Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολίτης έλεγε η προκύρηξη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου φαίνεται ή οι πεθαμένοι μιλάνε πιο πολύ από τους ζωντανούς?
Πόλη των φαντασμάτων έχουμε γίνει εδώ πέρα. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ, βέβαια...αφού shaman, lorien κ κάποιος άλλος που δεν τον έχω ακόμα κτλβει (μάλλον ο Metal_Lover) έχουν πιει το αμίλητο νερό...:P

Και η ΣΕ μιλάει σήμερις!
Όλα κι όλα!
:pfff:

3 Δολοφόνοι μέσα?
Αυτό καγίρα είναι δωράκι για τους δολοφόνους, όχι για τους πολίτες.
Τέλος πάντων, ξενέρωσα μετά από αυτό.
Όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω οτι ρουφιάνος ήταν η Φίμπι κι ότι προσπαθούσε να μας βοηθήσει.
Κιεπίσης οτι σίγουρα ο Κρόνος ήταν δολοφόνος.
Με βάση λοιπόν αυτό το πόστ :
Αχ με φάγατε μπαμπέσικα:cry_x: :P!!! Δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο οι πολίτες να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα !!! Οι δολοφόνοι είναι έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι :sly:!!!

Σαν πολίτης λοιπόν θεωρώ ότι οι δολοφόνοι είναι ο Founes, ο Metal_Lover και η Angie_Ann. Για αυτούς τους τρεις είμαι σχεδόν σίγουρη! Έχω τις αμφιβολίες μου για τον shaman και για τον Dark_Kronos! Βέβαια ο Lorien μου είναι αρκετά ύποπτος αλλά δεν ξέρω! Ελπίζω να σας βοήθησα έστω και στο ελάχιστο ;)!!!

Καλή συνέχεια :hello:!!!

Θα ψηφίσω κι εγώ Founes (μια που είναι ένας από τους πιο πολυ-ψηφισμένους μέχρι στιγμής)

Και η ΣΕ μιλάει σήμερις!
Όλα κι όλα!
:pfff:

Ευτυχώς που έχουμε κ την ΣΕ (μας λείψατε καλέ :P)

Καλέ αδέσποτο, δεν ήμουν και υποχρεωμένη να αναφέρω πόσοι δολοφόνοι έχουν φύγει.. :pfff:

Λίστα για Τριτη
  1. adespoto: founes
  2. burbuja:
  3. dooo: shaman
  4. Founes: Molka
  5. Idril: shaman
  6. Lorien: dooo
  7. Metal_Lover: Founes
  8. Molka: Founes
  9. Niyia: Shaman
  10. shaman: Founes
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!

Founes - 4-
shaman - 3-
dooo -1-
Molka -1-

Η burbuja παίζει ακόμα? :hmm:

Niyiaaaaaa

Φουνες είπε το αδέσποτο όχι σάμαν...

:D

Niyiaaaaaa

ναι ναι... ξέρεις, αυτό που σκεφτόμαστε καμιά φορά αυτό κάνουμε :D:D:D
shaman είχα στο μυαλό μου (ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ)

3 Δολοφόνοι μέσα?
Αυτό καγίρα είναι δωράκι για τους δολοφόνους, όχι για τους πολίτες.
Τέλος πάντων, ξενέρωσα μετά από αυτό.
Όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω οτι ρουφιάνος ήταν η Φίμπι κι ότι προσπαθούσε να μας βοηθήσει.
Κιεπίσης οτι σίγουρα ο Κρόνος ήταν δολοφόνος.
....
Θα ψηφίσω κι εγώ Founes (μια που είναι ένας από τους πιο πολυ-ψηφισμένους μέχρι στιγμής)

επίσης να προσθέσω ότι ο Κρόνος με τον shaman σε κάποιες φάσεις τα "έβρισκαν" μια χαρούλα...κ για μένα ο shaman είναι 1000% ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!!!

ΥΣ.: μου φαίνεται πάω για φούντο σήμερα.... :/:

Niyiaaaaaa

Δε φταίει η Νιγια, εγώ το άλλαξα...

Δε φταίει η Νιγια, εγώ το άλλαξα...

Α, καλά... [SIZE=-1]άλλο βλέπουν τα ματάκια μου την μια στιγμή κ άλλο είναι μετά:P:P
[/SIZE][SIZE=-1](όπως κ με ένα παλιό ποστ του Metal_Lover που ξαφνικά ενώ το είχα δεί, μετά αυτό εχάθη :hmm:)

[/SIZE]Σας το λέω, μετά από αυτό το παιχνίδι, με βλέπω να πηγαίνω σφαίρα [SIZE=-1]“Δαφνί” ή “Δρομοκαΐτειο” :D:D:D

[/SIZE]

Καλέ αδέσποτο, δεν ήμουν και υποχρεωμένη να αναφέρω πόσοι δολοφόνοι έχουν φύγει.. :pfff:

Άλλο πράγμα είπα εγώ αλλά οκ. Δεν είπε κανείς οτι είσαι.

Συνημμένα

• adespoto1.jpg
    adespoto1.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 126
Τι έκανε λέει? Φάγατε το adespotaki ρε κακούργοι? :mad::mad:γκρρρρρρρρρρρρρ

shaman, lorien, metal_lover :mad::mad::mad:

ΣΕ, μπορώ με μία ψήφο να τους ψηφίσω όλους μαζί μαζικά? :P

A εγω εχω αλλοθι. Στην κατασταση που ειμαι, δε μπορω να σκοτωσω ουτε την ωρα μου ! :P

Founes famous last words - και πολιτης που ησουν :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back