ανατρίχιασα με το αίμα στον τοίχο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Εγώ παρατήρησα οτι η Κακερλακ και η Παλλαντιν είχαν σκεφθεί και οι δύο τον Φουνες σαν δολοφόνο. Και μετά πήγαν στον άλλο κόσμο. Μήπως είναι και ο Φουνές δολοφόνος? Από την άλλη είμαι σίγουρη οτι είναι η doo και επιφυλλάσομαι για την Μάνια...
Ουπς...αυτό δεν το είχα παρατηρήσει...
Αλλά αν είναι ο Φούνες δολοφόνος τότε είναι χαζός δολοφόνος (σόρρυ φουρνάκι) γιατί είναι σαν να φωνάζει...εγώ είμαι...εδώ είμαι ψηφίστε με
Από την άλλη μπορεί οι δολοφόνοι να μας αποπροσανατολίζουν...και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αυτός...
Για την ντου δεν ξέρω...δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει πέρα της μάνας εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4....
να πάμε στο F Που έχουμε 2! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί...
[και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ]
Vkey
Επιφανές μέλος
αha!!! βρήκα τον αλγόριθμο!!! βγάζουμε πρώτα τα nick από Ε με ψφοφορία και τώρα που τελείωσαν αναζητούμε άλλο γράμμα!
και έχει αρχίσει να διαφαίνετε το Μ.... που έχει 4....
να πάμε στο F Που έχουμε και Founes kai faithpus! και το Τ έχει πολλούς να πάμε κι εκεί...
[και ακόμα δεν ξέρω τι να ψοφήσω ρε παιδιάάάάάάά.... ]
Ε;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
τπτ κοίταζα από το 1ο ποστ ποιοι έχουν φύγει και ποιοι μείναν γιατί έτσι που μου φαίνονται όλοι ύποπτοι , δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω σήμερα...
εδώ που τα λέμε... κι εσύ μου φαίνεσαι ύποπτη.... χμμμμμμμ
Vkey
Επιφανές μέλος
Επειδή δεν κατάλαβα τον αλγόριθμο;
Εγώ ήμουν της θεωρητικής τότε
Βασικά δεν μιλάνε πολύ και δεν ξέρω κι εγώ τι να αποφασίσω;
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, για σήμερα ψηφίζω burbuja.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μάνια για εμένα εξακολουθεί να είναι ύποπτη μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ενώ μέχρι εχθές φώναζε, σήμερα δεν είναι εδώ...
πού είναι ο-ε-ο;
Μάνια λοιπόν και καλό σαββατοκύριακο σε όλους
Vkey
Επιφανές μέλος
Μιας και στην αρχή με το που μπήκε δήλωσε ότι ψάχνει τους δολοφόνους... κι αν το κάνει να μας αποπροσανατολίσει;
Οκ παίζει και μάνια...αλλά με έχει βάλει στο μάτι ο τεό...και μιας και το ψήφισε η ζανίν λέω να μην ακολουθήσω σήμερα τι θέλει ο λαός
Μμμ...καμία βοήθεια βρε...
suspiria
Διάσημο μέλος
Λοιπόν..
επειδή και σήμερα θα έχω ένα busy afternoon αν δεν μπω μέχρι τις 20.00 ψηφίζω mania
διαφορετικά αν έχω χρόνο θα το ψάξω μεταξύ dooo και xrz
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σούμα για Παρασκευή:
- adespoto: dooo
- Angie_Ann: truffinho
- Bugs Bunny: mania
- dooo: mania
- Insomniac:dooo
- io-io: mania
- mania: MonaXoS
- misslittledevil: mania
- Palladin: Founes
- suspiria: mania
- The Stand: suspiria
- thodoris28: Vkey
- truffinho: dooo
- underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ)
- zanin: dooo
- Αρκτούρος: burbuja
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
zanin
Διάσημο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
νταξ ζανίν. νταξ. θα τα πούμε μετά.
Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Υπόσχομαι να σώσω το παιδί σου και να το υιοθετήσω
Vkey
Επιφανές μέλος
Θα πέσει σε καλά χέρια
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.