ps. στην πρώτη περίπτωση το ξέρω μιας και μου φαίνεται με έχετε βάλει στο μάτι οι δολοφόνοι και στην δεύτερη περίπτωση δεν γίνεται γιατί ήδη είμαι ενα αγγελούδι!!! χοχοχοοχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Να ρωτησω κατι αν τελειωσει το παιχνιδι κ γινει αλλο δεν θα μπορω να ξανα παιξω γιατι?Η Kakerlak είναι το πρώτο θύμα, λοιπόν.
Θυμίζω πως δεν έχει δικαίωμα για άλλη συμμετοχή εδώ μέσα.
όχι βρε, στο επόμενο μπορούμε να ξαναπαίξουμεΝα ρωτησω κατι αν τελειωσει το παιχνιδι κ γινει αλλο δεν θα μπορω να ξανα παιξω γιατι?
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκρανάσταση νεκρανάσταση!!!
λοιπόόόν.. έχω 3 πολύ βασικούς υπόπτους, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα ακόμα... ειδικά οι 2, νομίζω βγάζουν μάτι... τεσπα, για να δούμε τι θα δούμε... -
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
ναι αν και το καημένο το μωρό τι φταίει?
Είπαμε...θα το υιοθετήσω εγώ
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι οι δολοφόνοι, όταν σκοτώνουν κάποιον, κοιτάνε να μην έχει ακουστεί το όνομά του ως ύποπτο.Πχ αν ο Φούνες δεν είναι δολοφόνος, επειδή πολλοί εδώ τον υποψιάζονται, αυτό βολεύει τους πραγματικούς δολοφόνους. Άρα αποκλείεται να τον σκοτώσουν.
Γι'αυτό το επόμενο θύμα μάλλον θα είναι κάποιος που δεν έχει ακουστεί. Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και η dooo αυτό, που τα ξέρει από μέσα τα πράγματα.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Αρχίστε πλέον να ψηφίζετε για την Δευτέρα.
- adespoto
- Angie_Ann
- Bugs Bunny
- burbuja
- Corpse Bride
- dooo
- faithplus1
- Founes
- Insomniac
- io-io
- misslittledevil
- Molka
- MonaXoS
- suspiria
- The Stand
- Thodoris28
- truffinho
- underwater
- Vkey
- XRZ
- zanin
- Αρκτούρος
Σχεδόν ποτέ δεν μπορούσα να μαντέψω τον/τους δολοφόνους σε αυτό το παιχνίδι, όσες φορές κι αν έχω παίξει. Αλλά θα αναπτύξω το σκεπτικό μου πιστεύοντας οτι υπάρχει μια, μικρή έστω, πιθανότητα να είναι σωστό:
Dooo: Αρχηγός της σπέιρας και ηθική αυτουργός όλων των δολοφονιών, θα γεννήσει στη φυλακή , συντονίζει τη δράση όλων των υπόλοιπων δολοφόνων!
Μάνια: "Έπαιξε κι έχασε", τουτέστιν προσπάθησε να μας παραπλανήσει λέγοντας οτι ξέρει τους δολοφόνους και μάλιστα προσπαθώντας να κάνει τους υπόλοιπος να μην ψηφίσουν αυτήν και τον ΕΝΤΥ, ο οποίος είναι επίσης δολοφόνος!
ΕΝΤΥ: "Ο βασιλιάς της μπλόφας", προσπάθησε να πείσει οτι "τα φαινόμενα απατούν" δίχως να ξέρει οτι η επιστήμη δεν τα δέχεται αυτά
io-io: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Στην πρώτη ψηφοφορία είχε ψηφίσει το evouli που ήταν πολίτης και στις 2 επόμενες δεν έχει ψηφίσει ούτε ΕΝΤΥ ούτε mania. Αλλά ούτε και την doo.
thodoris28: "Στρέφω αλλού τις υποψίες", μετά το εβούλι, προσπαθεί να μας υποψιάσει και για την Vkey (την έχει ψηφίσει στις 2 τελευταίες ψηφοφορίες)
Γι αυτούς τους 5 είμαι σχεδόν σίγουρη (αν και είπαμε τις περισσότερες φορές πέφτω εντελώς έξω οπότε μη με φάτε στο τέλος αν κάνω λάθος!) τώρα για τον πέμπτο δολοφόνο είμαι μεταξύ της Angie και του Αρκτούρου. Αλλά πού θα μου πάει, θα βρω τι παίζει
suspiria
Διάσημο μέλος
io-io
Διάσημο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Εγω ψηφισα Μανια στην τελευταια, οποτε Αδεσποτακι get your facts right.
Ούπς, έχεις δίκιο. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω οτι είσαι, δεν ξέρω γιατί.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Εμένα κάτι μου λέει οτι το adespoto καλύπτει τους πραγματικούς δολοφόνους
Έψαχνα εδώ και μισή ώρα να βρω ποιός έχει ψηφίσει ποιόν, πονοκεφάλιασα, ούτε στο γρίφο του αινστάιν δε με έπιασε τέτοιος πονοκέφαλος. Όχι για να καλύψω άλλον, αλλά ούτε για να καλύψω τον εαυτό μου δεν θα το έκανα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.