Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
23:30
Α μπράβο, συνεννοούμαστε.Κοινώς, ΤΨ! Τουμπεκί ψιλοκομμένο!
Και βασικά μου αρέσει αυτή η εκδοχή παραπάνω. Θα υιοθετήσω αυτό ως νέα ονομασία (θα κάνουμε και ειδική μνεία ότι ήσουν ο εμπνευστής αρκεί να μαζέψεις την κυρά σου)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η στρατιωτική ακαδημία στην οποία και αρίστευσα (τι λέω Θεέ μου). Εσύ τι νόμιζες;Ποιος σου την έμαθε αυτην την τακτική όμως;;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,051 μηνύματα.
03-10-24
23:32
Α μπράβο, συνεννοούμαστε.
Και βασικά μου αρέσει αυτή η εκδοχή παραπάνω. Θα υιοθετήσω αυτό ως νέα ονομασία (θα κάνουμε και ειδική μνεία ότι ήσουν ο εμπνευστής αρκεί να μαζέψεις την κυρά σου)
Η στρατιωτική ακαδημία στην οποία και αρίστευσα (τι λέω Θεέ μου). Εσύ τι νόμιζες;
Το λιγότερο ύποπτη η απάντηση σου.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
03-10-24
23:33
θα σας ειδοποιήσουμεαρκεί να μαζέψεις την κυρά σου
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
23:33
Παίζουμε Παλέρμο και δεν το ξέρω;Το λιγότερο ύποπτη η απάντηση σου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,051 μηνύματα.
03-10-24
23:34
Παίζουμε Παλέρμο και δεν το ξέρω;
Ναι αλλά εξελίσσεται σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμενων αυτην την φορά.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:36
Καλά το πας πλάκα πλάκα, αρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.Ναι αλλά εξελίσσεται σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμενων αυτην την φορά.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,413 μηνύματα.
03-10-24
23:37
Ξέχασα, εσύ προτιμάς τους πιο προσεκτικούς παίκτεςαρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:38
Καλά το πας πλάκα πλάκα, αρχίζεις και μοιάζεις στους αδίστακτους αντιπάλους μου.
Είναι η εμπειρία μου ως ιερόδουλη στο Palermo που έχει αρχίσει να μιλάει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,413 μηνύματα.
03-10-24
23:43
@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:44
@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference
Τέτοια σημαντική γνώση πρέπει να αναγράφεται στη Βίβλο.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:46
Είδες όμως;Τέτοια σημαντική γνώση πρέπει να αναγράφεται στη Βίβλο.
Αυτό θα πει σωστός σύντροφος. Να σε βοηθάει, να σε στηρίζει, να πολεμάει ρε παιδί μου στο πλευρό σου.
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:47
Όπως κάνει κάθε γνήσιος στρατιώτης που σέβεται τον εαυτό του.Είδες όμως;
Αυτό θα πει σωστός σύντροφος. Να σε βοηθάει, να σε στηρίζει, να πολεμάει ρε παιδί μου στο πλευρό σου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,374 μηνύματα.
03-10-24
23:49
Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχετε δει Κων. και ελενης@Poirot, πραγματικά σε ευχαριστώ που μου είχες αναλύσει στο παρελθόν ποια είναι η Μιρέλλα, γιατί δεν θα έπιανα ποτέ το reference
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:53
Μετά το #49, έτοιμη είμαι να πάω να το δω.Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχετε δει Κων. και ελενης
American Economist
Επιφανές μέλος
03-10-24
23:54
Καλό βράδυ παιδιά. Ωραία περάσαμε και απόψε.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
23:54
Καληνύχτα!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,374 μηνύματα.
03-10-24
23:57
με την καταλληλη παρεα ειμαι σιγουρος πως θα το απολαυσειςΜετά το #49, έτοιμη είμαι να πάω να το δω.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
03-10-24
23:58
Ωραίο το bullying προς την Κέιτ, ναιΚαλό βράδυ παιδιά. Ωραία περάσαμε και απόψε.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-10-24
00:00
Να υποθέσω μιλάς από πείρα.με την καταλληλη παρεα ειμαι σιγουρος πως θα το απολαυσεις
Τον κακομαθαίνεις τον @ultraviolence.
Εμείς απλώς παραμένουμε σταθεροί στις συνήθειές μας.Ωραίο το bullying προς την Κέιτ, ναι
Μπορείς να πεις ότι δείχνουμε στρατιωτική πειθαρχία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.