evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:53 Η evouli έγραψε: #41 05-09-07 10:53 μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η misslittledevil: #42 05-09-07 10:56 Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Oralee έγραψε: #43 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ελα ρε Μάνια... τι σου έχω κάνει και θέλεις να με καθαρίσεις, ε? ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι είσαι από το ΠΜ που έλαβες, ξανθούλη! Για τους υπόλοιπους, απλά ..μαντεύεις! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Πες τι δεν εχεις καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Ο thodoris28: #44 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:00 Η Oralee έγραψε: #45 05-09-07 11:00 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η misslittledevil: #42 05-09-07 10:56 Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Oralee έγραψε: #43 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ελα ρε Μάνια... τι σου έχω κάνει και θέλεις να με καθαρίσεις, ε? ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι είσαι από το ΠΜ που έλαβες, ξανθούλη! Για τους υπόλοιπους, απλά ..μαντεύεις! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Πες τι δεν εχεις καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Ο thodoris28: #44 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:00 Η Oralee έγραψε: #45 05-09-07 11:00 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η Oralee έγραψε: #43 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ελα ρε Μάνια... τι σου έχω κάνει και θέλεις να με καθαρίσεις, ε? ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι είσαι από το ΠΜ που έλαβες, ξανθούλη! Για τους υπόλοιπους, απλά ..μαντεύεις! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Πες τι δεν εχεις καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Ο thodoris28: #44 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:00 Η Oralee έγραψε: #45 05-09-07 11:00 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ελα ρε Μάνια... τι σου έχω κάνει και θέλεις να με καθαρίσεις, ε? ps. Πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε δολοφόνοι ή πολίτες ? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι είσαι από το ΠΜ που έλαβες, ξανθούλη! Για τους υπόλοιπους, απλά ..μαντεύεις! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Πες τι δεν εχεις καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Ο thodoris28: #44 05-09-07 10:58 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:00 Η Oralee έγραψε: #45 05-09-07 11:00 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπα δεν νομιζω γιατι το νοημα δεν ειναι να σκοτωνουν οι δολοφονοι τους δολοφονους -αλλιως πώς θα νικησουν; Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:00 Η Oralee έγραψε: #45 05-09-07 11:00 Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: Giovanna (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Resident Evil: #46 05-09-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:03 Ο thodoris28: #47 05-09-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: eγώ πάλι λέω... "τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι" αγαπητέ Θεόδωρε... χμμμμ.... Click για ανάπτυξη... και αναρωτιέμαι τώρα, μήπως υπερασπίζεσαι την πρώτη που έκανε πρόβλεψη για δολοφόνο;(evouli vs founes) .....ενδιαφέρον και ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:08 Η evouli έγραψε: #48 05-09-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: δεν εννοώ αυτό, ο πρώτος δολοφονημένος(απ'τους δολοφόνους) θα έχει κάνει κάποια πρόβλεψη λογικά για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος...μάλλον θα είναι σωστή και να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μου φαίνεσαι πολύ ύποπτη Click για ανάπτυξη... κι εμενα επισης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:12 Η dooo έγραψε: #49 05-09-07 11:12 όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όποιος με δολοφονήσει εμένα μπορεί παρακαλώ να σώσει το παιδί μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Ο thodoris28: #50 05-09-07 11:17 οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:18 Ο ENTY έγραψε: #51 05-09-07 11:18 Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η evouli έγραψε: #52 05-09-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... οκ ενταξει... "βρωμας" απο μακρυα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η dooo έγραψε: #53 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ENTY: Δηλωνω πολιτης και αθωος οσο δεν παιρνει. Εχω ομως μυτη εγω... Βρηκα τις πρωτες 3 αλλα... δε ξερω τα ονοματα τους, καθοτι νεος εδω μεσα. Ας με βοηθησουν οι παλαιοτεροι πολιτες να τις αποκαλυψουμε Click για ανάπτυξη... η μεσαία είναι η Ωντρεϊ...το λέει φτυστή ο faith βρε παιδί μου.................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:23 Η misslittledevil: #54 05-09-07 11:23 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω λεω Giovanna δολοφονος. (Αναθεμα κι αν εχω καταλαβει.. ) Click για ανάπτυξη... Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #55 05-09-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... ου να μου χαθείς σκοτώνεις αθώους ανθρώπους!!! Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η dooo έγραψε: #56 05-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... αν δε μπορείς όμως, την έκανες τη ζημιά σκέψου το παιδί που κουβαλάω..... μην είσαι τόσο άπονη............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:29 Η Oralee έγραψε: #57 05-09-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2007 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: οκ εχώ δύο υποψήφιους δολοφόνους τώρα (ευχαριστώ πολύ και τις 2) ψηφίζω evouli και XRZ! και οι υπόλοιποι να ξέρετε, αν βρεθώ ξέρετε ποιοί θα με έχουν καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Ένα άτομο μπορείς να ψηφίσεις μόνο! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να αλλαξω? Υποσχομαι να μην το ξανα κανω Αν μπορω λεω Ντου. Αν δεν μπορω δεν πειραζει. Click για ανάπτυξη... Mπορείς να αλλάξεις χίλιες φορές. Αρκεί μέχρι τις 19.55 να έχεις σταθεροποιηθεί! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Απορία για το παιχνίδι: είναι επιτρεπτό αυτό? Να γίνουν 2 προτάσεις? ΄Η μόνο 1 όνομα μπορούμε να πούμε? [να ξέρω ρε παιδιάαααα ] Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο ένα όνομα παρακαλώ! Σουμα: mania: Founes dooo: faithplus1 Corpse: io io Palladin: mania truffinhio: mania evouli:mania XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η io-io έγραψε: #58 05-09-07 11:34 Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα, ουτε που εχω γραψει ακομα, και η Corpse εβγαλε συμπερασμα! Εγω θα πω evouli προς το παρον γιατι μου φανηκε υποπτος ο τροπος της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Ο thodoris28: #59 05-09-07 11:37 εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εντάξει θα ψηφίσω μόνο έναν, όχι ακόμα όμως , τις υποψίες μου όμως τις γνωρίζετε όλοι ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι αθώοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Ο The Stand: #60 05-09-07 11:40 XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XRZ από εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.