Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:15 Η Vkey έγραψε: #601 07-09-07 19:15 Εμένα πάλι με ξέχασες να με βάλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:26 Ο Founes έγραψε: #602 07-09-07 19:26 γιατιιιιι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #603 07-09-07 19:28 Καλά, γκρινιαρόγατα. Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.[/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η misslittledevil: #604 07-09-07 19:31 Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Γιώργος έγραψε: #605 07-09-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάλι με ξέχασες να με βάλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:26 Ο Founes έγραψε: #602 07-09-07 19:26 γιατιιιιι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #603 07-09-07 19:28 Καλά, γκρινιαρόγατα. Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.[/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η misslittledevil: #604 07-09-07 19:31 Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Γιώργος έγραψε: #605 07-09-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατιιιιι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #603 07-09-07 19:28 Καλά, γκρινιαρόγατα. Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.[/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η misslittledevil: #604 07-09-07 19:31 Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Γιώργος έγραψε: #605 07-09-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, γκρινιαρόγατα. Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.[/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η misslittledevil: #604 07-09-07 19:31 Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Γιώργος έγραψε: #605 07-09-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:36 Ο Γιώργος έγραψε: #605 07-09-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μου κανει λιγο υποπτο που ξεχνας συνεχεια την Vkey.. Click για ανάπτυξη... Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:39 Η misslittledevil: #606 07-09-07 19:39 Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με πειθεις. Μηπως να αρχισω να την υποπτευομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:41 Η Vkey έγραψε: #607 07-09-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: γιατιιιιι ??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μία φορά την ξέχασα μόνο. (κοιτάω και κάτι ασκήσεις κιόλας κι είμαι απορροφημένος ) Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη με είχε ξεχάσει το καγιράκι... Μήπως θέτε να με φάτε οι συντονιστές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:57 Η mania έγραψε: #608 07-09-07 19:57 Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ψωφιάσατε ποπόπαιδα επιδή έληψα μια μέρα λόγο πολλής δουλειάς, ευχαριστώ πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Γιώργος έγραψε: #609 07-09-07 20:03 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) Vkey: mania zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja mania: 9 dooo: 6 burbuja: 1 Founes: 1 MonaXoS: 1 suspiria: 1 truffinho: 1 Vkey: 1 Μάνια, περιμένουμε your last words. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mania έγραψε: #610 07-09-07 20:11 Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να πώ ότι δεν θέλω να αποκαλυπτώ για να σκάσετε Εληψα μια μέρα και τα κάνατε μαντάρα, δεν έχει κανείς δικαίωμα να δουλέψει παραπάνω; Λοιπόν χάρηκα πολλύ και θα πέσει πολλύ γέλιο στο τέλος, εγώ θα γελάω στο τέλος γιατί η κρίση σας ήταν τα χάλια μου τα μάυρα Θα τα πούμε την επόμενη φορά και σας έυχομαι να κερδήσουν οι δολοφόνοι Γεια χαρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:19 Ο Γιώργος έγραψε: #611 07-09-07 20:19 Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα. adespoto Angie_Ann Bugs Bunny burbuja Corpse Bride dooo faithplus1 Founes Insomniac io-io misslittledevil Molka MonaXoS suspiria The Stand Thodoris28 truffinho underwater Vkey XRZ zanin Αρκτούρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:31 Η suspiria έγραψε: #612 07-09-07 20:31 τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ήταν η Μάνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η Oralee έγραψε: #613 07-09-07 20:50 Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν λέμε, είπαμε τι σκοτώσανε οι δολόφονοι. Την Δευτέρα θα σας πούμε για αυτόν που θα φύγει από την ψηφοφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:55 Η zanin έγραψε: #614 07-09-07 20:55 μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα η μάνια εφυγε από ψηφοφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:59 Η Oralee έγραψε: #615 07-09-07 20:59 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 2. Με τον Γιώργο αποφασίσαμε πως όσον αφορά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας των θυμάτων είτε από δολοφονία είτε από ψηφοφορία, αυτή θα γίνεται για μία από τις 2 "αποχωρήσεις" κάθε ημέρας εναλλάξ. Δηλαδή τη μία μέρα θα αποκαλύπτουμε την ιδιότητα αυτού που σκότωσαν οι δολοφόνοι και την επόμενη την ταυτότητα αυτού που αποχώρησε από ψηφοφορία κοκ. Click για ανάπτυξη... To έγραψα χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:28 Η io-io έγραψε: #616 07-09-07 21:28 Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:36 Ο Founes έγραψε: #617 07-09-07 21:36 Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν φταις εσύ... τα μαθηματικά φταίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:05 Η zanin έγραψε: #618 07-09-07 22:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω θα το πω αλλη μια και ας με βρισετε. Το θεωρω απαραιτητο να ξερουμε τι ειναι αυτος που ψηφισαμε για να φυγει, για να ξερουμε που βαδιζουμε! Για τον δολοφονημενο παει και ερχεται. Εσεις αποφασιζεται τεσπα, δεν θα ξανααναφερθω και γινομαι και κουραστικη. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως με την io io. ειναι σημαντικό να ξέρουμε αν πεθαίνει δολοφόνος ή πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:18 Η Oralee έγραψε: #619 07-09-07 22:18 Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mη σκέφτεστε τόσο λογικά, ένα παιχνίδι είναι απλά. Και απλά δεν θα ξέρετε κάθε φορά τι πετύχατε, όχι ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Ο Founes έγραψε: #620 07-09-07 23:25 απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απο την άλλη νομίζω οτι αν ξέρουμε τι ειναι ο καθένας την ώρα που σκοτώνετε, χάνετε το μυστήριο και η ατμόσφαιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.