dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
-Vkey: μου κάνει πολλή ύποπτη η όλη της παρουσία σ'αυτό το παιχνίδι (τα λεγόμενά της, ο τρόπος της,κλπ)
-Founes: έγκλημα μεγάλο μυρίζομαι εδώ πέρα..!
-XRZ : απ'τις αρχικές μου υποψήφιες..με κάθε ποστ της, μου επιβεβαιώνει τις υποψίες.. εμείς κάτι τέτοια δεν τα μασάμε κυρά-XRZ..!!
-dooo : για τον λόγο που έχω αναλύσει 2-3 φορές πιο πάνω..
Για τη σημερινή ψηφοφορία, θα ψηφίσω τη dooo που μου'χει κάτσει στραβά εδώ και καιρό και κάτι δεν μου πολυκολλάει...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- adespoto: dooo
- burbuja: dooo
- Corpse Bride: suspiria
- dooo: suspiria
- faithplus1: dooo
- insomiac: dooo
- io-io: zanin
- misslittledevil: dooo
- Molka: dooo
- suspiria: dooo
- The Stand: dooo
- Thodoris28: zanin
- Underwater: dooo
- zanin: dooo
- XRZ: suspiria
- Αρκτούρος: suspiria
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
-
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος
α, επεσήμανε λάθος η πάτυ, δεν ήθελε να παίξει από ότι κατάλαβα...
Όχι όχι..δεν ήθελε..ένα λαθάκι βρήκε και το είπε...
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Για τη σημερινή ψηφοφορία, θα ψηφίσω τη dooo που μου'χει κάτσει στραβά εδώ και καιρό και κάτι δεν μου πολυκολλάει...
παίζει και να είμαι το πιο συγκροτημένο άτομο εδώ μέσα, ΝΤΑΤΣ?
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ομως...
ps. Γιατι γελάς ρε διαολάκι ???
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
2o θύμα: Palladin
3o θύμα: Insomniac
Ενθάδε κείτεται το 3ο θύμα των άγριων δολοφονικών μας ενστίκτων. ΔΕΝ μας αρέσει Insomniac που γράφεις με το δεξί, πάρτο χαμπάρι!!
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος
1ο θύμα: kakerlak
2o θύμα: Palladin
3o θύμα: Insomniac
Ενθάδε κείτεται το 3ο θύμα των άγριων δολοφονικών μας ενστίκτων. ΔΕΝ μας αρέσει Insomniac που γράφεις με το δεξί, πάρτο χαμπάρι!!
Απλά θεϊκή προκύρηξη, απλά...
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μη τρέχεις μωρέ στις σκάλες του Άδη, είμαι κι έγκυος, δε σε προλαβαίνω
έχετε μια τελευταία ευκαιρία να με γλυτώσετε, αλλιώς θα σας καταραστούμε με τον Inso, και θα στοιχειώσουμε τα όνειρά σας
misslittledevil
Επιφανές μέλος
ps. Γιατι γελάς ρε διαολάκι ???
Μα πιστευεις οτι μπορεις να περασεις για αγγελουδι? Οχι δα..
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα επιμείνω στην ψήφο μου για την suspiria, εκτός του ότι για εμένα είναι ακόμα η Νο 1 ύποπτη, το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
νάτο βρε το παιδί μάλαμα.το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει.
Παραδειγματιστείτε
underwater
Περιβόητο μέλος
το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει.
Την ίδια άποψη θα έχεις όταν σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
βέβαια!!! η bugs είναι στάθερος χαρακτήραςΤην ίδια άποψη θα έχεις όταν σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα?
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τη molka έχω προβληματιστεί λίγο. Δε βαριέσαι...Δολοφόνος και η molka!
Vkey
Επιφανές μέλος
-Vkey: μου κάνει πολλή ύποπτη η όλη της παρουσία σ'αυτό το παιχνίδι (τα λεγόμενά της, ο τρόπος της,κλπ)
Τι έκανα πάλι η γυναίκα;
Λείπω λίγο και αμέσως να με κατηγορήσετε
Βρε παιδιά γιατί δεν είχε πάπυρο αυτή η προκήρυξη;
Και μιας και την γλίτωσα! Θα μελετήσω τι έχασα και θα ξανάρθω.... προσοχή...ψηφίζω!
(δωροδοκίες δεκτές )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.