mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:35 Η mania έγραψε: #341 06-09-07 13:35 Πρέπει να ενημερώσω ότι είμαι πολλύ ποιο έξυπνη απο ότι νομίζετε Δολοφόνοι βγήκατε στην επιφάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η misslittledevil: #342 06-09-07 13:37 Αλλαζω την ψηφο μου τελικα. Θα πω mania για τον φονο των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:38 Η mania έγραψε: #343 06-09-07 13:38 Ψηφησε με αλλα το κρίμα στον λεμό σας τουλάχιστον μπορώ να φύγω αλλα με το κεφάλι ψηλά Αν τα καταφέρω και μπώ το απόγευμα και μου επιτρέψουν θα πώ και γιατί ξέρω ότι είναι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η Vkey έγραψε: #344 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Corpse Bride + Giovanna + MonaXoS + Vkey + weak and powerless + Εδάδ + Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί Click για ανάπτυξη... H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η mania έγραψε: #345 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να ενημερώσω ότι είμαι πολλύ ποιο έξυπνη απο ότι νομίζετε Δολοφόνοι βγήκατε στην επιφάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η misslittledevil: #342 06-09-07 13:37 Αλλαζω την ψηφο μου τελικα. Θα πω mania για τον φονο των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:38 Η mania έγραψε: #343 06-09-07 13:38 Ψηφησε με αλλα το κρίμα στον λεμό σας τουλάχιστον μπορώ να φύγω αλλα με το κεφάλι ψηλά Αν τα καταφέρω και μπώ το απόγευμα και μου επιτρέψουν θα πώ και γιατί ξέρω ότι είναι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η Vkey έγραψε: #344 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Corpse Bride + Giovanna + MonaXoS + Vkey + weak and powerless + Εδάδ + Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί Click για ανάπτυξη... H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η mania έγραψε: #345 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλαζω την ψηφο μου τελικα. Θα πω mania για τον φονο των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:38 Η mania έγραψε: #343 06-09-07 13:38 Ψηφησε με αλλα το κρίμα στον λεμό σας τουλάχιστον μπορώ να φύγω αλλα με το κεφάλι ψηλά Αν τα καταφέρω και μπώ το απόγευμα και μου επιτρέψουν θα πώ και γιατί ξέρω ότι είναι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η Vkey έγραψε: #344 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Corpse Bride + Giovanna + MonaXoS + Vkey + weak and powerless + Εδάδ + Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί Click για ανάπτυξη... H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η mania έγραψε: #345 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφησε με αλλα το κρίμα στον λεμό σας τουλάχιστον μπορώ να φύγω αλλα με το κεφάλι ψηλά Αν τα καταφέρω και μπώ το απόγευμα και μου επιτρέψουν θα πώ και γιατί ξέρω ότι είναι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η Vkey έγραψε: #344 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Corpse Bride + Giovanna + MonaXoS + Vkey + weak and powerless + Εδάδ + Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί Click για ανάπτυξη... H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η mania έγραψε: #345 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Corpse Bride + Giovanna + MonaXoS + Vkey + weak and powerless + Εδάδ + Στάνταρ αν θέλετε μπορώ να σας πώ και γιατί Click για ανάπτυξη... H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:39 Η mania έγραψε: #345 06-09-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η adespoto έγραψε: #346 06-09-07 13:40 εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι και η μάνια και η miss δολοφόνοι? Ε ναι λοιπόν, σας υποπτεύομαι όλους, έχω μανία καταδιώξεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Bugs Bunny: #347 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: H Gio και ο weak δεν έχουν παίξει καν Click για ανάπτυξη... Ίσως γι αυτό να είναι και ύποπτοι όμως Γιατί αποφάσισαν να τους την χαρίσουν για σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #348 06-09-07 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πιθανόν να μην πήραν ακόμα το μύνημα με το τί είναι αλλα αυτοί είναι σπάω το κεφάλι μου Click για ανάπτυξη... Νι αλλά μέχρι σήμερα όσοι δεν παίξουν έξω... Χθες απλά τους χαρίστηκε νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η suspiria έγραψε: #349 06-09-07 13:41 Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς το ξέρεις δηλαδή; Υπάρχουν τόσα άτομα που δεν έχουν παίξει καν και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του δολοφόνου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη γι αυτούς τους δύο; Επιχειρηματολογία παρακαλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:42 Η Oralee έγραψε: #350 06-09-07 13:42 Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάνια μπορείς να γράψεις ό,τι θες λέμε για τις υποψίες σου και τις αποδείξεις σου και ό,τι θες γενικά. Απλά πρέπει μέχρι τις 8 να έχεις ψηφίσει ΕΝΑ μόνο άτομο! Όσοι δεν έπαιξαν χτες, έχουν διορία μέχρι σήμερα στις 8 να γράψουν ένα ποστ, αλλιώς διαγράφονται από το παιχνίδι, ζημιώνοντας φυσικά την ομάδα τους! (χτες ηταν πρωτη ημέρα και επειδή ξεκίνησε λίγο ξαφνικά, είπαμε να είμαστε ελαστικοι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:43 Ο ENTY έγραψε: #351 06-09-07 13:43 Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο ειμαστε ρε kagira? Κερδισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #352 06-09-07 13:46 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: mania Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: ΕΝΤΥ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil thodoris28: Vkey Vkey: ENTY zanin: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο Γιώργος έγραψε: #353 06-09-07 13:46 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: ENTY misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Μάνια κι αδέσποτο θα ψηφίσετε έναν! //Λολ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:46 Ο ENTY έγραψε: #354 06-09-07 13:46 Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελειωσαν κι οι μεταγραφες γμτ να παιρναμε στην ομαδα και κανα καλο παλικαρι που να ξερει κι απο σιδερικα να μας υπερασπιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:50 Η suspiria έγραψε: #355 06-09-07 13:50 Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Ο Γιώργος έγραψε: #356 06-09-07 13:51 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Λοιπόν, εγώ σας αφήνω επειδή μόλις ο κουριεράς έφερε το Roller Coaster 3 GOLD και επειδή ενδέχεται να κολλήσω πολλές ώρες με αυτό (με μικρά διαλείμματα μαθηματικών και φυσικής! δίνω πανελλήνιες λεμεεεε) αν δεν μπω μέχρι τις 8 η ψήφος μου να πάει στη Μάνια αλλά μόνο αν δεν μπω μέχρι τις 8. Μη γράψετε πολλές σελίδες (λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... WOW, Roller Coaster 3 GOLD!! Σόρρυ, συνεχίστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:51 Η Vkey έγραψε: #357 06-09-07 13:51 Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά η Μάνια άλλαξε ψήφο και ψηφίζει εμένα! Αρχική Δημοσίευση από mania: Βγάζω τον ΕΝΤΥ και λέω VKEY επιδή το έπαιξε πονηρά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:52 Η Palladin έγραψε: #358 06-09-07 13:52 Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια δεν μας λες και το σκεπτικό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η adespoto έγραψε: #359 06-09-07 13:54 Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εξακολουθώ να ψηφίζω ΕΝΤΥ λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:55 Ο Γιώργος έγραψε: #360 06-09-07 13:55 UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
UPDATE: Σουμα για Πέμπτη: adespoto: ENTY Angie_Ann: misslittledevil Corpse: suspiria dooo: mania ENTY: mania faithplus1: ENTY Founes: mania mania: Vkey misslittledevil: mania Μolka: mania Kakerlak: ΕΝΤΥ Palladin: ENTY suspiria: mania thodoris28: Vkey underwater: suspiria Vkey: ENTY XRZ: suspiria zanin: ENTY Εδάδ: Corpse (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.