Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:56 Η Bugs Bunny: #361 06-09-07 13:56 Βρε Μανια μου, θα με απολύσουν και πρέπει και να ψηφίσω... πες μας το σκεπτικό σου για έναν τουλάχιστον από αυτούς που θεωρείς ότι είναι δολοφόνοι να ψηφίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:52 Η viki_thess: #362 06-09-07 15:52 εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:54 Ο Γιώργος έγραψε: #363 06-09-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:55 Η viki_thess: #364 06-09-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... διαβασα καλε ζωρζ..αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...που ειναι η μανια να μας διαφωτισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Ο faithplus1: #365 06-09-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Μανια μου, θα με απολύσουν και πρέπει και να ψηφίσω... πες μας το σκεπτικό σου για έναν τουλάχιστον από αυτούς που θεωρείς ότι είναι δολοφόνοι να ψηφίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:52 Η viki_thess: #362 06-09-07 15:52 εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:54 Ο Γιώργος έγραψε: #363 06-09-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:55 Η viki_thess: #364 06-09-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... διαβασα καλε ζωρζ..αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...που ειναι η μανια να μας διαφωτισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Ο faithplus1: #365 06-09-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:54 Ο Γιώργος έγραψε: #363 06-09-07 15:54 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:55 Η viki_thess: #364 06-09-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... διαβασα καλε ζωρζ..αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...που ειναι η μανια να μας διαφωτισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Ο faithplus1: #365 06-09-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:55 Η viki_thess: #364 06-09-07 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... διαβασα καλε ζωρζ..αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...που ειναι η μανια να μας διαφωτισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Ο faithplus1: #365 06-09-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Είναι απλό... διάβασε τα παραπάνω και πες ποιος πιστεύεις ότι είναι ο δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... διαβασα καλε ζωρζ..αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...που ειναι η μανια να μας διαφωτισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Ο faithplus1: #365 06-09-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: να τη καθιερώσουμε τη περγαμηνή, έχει ένα ύφος μυστηρίου..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #366 06-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δηλαδή εσύ dooo και καλά δεν την είχες ξαναδεί την προκύρηξη? Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αφού ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Έχε χάρη που είμαι πιο σίγουρος για τον ΕΝΤΥ. Click για ανάπτυξη... Και πού τη ξέρω εγώ τη Λίνδο, με λε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:03 Ο Founes έγραψε: #367 06-09-07 16:03 Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε γιατρέ... λες αυτή να την έχει γράψει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:04 Ο faithplus1: #368 06-09-07 16:04 Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είσαι μόνη σου dooo... edit: Τι να σου πω ρε συ Founes.Με προβλημάτισε κάτι που είπε κάποιος, η διαβολίνα νομίζω, στις προηγούμενες σελίδες, ότι η dooo μας είναι πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο Γιώργος έγραψε: #369 06-09-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: (ΥΓ:Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μπω το σ/κ. Αν ψηφίσω προκαταβολικά για όλες τις μέρες μετράει?) Click για ανάπτυξη... Το ΣΚ δεν παίζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:07 Η dooo έγραψε: #370 06-09-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Δεν είσαι μόνη σου dooo... Click για ανάπτυξη... όι βέβαια. κουβαλάω ένα πλαζματάκι μαζί μου ντοκ. μπι καρεφουλ. θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:12 Ο faithplus1: #371 06-09-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: θα πάρω το σιδερικό του έντυ και δε βλέπω και πολύ καλά από το ένα μάτι (το ειρωνικά μισόκλειστο) Click για ανάπτυξη... Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η stupid bitch: #372 06-09-07 16:14 1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) αααααααααααααα.. με πήρε ο ύπνοοοοοςς..!! 2) καλέ.. 1 πακέτο τσιγάρα έκανα μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... 3) επίσης.. ΣΥΓΝΩΜΗ EVOULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII λοιπόόόν... έχουμε και λέμε... Η μάνια μιλάμε το παλεύει πάάάρα πολύ.. προσφέρθηκε μέχρι και να μας πει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με απόλυτη κιόλας σιγουριά... αλλά κι εγώ θέλω να δω την επιχειρηματολογία της πρώτα... Η Vkey από την άλλη, πολύ λακωνική.. σχεδόν ανύπαρκτη... ύποπτο θεωρώ.. Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Πολύ ησυχία επί του θέματος λοιπόν κι από ένα -κατά τ'άλλα- λαλίστατο συμφορουμάκι μας... Επίσης, έχω λίγο στη μπούκα () τη suspiria και τον ΕΝΤΥ, αλλά δεν ξέρω... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:14 Η dooo έγραψε: #373 06-09-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Όχι πείτε μου οι υπόλοιποι. Είναι αυτό βλέμμα αθώου??? Δεν ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας εσείς οι δολοφόνοι. Μπορεί και να ανταλλάζετε όπλα. Click για ανάπτυξη... μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #374 06-09-07 16:15 Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ έχω αρχίσει και την φοβάμαι την dooo. Αλλά προς το παρόν επιμένω ελληνικά.. εμ, mania εννοούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Bugs Bunny: #375 06-09-07 16:16 Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετά από πολλή σκέψη, κανένα πεντάλεπτο δηλαδή (προσέχω για να έχω), κατέληξα ότι η Μάνια φώναξε πάρα πολύ για την αθωότητά της. Πάρα πολύ όμως ... και συνήθως ο ένοχος είναι εκείνος που φωνάζει για την "αθωότητά" του, άσε που τα επιχειρήματα που περιμένουμε όλοι ακόμα να τα δούμε Ψηφίζω τη Μάνια... κι εύχομαι να είναι δολοφόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η dooo έγραψε: #376 06-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1) Η Doo είναι επίσης πολύ του στυλ "τραλαλά,τα πουλάκια κελαηδάνε".. Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:24 Η stupid bitch: #377 06-09-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ανέκαθεν σε αυτό το παιχνίδι όμως, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.... Click για ανάπτυξη... χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η dooo έγραψε: #378 06-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χαχααα.. σωστό, αλλά καμιά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία δεν έχω δει να αναπτύσσεις, απλά να απαντάς γενικά και αόριστα σε κάποια συμφορουμάκια... λέγε λοιπόν μανούλα του μπι.. εσύ είσαι..??? Click για ανάπτυξη... άντε ρε, αν αναπτύξω επιχειρηματολογία θα μου πείτε ότι ποτέ δε μιλάω σοβαρά και συνεπώς έχω χεΖμένη τη φωλιά μου είμαι ο εαυτός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η Molka έγραψε: #379 06-09-07 16:31 Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι ναι εντάξει! και πράσσειν άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο Founes έγραψε: #380 06-09-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: μαφία τι λέμε τώρα. σίσιλι. καρμπονάρα. Click για ανάπτυξη... ωωωωρε να χαμε μια τέτοια μακαροναδα τωρα απο το ιταλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.