Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,417 μηνύματα.

03-10-24

23:30
Α μπράβο, συνεννοούμαστε.Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο!
Και βασικά μου αρέσει αυτή η εκδοχή παραπάνω. Θα υιοθετήσω αυτό ως νέα ονομασία (θα κάνουμε και ειδική μνεία ότι ήσουν ο εμπνευστής αρκεί να μαζέψεις την κυρά σου)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η στρατιωτική ακαδημία στην οποία και αρίστευσα (τι λέω Θεέ μου). Εσύ τι νόμιζες;Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,594 μηνύματα.

03-10-24

23:32
Α μπράβο, συνεννοούμαστε.
Και βασικά μου αρέσει αυτή η εκδοχή παραπάνω. Θα υιοθετήσω αυτό ως νέα ονομασία (θα κάνουμε και ειδική μνεία ότι ήσουν ο εμπνευστής αρκεί να μαζέψεις την κυρά σου)
Η στρατιωτική ακαδημία στην οποία και αρίστευσα (τι λέω Θεέ μου). Εσύ τι νόμιζες;
Το λιγότερο ύποπτη η απάντηση σου.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.

03-10-24

23:33
θα σας ειδοποιήσουμεαρκεί να μαζέψεις την κυρά σου
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,417 μηνύματα.

03-10-24

23:33
Παίζουμε Παλέρμο και δεν το ξέρω;Το λιγότερο ύποπτη η απάντηση σου.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,594 μηνύματα.

03-10-24

23:34
Παίζουμε Παλέρμο και δεν το ξέρω;
Ναι αλλά εξελίσσεται σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμενων αυτην την φορά.

Kate1914
Περιβόητο μέλος

03-10-24

23:36
Καλά το πας πλάκα πλάκα, αρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.Ναι αλλά εξελίσσεται σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμενων αυτην την φορά.![]()
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,450 μηνύματα.

03-10-24

23:37
Ξέχασα, εσύ προτιμάς τους πιο προσεκτικούς παίκτεςαρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.

American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:38
Καλά το πας πλάκα πλάκα, αρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.
Είναι η εμπειρία μου ως ιερόδουλη στο Palermo που έχει αρχίσει να μιλάει.

Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,450 μηνύματα.

03-10-24

23:43
@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference

American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:44
@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference![]()
Τέτοια σημαντική γνώση πρέπει να αναγράφεται στη Βίβλο.

Reader
Διάσημο μέλος

03-10-24

23:46
Είδες όμως;Τέτοια σημαντική γνώση πρέπει να αναγράφεται στη Βίβλο.![]()
Αυτό θα πει σωστός σύντροφος. Να σε βοηθάει, να σε στηρίζει, να πολεμάει ρε παιδί μου στο πλευρό σου.
American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:47
Όπως κάνει κάθε γνήσιος στρατιώτης που σέβεται τον εαυτό του.Είδες όμως;
Αυτό θα πει σωστός σύντροφος. Να σε βοηθάει, να σε στηρίζει, να πολεμάει ρε παιδί μου στο πλευρό σου.

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,973 μηνύματα.

03-10-24

23:49
Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχετε δει Κων. και ελενης@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference![]()

Reader
Διάσημο μέλος

03-10-24

23:53
Μετά το #49, έτοιμη είμαι να πάω να το δω.Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχετε δει Κων. και ελενης![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:54
Καλό βράδυ παιδιά. Ωραία περάσαμε και απόψε.

Reader
Διάσημο μέλος

03-10-24

23:54
Καληνύχτα!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,973 μηνύματα.

03-10-24

23:57
με την καταλληλη παρεα ειμαι σιγουρος πως θα το απολαυσειςΜετά το #49, έτοιμη είμαι να πάω να το δω.
Kate1914
Περιβόητο μέλος

03-10-24

23:58
Ωραίο το bullying προς την Κέιτ, ναιΚαλό βράδυ παιδιά. Ωραία περάσαμε και απόψε.![]()

Reader
Διάσημο μέλος

04-10-24

00:00
Να υποθέσω μιλάς από πείρα.με την καταλληλη παρεα ειμαι σιγουρος πως θα το απολαυσεις
Τον κακομαθαίνεις τον @ultraviolence.
Εμείς απλώς παραμένουμε σταθεροί στις συνήθειές μας.Ωραίο το bullying προς την Κέιτ, ναι![]()
Μπορείς να πεις ότι δείχνουμε στρατιωτική πειθαρχία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Reader
- Hased Babis
- Kate1914
- American Economist
- Joji
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.