάλλον οι administrator προσπαθούν να μας βοηθήσουν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε εγώ ζαβολιάρης δεν είμαι και έπρεπε να το πω ακόμα και αν κατηγορηθώ για αυτό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν ψηφίζω κάποιον στον έναν γύρο, στον επόμενο μου φαίνεται αθώος; Μάλλον μου έχει αφήσει κατάλοιπα η άδικη δολοφονία του evouli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #760 11-09-07 10:41 Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άμα βλέπετε λάθος, να μας το λέτε.. άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.