truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σουμα για Πέμπτη:
- adespoto: ENTY
- Angie_Ann: misslittledevil
- burbuja: mania
- Corpse: suspiria
- dooo: mania
- ENTY: mania
- faithplus1: ENTY
- Founes: mania
- mania: Vkey
- misslittledevil: mania
- Μolka: mania
- MonaXoS: truffihno
- Kakerlak: ΕΝΤΥ
- Palladin: ENTY
- suspiria: mania
- thodoris28: Vkey
- truffihno: mania
- underwater: suspiria
- Vkey: ENTY
- XRZ: suspiria
- zanin: ENTY
- Εδάδ: Corpse
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
burbuja, πρέπει να καταλήξεις κάπου.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
εχμμμμ μήπως το 13.00 να το έκανες 20:00?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χμμμμ ναιιιιιιιιιιιιιιι.εχμμμμ μήπως το 13.00 να το έκανες 20:00?
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Οι παραπάνω που είπα πρίν απο φανεροί ξαυνικά γίναν κρυφά μέλη απο την στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, ο λογος αυτός είναι ότι μπορούν να στέλνουν μυνήματα μεταξύ τους χωρίς να φαίνοντε, η μόνη που ήδη ήταν κριφά μέσα ήταν η βάσω η οποία αποκλείετε επιδή φανερώθηκε και απλά προσπαθούσε να προστατέυσει τον εαυτό της.
Αρα ψάχνοντας την λίστα με τα ονόματα 7 άτομα, με την Βάσω είναι μέσα, εκτώς απο την Βάσω βγαίνουν 6.
Το λάθος που έκαναν όλοι τους γιατί μέσα στο παιχνίδι ήταν και ο Γιώργος να γίνει κρυφός, ήταν οτι η καγίρα εχτές έστελνε και έπερνε μυνήματα απο τους δολοφόνους χωρίς κανένα άλλο μέλος να στέλνει ή να πέρνει ή έστω να είναι στα προσωπικά μυνήματα.
Αρα οι υπόλυποι οι κρυφοί αφού δεν ήταν έγιναν, μόνο και μόνο για να μπορούν να μηλάνε χωρίς να τους βλέπει κανείς και ακόμα και να έψαχνε κάποιος να μην έβρησκε με ποιόν.
Αν αυτά δεν είναι αποδείξεις εγώ θα γίνω αεροπλάνο
Τώρα μπορείτε να με διώξετε
io-io
Διάσημο μέλος
Αν όμως είναι έτσι, τότε και στο μέλλον θα είναι πολύ εύκολο να βρίσκουμε τους δολοφόνους
mania
Επιφανές μέλος
Παντως αν εχει δικιο η Μανια και το βρηκε ετσι, εγω ξενερωσα.
Στέκει ή όχι; αν πράγματι είμαι σωστή ιο-ιο είναι σαν να τους ξεσκεπάσαμε
Παλαντίν λές να έκανα πατάτα;
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Εντιτ: το ιδιο και η gio -το τελευταιο διαστημα τουλαχιστον.
io-io
Διάσημο μέλος
Στέκει ή όχι; αν πράγματι είμαι σωστή ιο-ιο είναι σαν να τους ξεσκεπάσαμε
Δεν ξερω, μπορει να στεκει, αλλα αν ειναι ετσι παει το παιχνιδι...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Kαι το 'χω κάνει αρκετές μέρες τώρα.
underwater
Περιβόητο μέλος
Μερικά όμως από αυτά τα μέλη ήταν κρυφά
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως είμαι κρυφός για να μου θυμίζει ότι πρέπει να διαβάσω!!
Kαι το 'χω κάνει αρκετές μέρες τώρα.
α βρε ύποπτο μούτρο κι εσύύύ...
δεν ξέρω.. πολύ μέθοδο αντιπερισπασμού μου κάνει όλο αυτό...
(μάνια μου σόρυ αν δεν ισχύει, αλλά είμαι πολύ καχύποπτη σε τέτοια παιχνίδια..! )
Η ψήφος μου ισχύει..
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει μια λογική πάντως αυτό που λες mania.. θα το σκεφτώ!
mania
Επιφανές μέλος
Τζάπα παίζω τόσα παιχνίδια σκέψης και με γρήφους;
Πάντος δεν βοηθάτε και σείς μπάς και β΄γεί άκρη όλο εγώ ψάχνω, άυριο οι δολοφόνοι άν δεν με παιτάξετε εσείς θα με στήλουν εκείνοι για να μην ξαναμηλήσω
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά δεν το ήξερα αν είναι όντως έτσι. Νόμιζα πως κάθε μέρα η ψηφοφορία θα ξεκινάει από τη 13.00 ως τις 20.00.
Κρίμα αν είμαι εκτός
mania
Επιφανές μέλος
Παιδιά, έπρεπε από χθες στις 20.00 να έχουμε ψηφίσει μέχρι σήμερα στη 13.00;;
Πραγματικά δεν το ήξερα αν είναι όντως έτσι. Νόμιζα πως κάθε μέρα η ψηφοφορία θα ξεκινάει από τη 13.00 ως τις 20.00.
Κρίμα αν είμαι εκτός
Δώσε είσαι μέχρι τις 8
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά, έπρεπε από χθες στις 20.00 να έχουμε ψηφίσει μέχρι σήμερα στη 13.00;;
Κρίμα αν είμαι εκτός
όχι όχι! Μπορείς να ψηφίσεις και τώρα το είπαν τα παιδιά! Γιώργο πες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.