American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:48 Ο American Economist: #8.861 03-10-24 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πού να πάει τώρα η Κέιτ μας, φορτωμένη και με τις καφετιέρες... Click για ανάπτυξη... Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια. Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Η Kate1914 έγραψε: #8.862 03-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πότε θα πας στο στρατόπεδο ώστε να δεις τον Γιάννη?? Σκάω σκάω πλάκα κάνω. Click για ανάπτυξη... Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια. Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote. Click για ανάπτυξη... Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:51 Ο Poirot έγραψε: #8.863 03-10-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Για την ώρα εφαρμόζουμε τη στρατηγική ΠΤΠΚ (περιμένουμε τρώγοντας ποπ κορν). American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:53 Ο American Economist: #8.864 03-10-24 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Η Kate τώρα. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:00 Η Reader έγραψε: #8.865 03-10-24 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πού να πάει τώρα η Κέιτ μας, φορτωμένη και με τις καφετιέρες... Click για ανάπτυξη... Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια. Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Η Kate1914 έγραψε: #8.862 03-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πότε θα πας στο στρατόπεδο ώστε να δεις τον Γιάννη?? Σκάω σκάω πλάκα κάνω. Click για ανάπτυξη... Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια. Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote. Click για ανάπτυξη... Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:51 Ο Poirot έγραψε: #8.863 03-10-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Για την ώρα εφαρμόζουμε τη στρατηγική ΠΤΠΚ (περιμένουμε τρώγοντας ποπ κορν). American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:53 Ο American Economist: #8.864 03-10-24 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Η Kate τώρα. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:00 Η Reader έγραψε: #8.865 03-10-24 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πότε θα πας στο στρατόπεδο ώστε να δεις τον Γιάννη?? Σκάω σκάω πλάκα κάνω. Click για ανάπτυξη... Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια. Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote. Click για ανάπτυξη... Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:51 Ο Poirot έγραψε: #8.863 03-10-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Για την ώρα εφαρμόζουμε τη στρατηγική ΠΤΠΚ (περιμένουμε τρώγοντας ποπ κορν). American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:53 Ο American Economist: #8.864 03-10-24 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Η Kate τώρα. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:00 Η Reader έγραψε: #8.865 03-10-24 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Για την ώρα εφαρμόζουμε τη στρατηγική ΠΤΠΚ (περιμένουμε τρώγοντας ποπ κορν).
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 22:53 Ο American Economist: #8.864 03-10-24 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Η Kate τώρα. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:00 Η Reader έγραψε: #8.865 03-10-24 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Παίζεις με την τύχη σου εσύ. Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε. *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα. Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Η Kate τώρα.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:00 Η Reader έγραψε: #8.865 03-10-24 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε. Click για ανάπτυξη... Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: *Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό Click για ανάπτυξη... Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο. Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:05 Ο American Economist: #8.866 03-10-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:07 Η Kate1914 έγραψε: #8.867 03-10-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Λατρεύω τις ονομασίες αυτές Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ. Click για ανάπτυξη... Γεράσιμος εννοείς; Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Σοφή η σκέψη σου Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:09 Η Reader έγραψε: #8.868 03-10-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΚΡΙΒΩΣ Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις Click για ανάπτυξη...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:11 Ο Poirot έγραψε: #8.869 03-10-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #8.870 03-10-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ. Και τι εμπειρία, hands on experience Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:16 Η Reader έγραψε: #8.871 03-10-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: με την στολή Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #8.872 03-10-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #8.873 03-10-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... Αν το thread είχε Avatar.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #8.874 03-10-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή... Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια. Click για ανάπτυξη... ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Η Reader έγραψε: #8.875 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες; Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:24 Ο Poirot έγραψε: #8.876 03-10-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ Click για ανάπτυξη... Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Kate1914 έγραψε: #8.877 03-10-24 23:26 Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:26 Η Reader έγραψε: #8.878 03-10-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες; Click για ανάπτυξη... Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Έκλαψα
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #8.879 03-10-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 23:29 Ο American Economist: #8.880 03-10-24 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;;
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα) Click για ανάπτυξη... Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;;