evouli
Διάσημο μέλος
αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε;
μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα..
τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
μπορεις να αλλαξεις οσες γνωμες θελεις μεχρι τις 19.55 σημερα..
τοτε θα πεις ποιος παιρνει την τελικη σου ψηφο..
Μου έφαγες 5 λεπτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
Μου έφαγες 5 λεπτά
Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- mania: Founes
- dooo: faithplus1
- Corpse: io io
- Palladin: mania
- truffinhio: mania
- evouli:mania
- XRZ: suspiria
- misslittledevil: dooo
- io io: evouli
- Τhe Stand: XRZ
- thodoris28: evouli
- ΕΝΤΥ: mania
- adespoto: ENTY
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
mania
Επιφανές μέλος
Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν;Καποιος το εγραψε νωριτερα (ή ο ζώρζ ή η kajira) βρε γι'αυτο το ειπα..
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Το πτώμα δικαιούτε τσιγάρο πρίν;
ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις
mania
Επιφανές μέλος
ναι την τελευταια σου επιθυμια θα στην πραγματοποιησουμε μην ανησυχεις
Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Ρε σύ μέσα σε 3 ώρες με ψήφησαν 4 άτομα και η φάση είναι ότι αυτοι που με ψηφήσανε υποπτέυομαι σαν δολοφόνους επιδή βρήκα τον έναν απο αυτούς και επιδή είμαι καλύτερη ντετέκτιβ απο τους υπόλοιπούς
λες ε;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
edit...: αν βέβαια υποψιαστώ ότι είσαι... δολοφόνα και τζάμπα κέρδισες τη ... συμπάθια μου... θα πεθάνω [ με προφορά χήρα Μήτση παρακαλώ...]
mania
Επιφανές μέλος
βρε μάνια είναι 18 άτομα ακόμα να ψηφίσουνε ... ποτέ δεν ξέρεις που... θα πάει το ρεύμα μέχρι τις 8
Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές
Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα
Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει...
διαλέχτε τρόπο
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Περίεργο εγώ νοιώθω ήδη το ρέυμα στην πλάτη, θα είναι απο τις μαχαιριές
Αντε αρκετά σας επιρέασα, πιστέυω να μην σας μπέρδεψα
Αστο μια συμπάθια δεν φτάνει...
διαλέχτε τρόπο
εγω διαλεγω αυτο μ αρεσει πιο πολυ...εχει αιμααααααα
adespoto
Περιβόητο μέλος
MonaXoS
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- mania: Founes
- dooo: faithplus1
- Corpse: io io
- Palladin: mania
- truffinhio: mania
- evouli:mania
- XRZ: suspiria
- misslittledevil: dooo
- io io: evouli
- Τhe Stand: XRZ
- thodoris28: evouli
- ΕΝΤΥ: mania
- adespoto: ENTY
- ΜonaXoS: Founes
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Εγώ ψηφίζω Founes γιατί μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του...
Καλα, αυτος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως αλλα γι αυτον ακριβως τον λογο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τον επιλεξουν για δολοφονο.
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος...
Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ
Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός
Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα
Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς;
Ε;
Vkey
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ξανθιά έλα μσν να σου ξηγήσω!Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου )
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Γκουχου, γκουχου.... Χονδρικά:Πάντως εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει ακριβώς (και μην ακούσω σχόλια για το μαλλί μου )
- Είμαστε μυστικά χωρισμένοι σε 2 ομάδες: Πολίτες κ Δολοφόνοι (οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους).
- Οι πολίτες ψηφίζουμε ανοιχτά ποιος λέμε ότι είναι δολοφόνος κ αυτός που θα επιλέξουμε οι πιο πολλοί βγαίνει εκτός.
- Οι δολοφόνοι από την άλλη αποφασίζουν μυστικά κ με γράμμα στην ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού (Γιώργος, ΚΕ κ Kajira τώρα) ανακοινώνουν ποιον θέλουν να δολοφονήσουν.
- Σκοπός των πολιτών είναι να καταφέρουν να σκοτώσουν τους δολοφόνους και των δολοφόνων να καταφέρουν να σκοτώσουν όλους τους πολίτες.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.