Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,856 μηνύματα.

Ωωωωω αυτο μ αρεσε πολύ!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 893 μηνύματα.

@glayki & @rafaela11, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια 
Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, γιατί θέλω να ζήσω ως ανοιχτά γκέι. Να εργαστώ και να σπουδάσω.
Ταυτόχρονα, νιώθω ανίκανος να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και απελπίζομαι.
Ο ψυχοθεραπευτής μου γενικά δεν είναι διαθέσιμος ή, εάν είναι, είναι για ένα 10λεπτο, με αποτέλεσμα να μην έχω συναισθηματική στήριξη από πουθενά!

Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, γιατί θέλω να ζήσω ως ανοιχτά γκέι. Να εργαστώ και να σπουδάσω.
Ο ψυχοθεραπευτής μου γενικά δεν είναι διαθέσιμος ή, εάν είναι, είναι για ένα 10λεπτο, με αποτέλεσμα να μην έχω συναισθηματική στήριξη από πουθενά!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,231 μηνύματα.

Θα βρείς άλλη οικογένεια, που θα σε σέβεται θα σε αγαπάει και θα σε αποδέχεται όπως είσαι.Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου
Με όλα τα καλά και με όλα τα στραβά.
Κι αυτή θα είναι η μόνη αληθινή σου οικογένεια, οι άλλοι απλά σε φέραν στον κόσμο για να την γνωρίσεις
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 893 μηνύματα.

Έχω διαβάσει ιστορίες για αγρίους σχετικά με Ιρανούς, Πακιστανούς κ.ά. γκέι, που έφυγαν μακριά από τη χώρα τους και πλέον δεν έχουν καμία επαφή με τη θρησκευόμενη οικογένειά τους.Θα βρείς άλλη οικογένεια, που θα σε σέβεται θα σε αγαπάει και θα σε αποδέχεται όπως είσαι.
Με όλα τα καλά και με όλα τα στραβά.
Κι αυτή θα είναι η μόνη αληθινή σου οικογένεια, οι άλλοι απλά σε φέραν στον κόσμο για να την γνωρίσεις
Το ίδιο πρέπει να κάνω κι εγώ.
Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Αμαρέλια!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,190 μηνύματα.

Είμαστε εδώ, όποτε το θελήσεις, ανοιχτές στο μοίρασμα@glayki & @rafaela11, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια

Μιχάλη, ό,τι δε συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά.Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, γιατί θέλω να ζήσω ως ανοιχτά γκέι. Να εργαστώ και να σπουδάσω.
Αν το ποθήσεις αρκετά, θα βρεις τρόπο να το πραγματοποιήσεις.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,981 μηνύματα.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε ! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς !!@glayki & @rafaela11, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Να ζήσεις ελεύθερος !

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,856 μηνύματα.

Οποτε βλεπω ανθρωπο να πιεζεται και να θελει να ξεφυγει, συμπάσχω. Το νιωθω στο πετσι μου.
Ας μη σε αγαπαει κανείς τους. Θα σε αγαπάμε εμείς. (και άλλοι)
Ας μη σε αγαπαει κανείς τους. Θα σε αγαπάμε εμείς. (και άλλοι)
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.

Η συναισθηματική στήριξη είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη.@glayki & @rafaela11, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Αν μου επιτρέπεις, θα σου πω να βρεις κι έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που θες, στο στόχο σου, μια ώρα αρχύτερα. Δεν αρκούν τα 10λεπτα...
Ξέρεις τί θες. Τη δύναμη για να το καταφέρεις ψάχνεις. Και μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι εφικτό...
Αν γίνεται, όμως, και όσο μπορείς μην απελπίζεσαι...Περνάς τόσα, μην έχεις να τα βάλεις και με την απελπισία...

@rafaela11 υπέροχη εικόνα προφίλ 

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,313 μηνύματα.

@Azur διάβασα τα μηνύματά σου και ειλικρινά σου εύχομαι ο,τι καλύτερο.
Δυστυχώς ζούμε σε χώρα που καλώς ή κακώς υπάρχει περιορισμένη ανεξαρτησία όταν είσαι έξω από το (απαρχαιωμένο ) "στάνταρ" το οποίο έχει θέσει.
Μην είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου. Οι πολλές και μεγαλες αλλαγές στην ζωή δεν γίνονται από το πουθενά. Μια μια.
Και καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεσαι να ξεκόψεις την οικογένεια. Αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Οπότε πιστεύω στην περίπτωσή σου αρχικά θα ήταν καλύτερο να μένεις σε μεγάλη απόσταση από εκείνους.
Είσαι ευαισθητοποιημένος και έχεις στόχους. Θα τα καταφέρεις!
Δυστυχώς ζούμε σε χώρα που καλώς ή κακώς υπάρχει περιορισμένη ανεξαρτησία όταν είσαι έξω από το (απαρχαιωμένο ) "στάνταρ" το οποίο έχει θέσει.
Μην είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου. Οι πολλές και μεγαλες αλλαγές στην ζωή δεν γίνονται από το πουθενά. Μια μια.
Και καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεσαι να ξεκόψεις την οικογένεια. Αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Οπότε πιστεύω στην περίπτωσή σου αρχικά θα ήταν καλύτερο να μένεις σε μεγάλη απόσταση από εκείνους.
Είσαι ευαισθητοποιημένος και έχεις στόχους. Θα τα καταφέρεις!
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,981 μηνύματα.

Ααα ευχαριστώ και εσενααα@rafaela11 υπέροχη εικόνα προφίλ![]()

Έγραφα στη Kate τώρα στη κουβεντούλα ότι είναι αποτέλεσμα chat gpt, του έστειλα και φωτογραφία μου και του έλεγε κάνε με studio ghibli animated αλλά αυτό είπε ότι δεν μπορεί αλλά μπορεί να με κάνει έτσι
και μαρεσε

ευχαριστώ

Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.

@glayki Χρόνια σου πολλά, με υγεία και πάντα τα καλύτερα!!

Τραβηγμένη σήμερα.
Βγαίνει, και το κοιτάζω πάντοτε με τα παιδικά ματιά τού κάποτε.
Βγαίνει, και το κοιτάζω πάντοτε με τα παιδικά ματιά τού κάποτε.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για τα καλά σας λόγια! Να είστε καλά
@rafaela11, @amarelia και @vasilagas, υπέροχες οι φωτογραφίες σας!

@rafaela11, @amarelia και @vasilagas, υπέροχες οι φωτογραφίες σας!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Να ρωτησω κατι; Στο Ινσταγκραμ στο search εμφανιζει φωτος και βιντεος.
Κατι κρατησα πατημενο και μου εβγαλε preview αλλα εφυγε μολις το αφησα.
Μετα ομως ολες τις φωτο, τις βγαζει με ενα διπλο ασπρο τετραγωνακι πανω δεξια στην καθεμια.
Τι έχει παιχτει; Δεν αλλαζει με κλεισιμο και ανοιγμα της εφαρμογης
Μετα ομως ολες τις φωτο, τις βγαζει με ενα διπλο ασπρο τετραγωνακι πανω δεξια στην καθεμια.
rafaela11
Διάσημο μέλος

Αυτό απλά σημαίνει ότι η φωτό που βλέπεις έχει και άλλες σε ροή, σαν ένα μίνι άλμπουμΝα ρωτησω κατι; Στο Ινσταγκραμ στο search εμφανιζει φωτος και βιντεος.
Δηλαδή αν πατήσεις πάνω μπορείς να σύρεις αριστερά ή δεξιά να δεις και άλλες μαζί που έχει ανεβάσει ο χρήστης
αλλά να πατήσεις κανονικά να την δεις όχι παρατεταμένα. Βγάζει και κάτι βουλίτσες από κάτω που σου δείχνει πόσες φωτό ακόμα έχει δίπλα
μπορεί επίσης να είναι φωτό με βίντεο μαζί
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εβλεπα κατι νιγηριανές παχουλές με μεγαλα στηθια, μονο φωτος. Και σε καποια φαση παταω παρατεταμενα και μου βγαινει preview το αφηνω, και μετα αλλαξε ολο το feed γαμω και χάθηκαν οι αραπίνες και τωρα μου δειχνει mostly video, και ελαχιστες φωτος.Αυτό απλά σημαίνει ότι η φωτό που βλέπεις έχει και άλλες σε ροή, σαν ένα μίνι άλμπουμ
Δηλαδή αν πατήσεις πάνω μπορείς να σύρεις αριστερά ή δεξιά να δεις και άλλες μαζί που έχει ανεβάσει ο χρήστης
αλλά να πατήσεις κανονικά να την δεις όχι παρατεταμένα. Βγάζει και κάτι βουλίτσες από κάτω που σου δείχνει πόσες φωτό ακόμα έχει δίπλα
μπορεί επίσης να είναι φωτό με βίντεο μαζί
Κατσε να σου δειξω ποιο σηματακι εννοω
Εχω αφαιρέσει προφανώς πρόσωπα αυτό πάνω δεξιά το διπλό εννοώ το άσπρο το εμφανίζει έτσι και σε σας λογικά ε; Δεν έχω κάνει εγώ καμιά μαλακία;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.

Είναι αυτό που σου είπε η Ραφαέλα.Εβλεπα κατι νιγηριανές παχουλές με μεγαλα στηθια, μονο φωτος. Και σε καποια φαση παταω παρατεταμενα και μου βγαινει preview το αφηνω, και μετα αλλαξε ολο το feed γαμω και χάθηκαν οι αραπίνες και τωρα μου δειχνει mostly video, και ελαχιστες φωτος.
Κατσε να σου δειξω ποιο σηματακι εννοω
View attachment 146564
Εχω αφαιρέσει προφανώς πρόσωπα αυτό πάνω δεξιά το διπλό εννοώ το άσπρο το εμφανίζει έτσι και σε σας λογικά ε; Δεν έχω κάνει εγώ καμιά μαλακία;
Αν πατήσεις τη συγκεκριμένη δημοσίευσση κανονικά για να τη δεις, όχι παρατεταμένα, θα έχει και άλλες φωτογραφίες/βίντεο αν σύρεις προς τα αριστερά ή δεξιά. Δεν έκανες εσύ κάτι λάθος.
Επίσης για να σου βγάζει άλλα απ' ό,τι πριν, θα έκανες κατά πάσα πιθανότητα refresh στην fyp (for your page).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Hased Babis
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Joji
- American Economist
- Scandal
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.