Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 961 μηνύματα.

Για να είσαι αρκετά έξυπνος, θα είσαι και λίγο συνεπής.Με κοβεις για συνεπη ανθρωπο;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9,492 μηνύματα.

Σαν την λερναία ύδρα, κανεις μια προταση 2 ερωτήσεις προκύπτουνΓια να είσαι αρκετά έξυπνος, θα είσαι και λίγο συνεπής.
Με κόβεις για έξυπνο; Αχ καημενε αντρα
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 961 μηνύματα.

Αυτό παίζεταιΑχ καημενε αντρα

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9,492 μηνύματα.

Αχ καημένο συμφορουμίτοΑυτό παίζεται![]()

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,641 μηνύματα.

Ειλικρινά αν δε γίνομαι αδιάκριτη θα ήθελα πολύ να μάθω πώς στο καλό αυτό σου έρχεται όταν διαβάζεις τη λέξη "τραπέζι"Ύπνος
nearos
Επιφανές μέλος

Ποσο χαίρομαι που ρώτησες οταν ημουν μικρός λοιπόν τράβαγα το τραπεζομάντηλο τα μεσημέρια για να αδειάσει το τραπέζι που έχομυε στο σαλόνι και ξαπλωνα πανω του και κοιμόμουν.Ειλικρινά αν δε γίνομαι αδιάκριτη θα ήθελα πολύ να μάθω πώς στο καλό αυτό σου έρχεται όταν διαβάζεις τη λέξη "τραπέζι"
Ούτε στρώμα ουτε σεντονι ουτε μαξιλλάρι. Απλό, ωραίο ξούλο.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Και με την αρσενική αντωνυμία να μου απευθύνεσαι δεν έχω πρόβλημαΑχ καημένο συμφορουμίτο![]()

nearos
Επιφανές μέλος

Φίλε ευτυχως που μου το ειπες γιατι μεχρι να φτασω σε καποια επιθυμητη αντωνυμια θα ειχα κανει την ανοιχτη συζητηση του cnf να φαινεται σαν μεσο ποστ στο indymediaΚαι με την αρσενική αντωνυμία να μου απευθύνεσαι δεν έχω πρόβλημα![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Γυναικάρα με τα όλα μου θα ήμουν αν ήμουν γυναίκα.Φίλε ευτυχως που μου το ειπες γιατι μεχρι να φτασω σε καποια επιθυμητη αντωνυμια θα ειχα κανει την ανοιχτη συζητηση του cnf να φαινεται σαν μεσο ποστ στο indymedia
Σχεδόν απεχθάνομαι που είμαι άντρας, γιατί το έχω συνδέσει με την αγριότητα και τον τραμπουκισμό (ό,τι με έχει τραυματίσει δηλαδή).
Είναι ωραίο να είσαι άντρας· απλώς εγώ δεν έχω τέτοιο βίωμα

nearos
Επιφανές μέλος

Κοιτα εγω γουσταρω να ειμαι αντρας γιατι μπορω να κανω φαλλοκρατικα αστεια εναντια σε φοιτητικες παραταξεις. Υπαρχει κατι πιο ομορφο απο αυτο;
nearos
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω για τα πρεζοκρασα, τα φοιτητικά μου έρχονται στο μυαλό μου όταν βλέπω πρεζοκρασα.
Οτιδήποτε κομμουνιστικό πάντως φωνάζει ΝΕΑΡΟΣ.
nearos
Επιφανές μέλος

Καπου πρεπε ινα εχω και καμια σημαία του ΚΚΕ που φέρμαρα απο καποια πορεία... Θελω να βρω εναν τρελομαλακα στο πανεπιστημιο να πηγαινουμε σφαιρα με το παπακι και εγω να κυματιζω την σημαιαΔεν ξέρω για τα πρεζοκρασα, τα φοιτητικά μου έρχονται στο μυαλό μου όταν βλέπω πρεζοκρασα.
Οτιδήποτε κομμουνιστικό πάντως φωνάζει ΝΕΑΡΟΣ.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,259 μηνύματα.

Άκουγα ένα τραγούδι και συνειδητοποίησα ότι οι στίχοι αυτοί γράφτηκαν για τον @Valder
Με χιούμορ και καλή διάθεση, πάντα!
Χαιρετίσματα στην παλιοπαρέα. Καλή βδομάδα να έχετε.
Με χιούμορ και καλή διάθεση, πάντα!
Yeah, shout the fuck out to the girls with the big-ass lips
And shout the fuck out to the girls with the big-ass dicks, stay up
Χαιρετίσματα στην παλιοπαρέα. Καλή βδομάδα να έχετε.
nearos
Επιφανές μέλος

Πολλη κατάθλιψη πέφτει τελευταίαΗ (συνήθως χωρίς λόγο) αισιοδοξία της νιότης.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34,028 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος

@Euge.loukia πες μου κανα ωραιο πραγματακι γιατι με εχει πιασει η βαρεμαρα. Μου ελειψαν τα αν μη τι αλλο σου
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθήνα θέλεις να περάσεις, Γιώργο;@Euge.loukiaπες μου κανα ωραιο πραγματακι γιατι με εχει πιασει η βαρεμαρα. Μου ελειψαν τα αν μη τι αλλο σου
nearos
Επιφανές μέλος

Για πανεπιστημιο;Αθήνα θέλεις να περάσεις, Γιώργο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- giannhs2001
- zaxir18
- American Economist
- Libertus
- Joji
- Hased Babis
- Jack of Spades
- Scandal
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.