Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: Hunter
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_Kronos:
- dooo: Ninyia
- evouli:
- faithplus1:
- fandago:
- Founes:
- Hunter:
- Kakerlak: Corpse Bride
- misslittledevil:
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe:
- thodoris28: Hunter
- XRZ: Niyia
- Youki: Ηunter
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω όμως να δω κι άλλα ποοοοοοστς πρώταα...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
hey, εγώ ψήφισα Niyia, εν με έβαλες!
και φέρνεις την απόλυτη ισορροπία για την ώρα
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
άσχετο... έχω κι άλλη απορία!!!!
αν ψηφιστεί ο ρουφιάνος, αντικαθίσταται από άλλον ή ένας ήταν αν πεθάνει πάει?
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
κακα τα ψεμματα κ μεσα στους δολοφονους να μην ηταν ειναι τωρα σιγουρα ο ρουφιανος ...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Άμα πεθάνει, πέθανε..αααααααααααααααααα
άσχετο... έχω κι άλλη απορία!!!!
αν ψηφιστεί ο ρουφιάνος, αντικαθίσταται από άλλον ή ένας ήταν αν πεθάνει πάει?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
εκτός κι αν είναι ΠάσχαΆμα πεθάνει, πέθανε..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: Hunter
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_Kronos:
- dooo: Ninyia
- evouli: Hunter
- faithplus1:
- fandago:
- Founes:
- Hunter:
- Kakerlak: Hunter
- misslittledevil:
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe:
- thodoris28: Hunter
- XRZ: Niyia
- Youki: Ηunter
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
evouli
Διάσημο μέλος
εκτός κι αν είναι Πάσχα
ε λοιπον, με ψησατε και ψηφιζω και εγω χαντερ -εκτος απροοπτου παντα- γιατι πλησιαζει και η ωρα..
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Άμα πεθάνει, πέθανε..
that makes him hunter with huuuuuuuge possibility...[~100%]
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Θεωρω οτι ο Hunter ειναι αρκετα υποπτος...
Απο την αλλη η XRZ, αν καταλαβα καλα, υποστηριζει οτι ο Hunter ειναι ενας απο τους δολοφονους, παρολ' αυτα ψηφισε την Niyia για δολοφονο... Δεν εχει αλλαξει την ψηφο της!!!
Επιπλεον αν θεωρησουμε οτι ο ρουφιανος ειναι με το μερος των πολιτων και δεδομενου οτι κανενας δεν εχει μπει για να υποστηριξει τον Hunter μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο Hunter ειναι δολοφονος!
.....................
Επομενως ψηφιζω Hunter
Υ.Γ. 1 Hunter δεν εχω τιποτα μαζι σου
Υ.Γ. 2 Ελπιζω να μην με σκοτωσουν οι δολοφονοι
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Δεν κατάλαβα τίποτα!that makes him hunter with huuuuuuuge possibility...[~100%]
Εγώ απλά είπα πως αν πεθάνει ο ρουφιάνος δεν θα αντικατασταθεί, οπότε οι πολίτες χάνουν το πιθανό προβάδισμα που θα είχαν αν έμενε μέσα και τους βοηθούσε..
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Δεν κατάλαβα τίποτα!
Εγώ απλά είπα πως αν πεθάνει ο ρουφιάνος δεν θα αντικατασταθεί, οπότε οι πολίτες χάνουν το πιθανό προβάδισμα που θα είχαν αν έμενε μέσα και τους βοηθούσε..
που ειναι η βοηθεια? δεν βλεπω καμια
dooo
Διακεκριμένο μέλος
θα σε περιλάβω στον επόμενο γύρο
δε μου βγάζετε από το μυαλό ότι η Phoebe και η Niyia ως καινούρια μέλη με χούμορ, είναι πολύ πιθανόν να διαλέχτηκαν από την συντονιστική για ντολοφόνοι....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως θες να βγάλει και πανό "εγώ ειμαι ο ρουφιάνος";που ειναι η βοηθεια? δεν βλεπω καμια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.