Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Guest 691153
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πυρηνες του υποθαλαμου εμπλεκονται στον ελεγχο συμπαθητικων πυρηνων της θωρακοοσφυικης μοιρας του νωτιαιου μυελου... "
Εγώ τους πυρήνες της φωτιάς έχω ακουστά μόνο...:redface:

Και γιατί μόνο κάποιοι είναι...συμπαθητικοί ;; Οι υπόλοιποι δεν ;;

Τί τραβάς κι εσύ !! Καλή δύναμη...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αλλά με καίει πάραυτα :P
Να σε διορθώσω κι εγώ λίγο στην έκθεση :P Πάραυτα σημαίνει αμέσως, συνώνυμο είναι και το παραχρήμα. Πρόσεχε να μην το μπερδεύεις με το "παρ' ολ' αυτά", είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Να σε διορθώσω κι εγώ λίγο στην έκθεση :P Πάραυτα σημαίνει αμέσως, συνώνυμο είναι και το παραχρήμα. Πρόσεχε να μην το μπερδεύεις με το "παρ' ολ' αυτά", είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Γαμω την πουτανα την ελληνική :wall:

Ίσως το μπερδεύουν με το "παρά ταύτα". Πολλές φορές βλέπω να το αντικαθιστούν με το "πάραυτα".

Ίσως το μπερδεύουν με το "παρά ταύτα". Πολλές φορές βλέπω να το αντικαθιστούν με το "πάραυτα".
Ναι, είναι αρκετά κοινό αυτό το λάθος. Γι' αυτό το επεσήμανα και στον νεαρό, να το έχει υπόψη για την έκθεση. Μπορεί να είναι και με το παρά ταύτα η σύγχυση, δεν το είχα σκεφτεί! Μου φαίνεται και πιθανότερο τώρα που το σκέφτομαι, γιατί έτσι τρώνε απλά μία συλλαβή.

Ναι, είναι αρκετά κοινό αυτό το λάθος. Γι' αυτό το επεσήμανα και στον νεαρό, να το έχει υπόψη για την έκθεση. Μπορεί να είναι και με το παρά ταύτα η σύγχυση, δεν το είχα σκεφτεί! Μου φαίνεται και πιθανότερο τώρα που το σκέφτομαι, γιατί έτσι τρώνε απλά μία συλλαβή.
Είναι κάτι αντίστοιχο με το "καταρχάς" και το "καταρχήν".

Δε χρησιμοποιώ τέτοιες σύνθετες εκφράσεις στην έκθεση μην ανησυχείς αγορίνα μου :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό ακριβώς εκανες αγάπη μου, γιαυτό σε διόρθωσε. :sorry:

:P
Ε, τόσες φορές με γαμάει, να μη τη γαμήσω και εγώ;

Χέλι (όλο γλιστράς)

1742670917469.png
Μοντιέ. Το ασχημομούρικο βρήκε να βάλει. :lol:

1742152069173.png

Κουνέλι με καρότο

Έτσι όπως τα έχεις ενωμένα, μου θύμισες το παιδικό "γατόσκυλο" που έβλεπα μικρή. Πω, πω, τι κόλλημα είχα φάει. Το θυμάται άλλος;

Ps. Χάρακας το χέρι σου. Εγώ θα το πήγαινα σαν ευθεία μεθυσμένου. :ρ

CatDog-1.jpeg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και λιμενικό, φιλενάς. Το ξέχασα αυτό. Δεν άφησα στολή για στολή. :loltooth:

Έτσι όπως τα έχεις ενωμένα, μου θύμισες το παιδικό "γατόσκυλο" που έβλεπα μικρή. Πω, πω, τι κόλλημα είχα φάει. Το θυμάται άλλος;

CatDog-1.jpeg
Πω τι θυμήθηκα, το έβλεπα και εγώ αυτό μικρή!
Και λιμενικό, φιλενάς. Το ξέχασα αυτό. Δεν άφησα στολή για στολή. :loltooth:
Αλήθεια; Ταιράζουμε σε αυτό :laugh:
Και το λιμενικό πάντως είναι ωραίο, και μιας και το έχω δει να μπαίνει σε δράση πρέπει να είναι τρομερό επάγγελμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back