American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,051 μηνύματα.
03-10-24
22:48
Πού να πάει τώρα η Κέιτ μας, φορτωμένη και με τις καφετιέρες...
Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια.
Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
22:50
Παίζεις με την τύχη σου εσύ.Πότε θα πας στο στρατόπεδο ώστε να δεις τον Γιάννη??
Σκάω σκάω πλάκα κάνω.
Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε.
Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε.
*Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα.Η καφετέρια που κολλάει, έχω χάσει επεισόδια.
Η Kate δεν δέχεται την πλάκα από εμένα, οπότε της λέω για τον Γιάννη παίρνω down vote.
Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
03-10-24
22:51
Για την ώρα εφαρμόζουμε τη στρατηγική ΠΤΠΚ (περιμένουμε τρώγοντας ποπ κορν).Παίζεις με την τύχη σου εσύ.
Αλλά δεν πειράζει, γελάστε μαζί μου τώρα που μπορείτε. Για πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε.
Αλλά σαν καλή στρατιωτικός που (θα) είμαι, δε μιλάω άλλο για τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου. Θα δείτε.
*Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,051 μηνύματα.
03-10-24
22:53
Παίζεις με την τύχη σου εσύ.
Όχι φίλος, εσύ έκανες χοντρή πλάκα.
Το θέμα εδώ είναι να ρίχνεις διακριτικές αλλά σκληρές σπόντες. Πάρε παράδειγμα από τη συμβία του Πουαρό λόγου χάρη. Είναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο.
Η Kate τώρα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,413 μηνύματα.
03-10-24
23:00
Λατρεύω τις ονομασίες αυτέςΓια πότε θα σας έρθει η τακτική ΟΣ (ουρανός σφοντύλι) και ΧΚ (χτύπημα κόμπρας)* χαμπάρι δε θα πάρετε.
Εσύ πάλι όχι, καμία δεν αρχίζει από Γ.
Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες.*Reader ευχαριστώ για την ιδέα με τις ονομασίες, έχω χαϊπαριστεί τέρμα και θα σας πρήξω τώρα με αυτό
Στρατιωτικός μπερές να φανταστώΕίναι άπαιχτη σε αυτό, της βγάζω το καπέλο.
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:05
Λατρεύω τις ονομασίες αυτές
Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες.
Στρατιωτικός μπερές να φανταστώ
Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
23:07
Γεράσιμος εννοείς;Λατρεύω τις ονομασίες αυτές
Μπα, δεν τον λένε έτσι αυτόν που με προξενεύουν.
Σοφή η σκέψη σουΘα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες.
ΑΚΡΙΒΩΣΣτρατιωτικός μπερές να φανταστώ
Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,413 μηνύματα.
03-10-24
23:09
Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ.Πρέπει να με μάθεις να λέω πετυχημένες στρατιωτικές ατάκες και εγώ.
Και τι εμπειρία, hands on experience
ΑΚΡΙΒΩΣ
Reader έχεις κερδίσει πλέον επάξια τον σεβασμό μου, όσες μπηχτές και αν ρίχνεις
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
03-10-24
23:11
Ευτυχώς όμως, δεν το είπες. Το κράτησες στρατιωτικό απόρρητο.Θα έλεγα ότι τώρα θα ψάχνεις ονόματα για τακτικές με την ίδια μανία που ψάχνετε χαϊδευτικά ονόματα με τον δικό σου, αλλά θα καταλήξω στη λίστα με τους αποκλεισμένους σου χρήστες.
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:12
Κοίτα, στα στρατιωτικά έχει εμπειρία η Κέιτ.
Και τι εμπειρία, hands on experience
Στρατιωτικός έπρεπε να γίνω ώστε να έχω επιτυχίες, τι να τα κάνω τα οικονομικά και τις τράπεζες όταν ο Γιάννης με την στολή με έχει κατατροπώσει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:16
Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή...με την στολή
Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια.
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:17
Χειρότερα από αυτά που έκανε σε εμένα χωρίς να θέλει να με εκδικηθεί κιόλας, αποκλείεται!Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή...
Και τώρα σκάω γιατί τρέμω τι θα μου κάνει στο επόμενο Παλέρμο ως εκδίκηση αν συνεχίσω να πληκτρολογώ τέτοια.
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:19
Καλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή...
Αν το thread είχε Avatar.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:22
ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩΚαλά, μη νομίζεις ότι η Κέιτ τους θέλει με τη στολή...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:24
Με καθημερινά ρούχα εννοούσα ότι τους θες, εσύ τι κατάλαβες;ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ
Και κυρίως γιατί κατάλαβες αυτό που κατάλαβες;
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:24
Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες;ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ
Kate1914
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:26
Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα)
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:26
Ορίστε, αποφάνθηκε η δικαιοσύνη.Οτι τους προτιμάς με πολιτικά ρούχα εννοούσε η κοπέλα, τι κατάλαβες;
Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω;
ΈκλαψαΣτρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα)
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:28
Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο!Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα)
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:29
Στρατιώτες, αιφνιδιαστήκαμε! Ώρα για την εφαρμογή της τακτικής ΤΒΕΚΤ (Το Βουλώνω Εδώ Και Τώρα)
Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.