ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Ο ENTY έγραψε: #61 05-09-07 11:41 Προμηθετηκα ενα σιδερικο αλλα μην το παρετε ως κακο, ειναι για να υπερασπιστω τον εαυτο μου απο τους κακουργους δολοφονους Ας πλησιασει κανεις αν τολμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Resident Evil: #62 05-09-07 11:42 κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #63 05-09-07 11:42 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Ο ENTY έγραψε: #64 05-09-07 11:43 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Oralee έγραψε: #65 05-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προμηθετηκα ενα σιδερικο αλλα μην το παρετε ως κακο, ειναι για να υπερασπιστω τον εαυτο μου απο τους κακουργους δολοφονους Ας πλησιασει κανεις αν τολμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Resident Evil: #62 05-09-07 11:42 κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #63 05-09-07 11:42 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Ο ENTY έγραψε: #64 05-09-07 11:43 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Oralee έγραψε: #65 05-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #63 05-09-07 11:42 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Ο ENTY έγραψε: #64 05-09-07 11:43 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Oralee έγραψε: #65 05-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Ο ENTY έγραψε: #64 05-09-07 11:43 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Oralee έγραψε: #65 05-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Oralee έγραψε: #65 05-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: κι άλλες απορίες για το παιχνίδι [ναι εγώ πρώτα πετάω τις ρυκέτες μου και μετά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καταλάβει ] 1. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από πλευράς δολοφόνων? 2. ΚΑΘΕ μέρα θα ξεπαστρευεται ένας από ψηφοφορία? δλδ 1 θάνατος στη 1 το μεσημέρι και άλλος ένας στις 8 το βράδυ??? Σύνολο 2? Click για ανάπτυξη... Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Angie_Ann: #66 05-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ENTY: 2 θανατοι, εναν θα σκοτωνουμε με ψηφοφορια εμεις οι πολιτες (και οι δολοφονοι που το παιζουν πολιτες) κι εναν οι κακουργοι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... Πολύ επιτιδευμένο αυτό...μήπως μας κρύβεις κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Ο ENTY έγραψε: #67 05-09-07 11:50 Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεχρι και το.. οπλο μου εμφανισα εγω. Ειμαι αθωος και το λεω Δεν εχω τιποτα να κρυψω Επειδη φευγω σε λιγακι, ψηφιζω απο τωρα mania, βασιζομενος στο ενστικτο των συμπολιτων μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η misslittledevil: #68 05-09-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Oυί! 8 ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο θάνατο... μπρρρρρ! Click για ανάπτυξη... Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:52 Η Bugs Bunny: #69 05-09-07 11:52 Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:55 Η Oralee έγραψε: #70 05-09-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Στη 1 δεν θα εχουμε φονο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Σήμερα μόνο θα γίνει μία δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Σήμερα δεν θα γίνει δολοφονία στις 13.00 λέμε από τους δολοφόνους, θα γίνει μόνο θάνατος από την "ψηφοφορία" σας, επειδή είναι πρώτη ημέρα. Δολοφονία και προκήρυξη αύριο το μεσημέρι στις 13.00! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Η mania έγραψε: #71 05-09-07 12:01 Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με βλέπω πτώμα... Παρακαλώ θέλω πολλύ αίμα και θέλω μπόλικες μαχαιριές, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος παραπάνω ψηφησμένος απο μένα Θέλω αίμα παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Ο thodoris28: #72 05-09-07 12:37 επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή μπορεί να το ξεχάσω μετά, αποφάσισα να ψηφίσω ψηφίζω evouli (λυπάμαι αν είσαι απλός και αθώος πολίτης, αλλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 Η mania έγραψε: #73 05-09-07 12:37 Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα γιατί δεν μου ζητάει κανείς συγνώμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:40 Η Oralee έγραψε: #74 05-09-07 12:40 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Ο Γιώργος έγραψε: #75 05-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Σου 'χει σταλθεί pm με το τι είσαι. Αρχική Δημοσίευση από kajira: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η evouli έγραψε: #76 05-09-07 12:44 ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωχ, λιγο ελειψα και με πηραν χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο ENTY έγραψε: #77 05-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ thodoris28: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Click για ανάπτυξη... Δεν εβαλες την ψηφο μου kagira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Η Resident Evil: #78 05-09-07 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όποιος δεν έχει πει γνώμη, bye bye Kansas, τίθεται εκτός. Click για ανάπτυξη... δλδ αυτολι οι 20 που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα πρέπει να το κάνουν αλλιώς βγαινουν από τη λίστα ε???? άααααντε ψηφίστε!!! όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πλάκα έέέέέέχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η adespoto έγραψε: #79 05-09-07 12:49 Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψηφίζω τον ΕΝΤΥ γιατί πιστεύω οτι πίσω από όλα του τα ποστ μπλοφάρει κάνοντάς μας να πιστέψουμε οτι είναι πολύ προφανές για να είναι αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Η viki_thess: #80 05-09-07 12:52 αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αν ψηφισουμε ενα μελος οτι ειναι δολοφονος μετα μπορουμε να το αλλαξουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.