Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-11-24

18:28
Τι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.

12-11-24

18:49
Εδώ πάνω παγώσαμεΤι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!

Αλλά μαρεσει εντάξει

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.553 μηνύματα.

12-11-24

19:25
oμορφοπαιδο μου εσυ συμφωνωΤι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-11-24

22:10
Έβρεχε καλέ , κι όλη μέρα αυτήν την απαίσια μουντιλα...Τι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

13-11-24

20:01
Καλησπέρα παιδιά,
Ίσως το καλύτερο live που έχω ακούσει τελευταία.
Ίσως το καλύτερο live που έχω ακούσει τελευταία.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.553 μηνύματα.

14-11-24

14:44
Ξέρει κανείς πως δένουμε γραβάτα;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

14-11-24

14:46
nearos
Επιφανές μέλος

14-11-24

14:50
Ευχαριστώ φώτη!Καλησπέρα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

14-11-24

19:25
Γεια σας φίλες και φίλοι
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.243 μηνύματα.

14-11-24

19:30
Γεια σου φιλεΓεια σας φίλες και φίλοι
American Economist
Επιφανές μέλος

14-11-24

19:32
Γεια σας φίλες και φίλοι
Καλησπέρα, όλα καλά??
Poirot
Περιβόητο μέλος

14-11-24

20:03
Καλά, λίγο κρυωμένος είμαι αλλά κατά τα λοιπά καλά. Εσύ;Καλησπέρα, όλα καλά??
American Economist
Επιφανές μέλος

14-11-24

20:09
Καλά, λίγο κρυωμένος είμαι αλλά κατά τα λοιπά καλά. Εσύ;
Καλά και εγώ, προχωράω την εργασία μου ενώ παράλληλα σχεδιάζω ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Λογικά θα πάω 4 ημέρες Σουηδία-Στοκχόλμη για διακοπές.
Περαστικά εύχομαι.
Poirot
Περιβόητο μέλος

14-11-24

20:29
Ευχαριστώ! Αχ, υπέροχο ακούγεται, σου εύχομαι να πας. Να πάρεις ζεστά ρούχα φαντάζομαι θα είναι η πλήρης παγωνιά εκεί πέρα εκείνη την εποχή.Καλά και εγώ, προχωράω την εργασία μου ενώ παράλληλα σχεδιάζω ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Λογικά θα πάω 4 ημέρες Σουηδία-Στοκχόλμη για διακοπές.
Περαστικά εύχομαι.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-11-24

20:33
Ευχαριστώ! Αχ, υπέροχο ακούγεται, σου εύχομαι να πας. Να πάρεις ζεστά ρούχα φαντάζομαι θα είναι η πλήρης παγωνιά εκεί πέρα εκείνη την εποχή.
Ήδη έχει 4 βαθμούς από ότι βλέπω, όταν πάω εγώ λογικά θα έχει ακόμα πιο κάτω και ίσως χιόνι.

14-11-24

20:46
ΠεραστικάΚαλά, λίγο κρυωμένος είμαι

nearos
Επιφανές μέλος

14-11-24

23:04
Γειά σας ομορφόπαιδα και ελαφίνες, τι κάνουμε;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.

15-11-24

07:41
Ρε παιδιά τι του κανετε καρδιά απάντηση θέλει ο άνθρωποςΓειά σας ομορφόπαιδα και ελαφίνες, τι κάνουμε;
καλημέρα! Πάμε δουλειά, έχει πολύ κρύο και ακόμα δεν έχω αγοράσει μπουφάν
παιδιά δεν μπορώ να βρω όλα είναι αυτά τα φουσκωτά που ο κωλος σου παγώνει γιατί είναι κοντά
θα μείνω με το τζάκετ φέτος
δεν μας πάνε όλους τα φουσκωτά

nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

07:51
Ψιλοτρεμω απο αγχος λογω θεατρικου αλλα τουλαχιστον θα ντυθω γαματα.Ρε παιδιά τι του κανετε καρδιά απάντηση θέλει ο άνθρωπος
καλημέρα! Πάμε δουλειά, έχει πολύ κρύο και ακόμα δεν έχω αγοράσει μπουφάν
παιδιά δεν μπορώ να βρω όλα είναι αυτά τα φουσκωτά που ο κωλος σου παγώνει γιατί είναι κοντά
θα μείνω με το τζάκετ φέτος
δεν μας πάνε όλους τα φουσκωτά![]()
Δυναμη και στους δυο μας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- charmander
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- Joji
- Varus
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.