Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Palladin έγραψε: #561 07-09-07 13:21 omg ανατρίχιασα με το αίμα στον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Η Vkey έγραψε: #562 07-09-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατήρησα οτι η Κακερλακ και η Παλλαντιν είχαν σκεφθεί και οι δύο τον Φουνες σαν δολοφόνο. Και μετά πήγαν στον άλλο κόσμο. Μήπως είναι και ο Φουνές δολοφόνος? Από την άλλη είμαι σίγουρη οτι είναι η doo και επιφυλλάσομαι για την Μάνια... Click για ανάπτυξη... Ουπς...αυτό δεν το είχα παρατηρήσει... Αλλά αν είναι ο Φούνες δολοφόνος τότε είναι χαζός δολοφόνος (σόρρυ φουρνάκι) γιατί είναι σαν να φωνάζει...εγώ είμαι...εδώ είμαι ψηφίστε με Από την άλλη μπορεί οι δολοφόνοι να μας αποπροσανατολίζουν...και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αυτός... Για την ντου δεν ξέρω...δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει πέρα της μάνας εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:28 Η io-io έγραψε: #563 07-09-07 13:28 Εγω θα ψηφισω Μανια, γιατι καποιος προσπαθει να μας οδηγησει στον Founes και μπορει να ειναι η Μανια την οποια ο Founes ψηφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Η Resident Evil: #564 07-09-07 13:31 αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:33 Η Vkey έγραψε: #565 07-09-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
omg ανατρίχιασα με το αίμα στον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Η Vkey έγραψε: #562 07-09-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατήρησα οτι η Κακερλακ και η Παλλαντιν είχαν σκεφθεί και οι δύο τον Φουνες σαν δολοφόνο. Και μετά πήγαν στον άλλο κόσμο. Μήπως είναι και ο Φουνές δολοφόνος? Από την άλλη είμαι σίγουρη οτι είναι η doo και επιφυλλάσομαι για την Μάνια... Click για ανάπτυξη... Ουπς...αυτό δεν το είχα παρατηρήσει... Αλλά αν είναι ο Φούνες δολοφόνος τότε είναι χαζός δολοφόνος (σόρρυ φουρνάκι) γιατί είναι σαν να φωνάζει...εγώ είμαι...εδώ είμαι ψηφίστε με Από την άλλη μπορεί οι δολοφόνοι να μας αποπροσανατολίζουν...και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αυτός... Για την ντου δεν ξέρω...δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει πέρα της μάνας εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:28 Η io-io έγραψε: #563 07-09-07 13:28 Εγω θα ψηφισω Μανια, γιατι καποιος προσπαθει να μας οδηγησει στον Founes και μπορει να ειναι η Μανια την οποια ο Founes ψηφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Η Resident Evil: #564 07-09-07 13:31 αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:33 Η Vkey έγραψε: #565 07-09-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατήρησα οτι η Κακερλακ και η Παλλαντιν είχαν σκεφθεί και οι δύο τον Φουνες σαν δολοφόνο. Και μετά πήγαν στον άλλο κόσμο. Μήπως είναι και ο Φουνές δολοφόνος? Από την άλλη είμαι σίγουρη οτι είναι η doo και επιφυλλάσομαι για την Μάνια... Click για ανάπτυξη... Ουπς...αυτό δεν το είχα παρατηρήσει... Αλλά αν είναι ο Φούνες δολοφόνος τότε είναι χαζός δολοφόνος (σόρρυ φουρνάκι) γιατί είναι σαν να φωνάζει...εγώ είμαι...εδώ είμαι ψηφίστε με Από την άλλη μπορεί οι δολοφόνοι να μας αποπροσανατολίζουν...και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αυτός... Για την ντου δεν ξέρω...δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει πέρα της μάνας εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:28 Η io-io έγραψε: #563 07-09-07 13:28 Εγω θα ψηφισω Μανια, γιατι καποιος προσπαθει να μας οδηγησει στον Founes και μπορει να ειναι η Μανια την οποια ο Founes ψηφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Η Resident Evil: #564 07-09-07 13:31 αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:33 Η Vkey έγραψε: #565 07-09-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα ψηφισω Μανια, γιατι καποιος προσπαθει να μας οδηγησει στον Founes και μπορει να ειναι η Μανια την οποια ο Founes ψηφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Η Resident Evil: #564 07-09-07 13:31 αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:33 Η Vkey έγραψε: #565 07-09-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:33 Η Vkey έγραψε: #565 07-09-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα! και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4.... να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί... [και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ] Click για ανάπτυξη... Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η Resident Evil: #566 07-09-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ε; Click για ανάπτυξη... τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα... εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η Vkey έγραψε: #567 07-09-07 13:37 Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έκανα πάλι εγώ καλέ; Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο; Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Ο Αρκτούρος: #568 07-09-07 13:45 Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το "εδώ θα βρείτε το πτώμα της Palladin"... Πολύ αντριχιαστικόοοο Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η misslittledevil: #569 07-09-07 13:48 Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Φουνες χλωμο να ειναι παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #570 07-09-07 13:54 Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Doo δαγκωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Bugs Bunny: #571 07-09-07 14:18 Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα δεν πρόλαβα να δω πολλά και αρρώστησα κι από πάνω. Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ... πού είναι ο-ε-ο; Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Vkey έγραψε: #572 07-09-07 14:29 Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέφτομαι για την ντετέκτιβ μπουρ(μπ)ούχα... Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει; Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός Μμμ...καμία βοήθεια βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η suspiria έγραψε: #573 07-09-07 14:31 Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ προτότυπη η φράση στο τοίχο. Αντί να γράψουν κάτι πιο ποιητικό Λοιπόν.. επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Γιώργος έγραψε: #574 07-09-07 14:48 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:55 Η zanin έγραψε: #575 07-09-07 14:55 ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψηφίζω doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η dooo έγραψε: #576 07-09-07 15:01 νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Vkey έγραψε: #577 07-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά. Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:06 Η dooo έγραψε: #578 07-09-07 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η Vkey έγραψε: #579 07-09-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Click για ανάπτυξη... Θα πέσει σε καλά χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Ο faithplus1: #580 07-09-07 15:25 Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.