Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη
Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.
Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω.
Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... :cry_x:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,608 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Soundtrack?
Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»;

IMG_1860.jpeg

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,010 μηνύματα.
1743541025787.png

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... :cry_x:
Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.”
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Soundtrack?
Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»;

View attachment 146675
Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!

nearos

Επιφανές μέλος

Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.”
Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη;
Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας.

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή;
Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση.

nearos

Επιφανές μέλος

Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση.
η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει
ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη;
Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας.
Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή!

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!
IMG_1861.png

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.
Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου 🥲🥲🥲
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά !

Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική

και μπράβο για το 20 στην έκθεση

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 787 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;;😝

nearos

Επιφανές μέλος

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,010 μηνύματα.
Χαίρετε χαίρετε