shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ, βέβαια...αφού shaman, lorien κ κάποιος άλλος που δεν τον έχω ακόμα κτλβει (μάλλον ο Metal_Lover) έχουν πιει το αμίλητο νερό...
Και στο ξαναλέω: δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στο ίντερνετ. Να σου ξαναζητήσω συγνώμη?
Κόλλημα.
Niyia από μένα για άυριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Και στο ξαναλέω: δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στο ίντερνετ. Να σου ξαναζητήσω συγνώμη?
Κόλλημα.
Niyia από μένα για άυριο.
Μπααααααααααααααααα
Niyia
Διάσημο μέλος
Ωωωω ξυλο, ξυλο ! " I'll get the popcorn !"
α, καλά τώρα το είδα αυτό... εσύ το γλεντάς δλδ? Παλιοδολοφόνε... ούξουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν, αγαπητά μου συμπολίτια...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (φωνάζω τώρα)
Αν δεν ψηφίσουμε σωστά έστω σε αυτήν την ψηφοφορία νομίζω το έχουμε χάσει το παιχνίδι, οι δολοφόνοι μας τρώνε λάχανο κ εμείς αλληλοψηφιζόμαστε. Κλαψ
Λοιπόν, έχουμε απομείνει οι εξής (3 εκ των οποίων είναι δολοφόνοι) :
dooo (την θεωρώ πολίτη, ψηφίζει πάνω κάτω ότι ψηφίζω κ εγώ)
Idril (κάπως ουδέτερη, ωστόσο δεν την υποψιάζομαι)
Lorine (δίνει άσχετες ψήφους ίσως για να μην τον υποψιαστούμε)
Metal_Lover (έχει σιωπήσει τώρα τελευταία...ύποπτο?)
Molka (δεν την υποψιάζομαι, σκέφτεται όπως σκέφτομαι κ εγώ)
Niyia
shaman (με έχει βάλει στο μάτι δεν αιτιολογεί ποτέ την ψήφο του)
Για μένα shaman δαγκωτό για αύριο.
& ελπίζω να μη χάσουμε στο τέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ήθελα πολύ να τα διαβάσω... και αν με έπειθαν θα αυτοψηφιζόμουν!
Πολύ αργά πια
Βιάζομαι εξαιρετικά πολύ, νυστάζω άλλο τόσο, έχω μάθημα 9 με 6 αύριο, οπότε χωρίς πολλή σκέψη θα ψηφίσω την κλασσική μου επιλογή, Lorien. Μακάρι να μπορέσω να μπω πριν τις 8 να δω αν έχουμε εξελίξεις, και να προσαρμόσω την ψόφο μου αναλόγως.
Niyia
Διάσημο μέλος
Πολύ αργά πια
Βιάζομαι εξαιρετικά πολύ, νυστάζω άλλο τόσο, έχω μάθημα 9 με 6 αύριο, οπότε χωρίς πολλή σκέψη θα ψηφίσω την κλασσική μου επιλογή, Lorien. Μακάρι να μπορέσω να μπω πριν τις 8 να δω αν έχουμε εξελίξεις, και να προσαρμόσω την ψόφο μου αναλόγως.
Lorien? Μα...δεν ήταν η κλασική σου επιλογή ποτέ!
Niyia
Διάσημο μέλος
- dooo:
- Idril:
- Lorien:
- Metal_Lover:
- Molka: Lorien
- Niyia: Shaman
- shaman: Niyia
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Niyia : 1
Lorien : 1
shaman : 1
...popcorn anyone ?α, καλά τώρα το είδα αυτό... εσύ το γλεντάς δλδ? Παλιοδολοφόνε... ούξουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Χμμ και ; Μπορει να στε και οι 2 δολοφονες.dooo (την θεωρώ πολίτη, ψηφίζει πάνω κάτω ότι ψηφίζω κ εγώ)
Molka (δεν την υποψιάζομαι, σκέφτεται όπως σκέφτομαι κ εγώ)
Δεν υπαρχει τετοιος παικτηςLorine (δίνει άσχετες ψήφους ίσως για να μην τον υποψιαστούμε)
Οπως και αλλοι...shaman (με έχει βάλει στο μάτι δεν αιτιολογεί ποτέ την ψήφο του)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και να σας πω, επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα, δεν έπαιζε κι η burbuja; Δεν ψήφισε δύο μέρες ε;
evouli
Διάσημο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
- dooo: shaman
- Idril:
- Lorien:
- Metal_Lover: shaman
- Molka: Lorien
- Niyia: Shaman
- shaman: Niyia
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
shaman: 3
Niyia : 1
Lorien : 1
Klaus
Διάσημο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
κιντερ έκπληξη
μας φάγανε λάχανο οι δολοφόνοι, ξεκουνηθήτεεεεε
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Lorien? Μα...δεν ήταν η κλασική σου επιλογή ποτέ!
Κοίτα τον προηγούμενο γύρο, και επίσης νομίζω πως και στις αρχές αυτού τον ψήφισα μια φορά. Αλλά όπως και στον προηγούμενο γύρο, τον θεωρώ από ύποπτο μέχρι εξαιρετικά ύποπτο. Ουσιαστικά, είμαι σχεδόν σίγουρη.
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω ψήφο, μιας και απ' ότι φαίνεται θέλετε shaman για σήμερα Οπότε την αφήνω ως έχει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.