underwater
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
οχιιιιιιιιιιιιιιιι ξερω τους δολοφονους ολους παίζω πολλύ παιχνίδια σκέψης ξέρω ποιοι είναι, άν τους πω όλους και σωστά κερδίζουν οι πολίτες;
Κάντε μου την χάρη μπορώ να σας τους πώ έναν έναν
Πες ό,τι θες, αλλά δικαιούσαι να ψηφίζεις μόνο έναν την φορά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Άσχετο...κι εμένα μου άρεσε πολύ η περγαμηνή
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δυστυχώς όχι.απαντηστε μου μπορω να πω κατι τελευταιο?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κακερλακ δεν έχει δικαίωμα για last words;
Μόνο όσοι βγαίνουν με ψηφοφορία έχουν δικαίωμα για last words!
απαντηστε μου μπορω να πω κατι τελευταιο?
Κακερλάκι δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετέχεις άλλο εδώ. Εισαι νεκρή, τα πτώματα δεν μιλάνε!
Σου απάντησα και πριν βρε. Μη στεναχωριέσαι, παιχνίδι ειναι!
suspiria
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σουμα για Πέμπτη:
- Μolka: mania
- mania: ENTY
- adespoto: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Εδάδ: Corpse
- Corpse: suspiria
- misslittledevil: dooo
- Founes: mania
- underwater: suspiria
- Kakerlak: ΕΝΤΥ
- ENTY: mania
- dooo: mania
- XRZ: suspiria
- Palladin: ENTY
- Angie_Ann: misslittledevil
- thodoris28: Vkey
- Vkey: ENTY
- zanin: ENTY
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σας τα πω απο την αρχη?
Γεννηθηκα σε ενα μικρο χωριο....................................
adespoto
Περιβόητο μέλος
lol υπεργ@μ@τη προκήρυξη
Μήπως έβαλε η doo το... χεράκι της???
Ειδικά αυτό με το κουταλάκι... κάτι μου θύμιζε. Αλλά επειδή έχει παιδί στα σπλάχνα της, δε θέλω να την ψηφίσω (μην πάθει και τίποτα και το έχω βάρος στη συνείδησή μου!) Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ
mania
Επιφανές μέλος
Tη γλυτωσαμε, ευτυχως. ελπιζω να μη με φανε οι συμπολιτες μου
Εντυ έχεις δίκιο δεν είσαι ο δολοφόνος βρηκα ποιοι είναι και κανένας δεν τους ψήφησε κανείς εκτώς απο έναν δολοφόνο που ψήφησε έναν άλλον ξέρω ποιοι είναι σώστε τον έντυ και μένα ξέρ ω ποιοι είναι
Είναι μόνο ένας απο αυτούς που υποπτέυθηκα οι υπόλοιποι είναι αθώοι ξέρω ποιοι είναι μπορώ να πώ ποιοι; επιρέπετε;
ρε, μήπως μας δουλεύεις ???
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Η dooo ειναι?
zanin
Διάσημο μέλος
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mania βοήθεια,Εντυ έχεις δίκιο δεν είσαι ο δολοφόνος βρηκα ποιοι είναι και κανένας δεν τους ψήφησε κανείς εκτώς απο έναν δολοφόνο που ψήφησε έναν άλλον ξέρω ποιοι είναι σώστε τον έντυ και μένα ξέρ ω ποιοι είναι
Είναι μόνο ένας απο αυτούς που υποπτέυθηκα οι υπόλοιποι είναι αθώοι ξέρω ποιοι είναι μπορώ να πώ ποιοι; επιρέπετε;
έχω την εντύπωση ότι δεν απαγορεύεται να πεις δημόσια τις σκέψεις σου, κάντο γιατί έχω μπερδευτεί....
mania
Επιφανές μέλος
εεεε αφού τους ξέρεις γιατί δεν τους λες και σε μας για να τους φάμε λάχανο ???
ρε, μήπως μας δουλεύεις ???
Mania, απαντησε μου..
Η dooo ειναι?
ωραία πες μας ποιος πιστεύεις πως είναι μπας και βοηθηθούμε
Μπορώ και με αποδείξεις
είναι οι
Corpse Bride +
Giovanna +
MonaXoS +
Vkey +
weak and powerless +
Εδάδ +
Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί
Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.