Hunter
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Lorien, Shaman, Metal_Lover : αμίλητοι !!! Γτ παρακαλώ?
ΥΣ.: Παιδιά, αν δεν μιλάμε καλύτερα να το κλείσουμε το παιχνίδι...
Θες να σου δώσω λογαριασμό?
Δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ. Πες μου, θα με συγχωρέσεις ποτέ?
Founes από σήμερα για άυριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Στο τελος θα φανει πιοι δουλευουν πιους...
Niyia
Διάσημο μέλος
Θες να σου δώσω λογαριασμό?
Δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ. Πες μου, θα με συγχωρέσεις ποτέ?
Founes από σήμερα για άυριο.
Niyia
Διάσημο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Λίστα για Τριτη
- adespoto:
- burbuja:
- dooo:
- Founes: Molka
- Idril:
- Lorien:
- Metal_Lover:
- Molka:
- Niyia: Shaman
- shaman: Founes
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
adespoto
Περιβόητο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
shaman
Προσβλήθηκες ε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
molka
Λύσσα.
Μάθαμε τι ήταν ο δολοφονημένος σήμερα; Ή αυτός που έφυγε από την ψηφοφορία; Ας μας πει κάποιος.
Προς το παρόν, και ελλείψει του παραπάνω στοιχείου, θα τιμήσω τον φίλτατο Φούν, και τα ξαναλέμε αύριο. Αυτή η συμπεριφορά "ψηφίζω από την αρχή του γύρου αλλά δεν λέω γιατί" δεν μ' αρέσει και απορώ πώς κανείς δεν το έχει κάνει θέμα.
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, πιστεύω ότι απλά μπλοφάρεις και ψηφίζεις λίγο random, αν κάτσω πάντως και αναλύσω τις σκέψεις που με κάνουν να πιστεύω ότι ίσως και να είσαι δολοφονάκι θα με πείτε weirdo
Λύσσα.
Μάθαμε τι ήταν ο δολοφονημένος σήμερα; Ή αυτός που έφυγε από την ψηφοφορία; Ας μας πει κάποιος.
Προς το παρόν, και ελλείψει του παραπάνω στοιχείου, θα τιμήσω τον φίλτατο Φούν, και τα ξαναλέμε αύριο. Αυτή η συμπεριφορά "ψηφίζω από την αρχή του γύρου αλλά δεν λέω γιατί" δεν μ' αρέσει και απορώ πώς κανείς δεν το έχει κάνει θέμα.
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, πιστεύω ότι απλά μπλοφάρεις και ψηφίζεις λίγο random, αν κάτσω πάντως και αναλύσω τις σκέψεις που με κάνουν να πιστεύω ότι ίσως και να είσαι δολοφονάκι θα με πείτε weirdo
θα ήθελα πολύ να τα διαβάσω... και αν με έπειθαν θα αυτοψηφιζόμουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σας έχω δωράκι πάντως: δύο δολοφόνοι από τους πέντε είναι εκτός, το ίδιο κι ο ρουφιάνος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[Εφυγε το διδυμο της συμφορας απο το παιχνιδι, και εχει νεκρωσει το ολο θεμα μου φαινεται..]
+1
dooo
Διακεκριμένο μέλος
λοιπόνε, shaman προς το παρόν και βλέπουμε!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
θέλουμε μια ανακοίνωση για χτες, είτε για τον δολοφονημένο είτε για τον ψηφισμένο!!! άντε, ντε! ακόμα?
λοιπόνε, shaman προς το παρόν και βλέπουμε!
καλε.... αφού είπαν για τη mania
Klaus
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Τριτη
- adespoto: Metal_Lover
- burbuja:
- dooo: shaman
- Founes: Molka
- Idril: shaman
- Lorien: dooo
- Metal_Lover: Founes
- Molka: Founes
- Niyia: Shaman
- shaman: Founes
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Founes - 3-
shaman - 3-
dooo -1-
Metal_Lover -1-
Molka -1-
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.