Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Είναι σαν το "Φάκατοι μου Έλληνες και ατάσθαλες ανάφτρες" της Μαλβίνας.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.
δοκίμασα ενα πακετάκι νικοτίνης, απο αυτά που τα βάζεις στο χείλος σου. Τι μαλακία είναι αυτή; Ζαλίζομαι και νιώθω σκατά

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

δοκίμασα ενα πακετάκι νικοτίνης, απο αυτά που τα βάζεις στο χείλος σου. Τι μαλακία είναι αυτή; Ζαλίζομαι και νιώθω σκατά
Δεν το είχες κόψει καιρό το κάπνισμα ; Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον...

Οπότε τα στερητικά πώς ;

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν το είχες κόψει καιρό το κάπνισμα ; Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον...

Οπότε τα στερητικά πώς ;
Δεν κάπνισα ποτέ μου. Ξέρω γω 1 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια μόνο, και ήταν ξένα τσιγάρα με τα μπιλακια που σκας και δίνεις γεύση. Μια φορα προσπαθησα να καπνίσω μαρλμπορο και το έσβησα μετα απο 2 τζούρες.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δεν κάπνισα ποτέ μου. Ξέρω γω 1 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια μόνο, και ήταν ξένα τσιγάρα με τα μπιλακια που σκας και δίνεις γεύση. Μια φορα προσπαθησα να καπνίσω μαρλμπορο και το έσβησα μετα απο 2 τζούρες.
Aκόμα καλύτερα, λοιπόν !!

Δεν ξέρω ποιό πακετάκι είναι αυτό που παραπάνω αναφέρεις. Υπέθεσα ότι είναι κάτι για να "σβήσει" τον εθισμό από τη νικοτίνη (σαν τις γνωστές τσίχλες, ας πούμε...). Γι΄ αυτό μου έκανε εντύπωση, πως εσύ...

nearos

Επιφανές μέλος

Aκόμα καλύτερα, λοιπόν !!

Δεν ξέρω ποιό πακετάκι είναι αυτό που παραπάνω αναφέρεις. Υπέθεσα ότι είναι κάτι για να "σβήσει" τον εθισμό από τη νικοτίνη (σαν τις γνωστές τσίχλες, ας πούμε...). Γι΄ αυτό μου έκανε εντύπωση, πως εσύ...
Οχι βρε, είναι κατι πακετακια που βαζεις στο χείλος σου και απελευθερώνουν νικοτίνη

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Οχι βρε, είναι κατι πακετακια που βαζεις στο χείλος σου και απελευθερώνουν νικοτίνη
Αααα οκ. Δεν τα ξέρω.

Και ποιοί τα παίρνουν ; Αυτοί που έχουν κόψει το κάπνισμα, ας πούμε, και θέλουν τη "δόση" τους ή στο έτσι, αντί για ένα τσιγάρο όσοι δεν καπνίζουν ;

nearos

Επιφανές μέλος

Αααα οκ. Δεν τα ξέρω.

Και ποιοί τα παίρνουν ; Αυτοί που έχουν κόψει το κάπνισμα, ας πούμε, και θέλουν τη "δόση" τους ή στο έτσι, αντί για ένα τσιγάρο όσοι δεν καπνίζουν ;
να παίρνουν τη δόση τους τόσο αυτοι που καπνίζουν. Το ποσό νικοτίνης είναι μεγάλο πολλαπλάσιο από αυτά στα τσιγάρα, το ένα σακουλάκι φτάνει τα 50mg
Αλλά εγώ ήτανε τρομερά λάιτ, 4mg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

να παίρνουν τη δόση τους τόσο αυτοι που καπνίζουν. Το ποσό νικοτίνης είναι μεγάλο πολλαπλάσιο από αυτά στα τσιγάρα, το ένα σακουλάκι φτάνει τα 50mg
Αλλά εγώ ήτανε τρομερά λάιτ, 4mg
Θα με τρελάνεις σήμερα, Υδροχόε...:P

Αφού εσύ δεν καπνίζεις, λοιπόν...Τί την θες τη δόση ;

nearos

Επιφανές μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,231 μηνύματα.
Αφού δε μπορώ να σώσω τη δική μου ψυχή, τουλάχιστον έσωσα μια ακόμη που περιμενε καρτερικά σε ένα κλουβί. Καλωσόρισες στο φτωχικό μου, γατουλίνα.
ενα κομμάτι της ψυχής σου δεν σώθηκε απο αυτό;

Κάθε φορά που νιώθω πως γύρω μου όλα καταρρέουν, το μόνο που με κρατάει είναι πως παρότι δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο, έσωσα τον κόσμο όλο για αυτές τις 2.
Και μέσω αυτού εξιλεώνομαι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,710 μηνύματα.
Espresso Frappuccino.❤️❤️

IMG_2135.jpeg

nearos

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,710 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,252 μηνύματα.
ενα κομμάτι της ψυχής σου δεν σώθηκε απο αυτό;

Κάθε φορά που νιώθω πως γύρω μου όλα καταρρέουν, το μόνο που με κρατάει είναι πως παρότι δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο, έσωσα τον κόσμο όλο για αυτές τις 2.
Και μέσω αυτού εξιλεώνομαι.
Μπορεί στιγμιαία να το νιώσω αυτό που λες. Δηλαδή, κάτι ωραίο. Ότι βοήθησα, όχι απαραίτητα να εσωσα κι εγώ τον εαυτό μου. Ωστόσο αργότερα, νιώθω ότι προσπαθώ να μου χρυσωσω το χάπι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι γατουλες μου δεν σημαίνουν πολλά για εμένα. Είναι οι μοναδικοι μου φίλοι εδώ

nearos

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.