Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.
Αυτό ή απλά υπάρχει σκατοψυχιά (η οποία δεν με εκπλήσσει)
Σε αυτό κλίνω αγαπητέ μου ultraviolence.
Απλή σκατοψυχιά.
Θα δεις που μετά από κάθε αναποδιά, έρχονται ακόμη καλύτερα, σαν rebound.

Ευχαριστώ πολύ! <3 Μακάρι να βρεις κι εσύ ένα σπίτι που να σε βολεύει και το νιώθεις "σπίτι" σου!
Ευχαριστώ πολύ-πολυ ❤️
Το βλέπω για κουβά γιατί γίνεται χαμός με τα funds και τα ενοίκια, αλλά κι έτσι ή αλλιώς, κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε. Δεν την χάνω την αισιοδοξία.

Αν σκεφτείς κάτι και βρεις χρόνο ως την Κυριακή, στείλε αν έχεις κάποια άχαστη και γρήγορη συνταγή για γλυκό για καμιά δεκαριά άτομα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.590 μηνύματα.
Σε αυτό κλίνω αγαπητέ μου ultraviolence.
Απλή σκατοψυχιά.
Θα δεις που μετά από κάθε αναποδιά, έρχονται ακόμη καλύτερα, σαν rebound.
Προσπαθώ κι εγώ να μείνω αισιόδοξος είναι η αλήθεια, ότι κατι θα έρθει ρε παιδι μου. Προσπαθώ να με πείσω ότι μου αξίζει :hehe:
Αν σκεφτείς κάτι και βρεις χρόνο ως την Κυριακή, στείλε αν έχεις κάποια άχαστη και γρήγορη συνταγή για γλυκό για καμιά δεκαριά άτομα.
Κρύα πορτοκαλόπιτα (με φύλλο) με παγωτό από πάνω. Ο,τι πρέπει για καλοκαιρι και δεν θέλει πολύ χρόνο. Θα ανεβάσω το βραδάκι τη συνταγή!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.941 μηνύματα.
Δύο χιλιάδες δεκαεννέα

Προσποιήσου ότι είναι 219
Μια δεκαετία φεύγει και μια άλλη ξεκινά
Από το στόμα όλων τ'όνομα του Τσιτσιπά
Memes στο Luben για Μακεδονία ξαφνικά

Κατασκήνωση Φωκίδα: Γαλαξίδι και Γραβιά
Χαλκιδική για να γιορτάσουμε την Παναγία
Μπερδεμένος μεσ' το Πολιτικο το Σκηνικό
Από κάποιο ηχείο παίζει το Old Town Road

Μα το χαστούκι είναι βαρύ
Πόλεμοι από δω κι από κει
Και αυτή η χρονιά μοιάζει μακρινή
Αχ και να χα χρονομηχανή

Προσποιήσου ότι είναι 219
Πανικός για να μη δούνε Τζόκερ τα μικρά παιδιά
σε άλλη αίθουσα παίζει ταινία του Γαβρά
Και στην τηλεόραση δραματά ιστορικά

Μαθήματα κιθάρας για πρώτη μου φορά
Κορίτσια-αγόρια ξεκινάνε νέα αρχή στα Λύκεια
Ασχολούνται όλοι με μία δήθεν ερευνήτρια
Ραπερς βλακείες κάνουν για να πάρουν likes στο Instagram

Μα το χαστούκι είναι βαρύ
Μάσκες δύο χρόνια σερί
Και η χρονιά αυτή μοιάζει μακρινή
Αχ και να χα χρονομηχανή

Πέρασαν χρόνια κι όμως εγώ
Ακόμα δεν έχω βρει τον ρυθμό
Άλλαξα πόλη βαθμίδα μυαλό
Κι όμως Ακόμα τα νοσταλγώ

Χ.Π

@Kate1914
Το ταγκ;

Hased Babis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 859 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.252 μηνύματα.
Γιατί έχει πεθάνει τόσο πολύ αυτό το thread; :popeanim:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.697 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.715 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.697 μηνύματα.
Καλό βράδυ ομορφοπαιδα και ελαφίνες

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.

Σορβόννη 🥰

Κάνε μια βολτα και για εμας στην πανεμορφη αυτη γειτονια 🥹
Μακάρι να ξαναέρθω σύντομα.
@ultraviolence

Νομίζω αν με ρωταγαν που θα ηθελα να μείνω πέρα από την Αθήνα, θα ήταν σε ενα σπίτι στην Σορβόννη ή στη Νέα Υόρκη.
Παραμένω απλή :P

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.590 μηνύματα.

Σορβόννη 🥰

Κάνε μια βολτα και για εμας στην πανεμορφη αυτη γειτονια 🥹
Μακάρι να ξαναέρθω σύντομα.
@ultraviolence

Νομίζω αν με ρωταγαν που θα ηθελα να μείνω πέρα από την Αθήνα, θα ήταν σε ενα σπίτι στην Σορβόννη ή στη Νέα Υόρκη.
Παραμένω απλή :P
Η αλήθεια είναι ότι την νύχτα ειδικά.. είναι ακόμη πιο ζωντανό το quartier latin. Άνθρωποι να παίζουν μουσική στο δρόμο, παρέες να παίζουν παιχνίδια κ.ο.κ Πολύ ρομαντικά.

Εγώ ωστόσο δεν μένω κέντρο Παρισιού αλλά σε banlieue, προάστιο δηλαδή.
Δεν είναι παντού όμορφα βέβαια, στο Παρίσι. Μερικές γειτονιές είναι ακόμη και επικίνδυνες. Αρκεί να ξέρεις που να πας! :)

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι την νύχτα ειδικά.. είναι ακόμη πιο ζωντανό το quartier latin. Άνθρωποι να παίζουν μουσική στο δρόμο, παρέες να παίζουν παιχνίδια κ.ο.κ Πολύ ρομαντικά.

Εγώ ωστόσο δεν μένω κέντρο Παρισιού αλλά σε banlieue, προάστιο δηλαδή.
Δεν είναι παντού όμορφα βέβαια, στο Παρίσι. Μερικές γειτονιές είναι ακόμη και επικίνδυνες. Αρκεί να ξέρεις που να πας! :)
Σίγουρα έχει και εγκληματικότητα ανά σημεία και ασχήμια. Ασυζητητί.

Αυτός ο Ρομαντισμός και η αρχιτεκτονική του quartier latin με κερδίζει
Στο αγαπημένο μαγαζάκι να πίνεις καφέ και να διαβάζεις αγαπημένο βιβλίο ή να γράφεις στον υπολογιστή.
Αξία σταθερή και τρισαγαπημένη.
Κρύες νύχτες και βόλτες και αγκαλιές και κάποιο μπιζουδάκι μπιστρώ για κρασάκι και κατιτίς.
Λιώνω 🥹

Να πηγαίνετε εσείς που μπορείτε, όχι μόνο εκεί- όπου.
Φαντάζομαι ότι στο προάστιο θα έχετε και περισσότερη ησυχία, πέραν όλων των άλλων.

Ισχύει ότι εξάπτει πολύ το ρομαντισμό;
Ή θεωρείς εν τέλει πως συμβαίνει μόνο για επισκέπτες ή για ανθρώπους που χουν ζήσει λίγους μήνες μονάχα, οπότε και απλά τους φαίνεται πολύ καινούργια η περιοχή;
Είδατε διαφορά εν συγκρίσει με την ζωή στην Αθήνα;
Οχι ότι δεν είναι ρομαντικά τα Εξάρχεια βεβαίως :P

( αν είσαι με τον άνθρωπό σου παντού όμορφα είναι σίγουρα, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως το εννοώ )

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.715 μηνύματα.
Μπριαμ ομελέτα και τόνος. Θα έχουμε τη σφαγή του Μαντζικέρτ αύριο.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.228 μηνύματα.
Τα κορίτσια που έχουν απενεργοποιήσει, σας αγαπάμε , γυρίστε πίσω, και συν τοις άλλοις, ετοιμάζεται Παλέρμο αρχές Αυγούστου!!!

@Υδροχόος @rafaela11

Come Here GIF by DrSquatchSoapCo

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.140 μηνύματα.
Τα κορίτσια που έχουν απενεργοποιήσει, σας αγαπάμε , γυρίστε πίσω, και συν τοις άλλοις, ετοιμάζεται Παλέρμο αρχές Αυγούστου!!!

@Υδροχόος @rafaela11

Come Here GIF by DrSquatchSoapCo
Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε, αγαπητή μου, ότι δε μας αγαπάνε όλοι ;;; Να μιλάτε για την πάρτη σας, παρακαλώ. Άλλοι με βλέπουν και βγάζουν φλύκταινες. Ήδη (το βλέπω σαν όνειρο...) κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια και μόνο που θα με δουν..."Ήρθε πάλι η διπρόσωπη, το κάθαρμα, η μη έντιμη, η ψεύτρα, η με τους μακριούς σταυρούς και μέσα (της) οχετός..."...Τα ΄χω δει τόσες φορές που τα ΄χω εμπεδώσει...

Αλλά κάποιοι/ες μου λείψατε. Ήρθα και βλέπουμε. Αν ο Θεός μού δώσει υπομονή να αντέξω, με χαρά να μείνω. Αν όχι, την ξέρω την πόρτα !!! Όπως βγαίνω δεξιά...

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.175 μηνύματα.
Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε, αγαπητή μου, ότι δε μας αγαπάνε όλοι ;;; Να μιλάτε για την πάρτη σας, παρακαλώ. Άλλοι με βλέπουν και βγάζουν φλύκταινες. Ήδη (το βλέπω σαν όνειρο...) κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια και μόνο που θα με δουν..."Ήρθε πάλι η διπρόσωπη, το κάθαρμα, η μη έντιμη, η ψεύτρα, η με τους μακριούς σταυρούς και μέσα (της) οχετός..."...Τα ΄χω δει τόσες φορές που τα ΄χω εμπεδώσει...

Αλλά κάποιοι/ες μου λείψατε. Ήρθα και βλέπουμε. Αν ο Θεός μού δώσει υπομονή να αντέξω, με χαρά να μείνω. Αν όχι, την ξέρω την πόρτα !!! Όπως βγαίνω δεξιά...
Εμένα πάντως μου έλειψες <3:give_rose:
καλώς ήρθες πίσω!!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.228 μηνύματα.

Μεγαλώσαμε για να μας νοιάζει τί θα πει ο κόσμος Χριστίνα, και δη κόσμος άγνωστος . Δε συμφωνείς; :/:

nearos

Επιφανές μέλος

Δε χρειάζεται να σε αγαπάνε όλοι. Και εμένα εδώ πέρα υπάρχουν άτομα που σίγουρα με αντιπαθούν, και υπάρχουνε άτομα τα οποία αντιπαθώ, αλλά οι ωραίες οι στιγμές δημιουργούνται με τα άτομα που αγαπώ και με αγαπάνε, και ας είναι μετρημένα στο χέρι.
Πλέον έχω ξεπεράσει το σημείο που θα μπορούσα απλά να κανω log off απο το στέκι και να μη ξαναγυρίσω πίσω, υπάρχουν άτομα εδώ πέρα που θέλω να ξέρω πως είναι και τι κανουνε

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.252 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δε χρειάζεται να σε αγαπάνε όλοι. Και εμένα εδώ πέρα υπάρχουν άτομα που σίγουρα με αντιπαθούν, και υπάρχουνε άτομα τα οποία αντιπαθώ, αλλά οι ωραίες οι στιγμές δημιουργούνται με τα άτομα που αγαπώ και με αγαπάνε, και ας είναι μετρημένα στο χέρι.
Πλέον έχω ξεπεράσει το σημείο που θα μπορούσα απλά να κανω log off απο το στέκι και να μη ξαναγυρίσω πίσω, υπάρχουν άτομα εδώ πέρα που θέλω να ξέρω πως είναι και τι κανουνε
Δε με ενδιαφέρει να με αγαπάνε όλοι. Δεν ήταν ποτέ αυτό το ζητούμενο (και πώς θα μπορούσε, άλλωστε...). Αυτό το είπα ως απάντηση, χαριτολογώντας, σε αυτό που έγραψε η Χιμέλα. Στο "σας αγαπάμε" της Χιμ απάντησα...

Κι εγώ αντιπαθώ άτομα. Σαφέστατα αντιπαθούν κι εμένα. Αυτό έλειπε να μην είμαι εξοικειωμένη με αυτά, ειδικά στην ηλικία μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια