evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:53 Η evouli έγραψε: #81 05-09-07 12:53 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Click για ανάπτυξη... μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα.. τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η mania έγραψε: #82 05-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα.. τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο.. Click για ανάπτυξη... Μου έφαγες 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:57 Η evouli έγραψε: #83 05-09-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου έφαγες 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Oralee έγραψε: #84 05-09-07 12:58 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η mania έγραψε: #85 05-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Click για ανάπτυξη... μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα.. τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η mania έγραψε: #82 05-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα.. τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο.. Click για ανάπτυξη... Μου έφαγες 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:57 Η evouli έγραψε: #83 05-09-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου έφαγες 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Oralee έγραψε: #84 05-09-07 12:58 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η mania έγραψε: #85 05-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα.. τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο.. Click για ανάπτυξη... Μου έφαγες 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:57 Η evouli έγραψε: #83 05-09-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου έφαγες 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Oralee έγραψε: #84 05-09-07 12:58 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η mania έγραψε: #85 05-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου έφαγες 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Oralee έγραψε: #84 05-09-07 12:58 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η mania έγραψε: #85 05-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η mania έγραψε: #85 05-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα.. Click για ανάπτυξη... Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η viki_thess: #86 05-09-07 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν; Click για ανάπτυξη... ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:04 Η mania έγραψε: #87 05-09-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις Click για ανάπτυξη... Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η viki_thess: #88 05-09-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς Click για ανάπτυξη... λες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η Resident Evil: #89 05-09-07 13:05 βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η mania έγραψε: #90 05-09-07 13:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8 Click για ανάπτυξη... Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η viki_thess: #91 05-09-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει... διαλέχτε τρόπο Click για ανάπτυξη... εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:11 Η adespoto έγραψε: #92 05-09-07 13:11 Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι καθαρά ένα παιχνίδι στρατηγικής, κι εγώ αρχικά υποπτεύθηκα τη μάνια (από το 1ο-2ο πόστ που έκανε) αλλά από την άλλη μια καλή στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί ο ΕΝΤΥ: "Μπλοφάρω και ψηφίζω και την επικρατέστερη στρέφοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλού"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:15 Ο MonaXoS έγραψε: #93 05-09-07 13:15 Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η mania έγραψε: #94 05-09-07 13:18 founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
founes Σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:18 Η Oralee έγραψε: #95 05-09-07 13:18 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli ΕΝΤΥ: mania adespoto: ENTY ΜonaXoS: Founes (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:23 Η misslittledevil: #96 05-09-07 13:23 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του... Click για ανάπτυξη... Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:40 Η Bugs Bunny: #97 05-09-07 13:40 Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα; Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος... Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Vkey έγραψε: #98 05-09-07 13:48 Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #99 05-09-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:57 Ο MonaXoS έγραψε: #100 05-09-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου ) Click για ανάπτυξη... Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά: Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους). Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός. Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν. Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες. Για επιπρόσθετες λεπτομέρειες κοίτα τους αναλυτικούς κανόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.