Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2024 στις 02:35 Ο Guest 325584: #7.521 21-08-24 02:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: νιώθω οτι εισαι εγώ γιατι και γω φετος ντυθηκα κουτσαβάκι Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ οκ το δικο σου ειναι πιο αυθεντικο. μπαγλαμαδακι και lore accurate μυστακιο. εφετος επελεξα patrick bateman αλλα αφου πλεον εχω το μπουζουκι νομιζω θα κανω sequel Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2024 στις 02:40 Ο Guest 691153: #7.522 21-08-24 02:40 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ οκ το δικο σου ειναι πιο αυθεντικο. μπαγλαμαδακι και lore accurate μυστακιο. εφετος επελεξα patrick bateman αλλα αφου πλεον εχω το μπουζουκι νομιζω θα κανω sequel Click για ανάπτυξη... Εγω φέτος δε ξερω. Εχει μανια η κοπέλα μου να ντυθουμε κατι matching. Φέτος ντυθηκε ρεμπετισσα και εγω μαγκας παλαιάς αθήνας, τώρα δε ξερω τι θέλει. Ισως το πάω για: Τσε γκεβάρα, Λεον τρότσκι, Μιλτος πασχαλίδης, Μάνος Λοΐζος, αλλαδε ξερω ειλικρινά, οτι της καυλωσει εκεινη τη στιγμή. Πάντως απο τότε μου έμεινε η συνήθεια και οποτε βγαίνω έξω εχω μαζι μου κομπολόι.. Μου αρέσει τρελά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:24 Ο American Economist: #7.523 21-08-24 23:24 Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #7.524 21-08-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά αδερφέ! Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τι κανεις ρε βαλντερ; καιρο εχω να σε δω απο την αλλη μεριά. Απολαμβάνεις ησυχία εδώ; πως παει η ζωη Click για ανάπτυξη... Ρε συ συγγνώμη, δε σου απαντησα χθες. Ειμαι ηρεμα εδω, μου αρεσει η ηρεμία, το παρειστικο στυλ. Το χρειάζομαι γιατι τραβαω άγχη και δε γουσταρω μαμουνιές. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:56 Η Υδροχόος έγραψε: #7.525 21-08-24 23:56 Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: νιώθω οτι εισαι εγώ γιατι και γω φετος ντυθηκα κουτσαβάκι Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ οκ το δικο σου ειναι πιο αυθεντικο. μπαγλαμαδακι και lore accurate μυστακιο. εφετος επελεξα patrick bateman αλλα αφου πλεον εχω το μπουζουκι νομιζω θα κανω sequel
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2024 στις 02:40 Ο Guest 691153: #7.522 21-08-24 02:40 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ οκ το δικο σου ειναι πιο αυθεντικο. μπαγλαμαδακι και lore accurate μυστακιο. εφετος επελεξα patrick bateman αλλα αφου πλεον εχω το μπουζουκι νομιζω θα κανω sequel Click για ανάπτυξη... Εγω φέτος δε ξερω. Εχει μανια η κοπέλα μου να ντυθουμε κατι matching. Φέτος ντυθηκε ρεμπετισσα και εγω μαγκας παλαιάς αθήνας, τώρα δε ξερω τι θέλει. Ισως το πάω για: Τσε γκεβάρα, Λεον τρότσκι, Μιλτος πασχαλίδης, Μάνος Λοΐζος, αλλαδε ξερω ειλικρινά, οτι της καυλωσει εκεινη τη στιγμή. Πάντως απο τότε μου έμεινε η συνήθεια και οποτε βγαίνω έξω εχω μαζι μου κομπολόι.. Μου αρέσει τρελά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:24 Ο American Economist: #7.523 21-08-24 23:24 Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #7.524 21-08-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά αδερφέ! Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τι κανεις ρε βαλντερ; καιρο εχω να σε δω απο την αλλη μεριά. Απολαμβάνεις ησυχία εδώ; πως παει η ζωη Click για ανάπτυξη... Ρε συ συγγνώμη, δε σου απαντησα χθες. Ειμαι ηρεμα εδω, μου αρεσει η ηρεμία, το παρειστικο στυλ. Το χρειάζομαι γιατι τραβαω άγχη και δε γουσταρω μαμουνιές. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:56 Η Υδροχόος έγραψε: #7.525 21-08-24 23:56 Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ οκ το δικο σου ειναι πιο αυθεντικο. μπαγλαμαδακι και lore accurate μυστακιο. εφετος επελεξα patrick bateman αλλα αφου πλεον εχω το μπουζουκι νομιζω θα κανω sequel Click για ανάπτυξη... Εγω φέτος δε ξερω. Εχει μανια η κοπέλα μου να ντυθουμε κατι matching. Φέτος ντυθηκε ρεμπετισσα και εγω μαγκας παλαιάς αθήνας, τώρα δε ξερω τι θέλει. Ισως το πάω για: Τσε γκεβάρα, Λεον τρότσκι, Μιλτος πασχαλίδης, Μάνος Λοΐζος, αλλαδε ξερω ειλικρινά, οτι της καυλωσει εκεινη τη στιγμή. Πάντως απο τότε μου έμεινε η συνήθεια και οποτε βγαίνω έξω εχω μαζι μου κομπολόι.. Μου αρέσει τρελά
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:24 Ο American Economist: #7.523 21-08-24 23:24 Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #7.524 21-08-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά αδερφέ! Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τι κανεις ρε βαλντερ; καιρο εχω να σε δω απο την αλλη μεριά. Απολαμβάνεις ησυχία εδώ; πως παει η ζωη Click για ανάπτυξη... Ρε συ συγγνώμη, δε σου απαντησα χθες. Ειμαι ηρεμα εδω, μου αρεσει η ηρεμία, το παρειστικο στυλ. Το χρειάζομαι γιατι τραβαω άγχη και δε γουσταρω μαμουνιές. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:56 Η Υδροχόος έγραψε: #7.525 21-08-24 23:56 Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #7.524 21-08-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά αδερφέ! Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τι κανεις ρε βαλντερ; καιρο εχω να σε δω απο την αλλη μεριά. Απολαμβάνεις ησυχία εδώ; πως παει η ζωη Click για ανάπτυξη... Ρε συ συγγνώμη, δε σου απαντησα χθες. Ειμαι ηρεμα εδω, μου αρεσει η ηρεμία, το παρειστικο στυλ. Το χρειάζομαι γιατι τραβαω άγχη και δε γουσταρω μαμουνιές. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:56 Η Υδροχόος έγραψε: #7.525 21-08-24 23:56 Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά αδερφέ! Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τι κανεις ρε βαλντερ; καιρο εχω να σε δω απο την αλλη μεριά. Απολαμβάνεις ησυχία εδώ; πως παει η ζωη Click για ανάπτυξη... Ρε συ συγγνώμη, δε σου απαντησα χθες. Ειμαι ηρεμα εδω, μου αρεσει η ηρεμία, το παρειστικο στυλ. Το χρειάζομαι γιατι τραβαω άγχη και δε γουσταρω μαμουνιές.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2024 στις 23:56 Η Υδροχόος έγραψε: #7.525 21-08-24 23:56 Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η φάση που 2 εβδομάδες μετά την ανάρρωση μου από τον Covid μου προκάλεσε ιγμοριτιδα και τώρα είμαι εδώ και ημέρες με βήχα και συνάχι. Αύριο έκλεισα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει αν και πίνω Xozal ώστε να μου ηρεμεί τον βήχα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #7.526 22-08-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι ωραίες αυτές οι τελευταίες μέρες, ε ; Νιώθω ότι το Παλέρμο ένωσε ανθρώπους. Που στην άλλη μεριά, υπό άλλες συνθήκες, θα ψιλοσφάζονταν... Τελικά έχει μια ηρεμία και γαλήνη, ετούτη η μεριά. 'Χαλαρά", που λένε και οι βόρειοι... Περαστικά, Φώτη !! Καλή ανάρρωση... Click για ανάπτυξη... Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.527 22-08-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σχολιάσω αυτό το ποστ δημόσια, θα γίνω δυσάρεστος. Οχι για σένα. Μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Απλώς είναι η γνωστή σου "χαιδεμενάκι" προσδοκία ότι η αγάπη υπερισχύει στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 00:19 Ο Valder έγραψε: #7.528 22-08-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, καταλαβαίνω τί λες. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς είμαι η ανόητη εκείνη ρομαντικιά που πιστεύει ότι στο τέλος πάντα νικάει η αγάπη... Τα ξέρεις...μυαλό δεν βάζω... Click για ανάπτυξη... Δεν φταις εσυ αν ο κόσμος ειναι γεμάτος αρχίδηδες και αρχίδισσες. Και δεν ειναι μπηχτη για κανεναν αυτό απο το Παλέρμο ή αυτα που λεγαμε πιο πάνω, γενικα αναφέρομαι στην ψυχολογία τη δική σου εναντια στην ψυχολογια του κόσμου. Δε θα κατσουμε να αυτομαστιγωθούμε γιατι το δικό μας το ρολόι δειχνει σωστά.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.504 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 01:44 Η Kate1914 έγραψε: #7.529 22-08-24 01:44 Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως παιδιά να ξέρετε οι εξελίξεις είναι πράγματι καταιγιστικές όσον αφορά την αναβίωση του Παλέρμο, με κάποιους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το φέρουν εις πέρας. Λυπάμαι που θα λείπω αύριο και δε θα δω τις αντιδράσεις σας, αλλά να ξέρετε πως έχουν γίνει πολλά πράγματα. Εγώ πρέπει να φύγω, οπότε σας αποχαιρετώ και επιστρέφω αύριο, οπότε και θα έχω να διαβάσω τουλάχιστον 10 σελίδες στο αντίστοιχο θρεντ απ' ό,τι υποψιάζομαι. Εύχομαι όλα να πάνω καλά πάντως. Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:02 Ο giannhs2001: #7.530 22-08-24 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είμαστε αρκετά κοντά, να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:06 Η Reader έγραψε: #7.531 22-08-24 02:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, για να φύγω θα πρέπει να με διώξετε
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:11 Ο ultraviolence: #7.532 22-08-24 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ το κόβω με τόσες αλλαγές να χάνουν στο τέλος το hype τους και να μας φύγουν όλοι χδ. Click για ανάπτυξη... Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 02:14 Ο giannhs2001: #7.533 22-08-24 02:14 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε απαισιοδοξία προσωποποιημένη!! Ολόκληρο ΠΣΚ μπροστά μας, ο,τι απορίες πέσουν επί τάπητος θα τις λύσουμε. Click για ανάπτυξη... Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 09:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.534 22-08-24 09:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από παλιά το είχα αυτό! Ρε συ είναι απλά το ότι έγινε λίγο άτσαλα όλο αυτό, βάλαμε και τον κόσμο ως τώρα να διαβάσει δύο διαφορετικούς κανόνες ε τώρα του ρίχνεις και τρίτη γροθιά και τι γροθιά (δυναμίτης το extreme). Τους είπαμε Πέμπτη, μετά Παρασκευή, τώρα θα πάει Δευτέρα. Ε δεν θα με κάνει εντύπωση εάν κάποιος λοξοδρομήσει. Αυτά παθαίνεις όταν τα θυμάσαι τελευταία στιγμή όλα και τρέχεις να τους προλάβεις όλους σε ένα 24ωρο χδ. Click για ανάπτυξη... Μα όλες/οι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό και ότι στήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με πολύ πολύ κόπο. Καταλαβαίνω ότι θες να πηγαίνεις βάσει χρονοδιαγράμματος και σκοπός σου είναι να μην πολυκουράσεις τους συμμετέχοντες, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα, τί να κάνουμε ; Δε γράφεις τους κανόνες της μπιρίμπας... Κανείς δε θα λοξοδρομήσει.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:16 Ο giannhs2001: #7.535 22-08-24 12:16 Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #7.536 22-08-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάμε στο Plan B. Επιστρατεύουμε κομάντος εκτός φόρουμ για τον ιερό σκοπό του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Βρε τί είστε εσείς !!! Ως και Plan B ;; Σε "συμμορία των 16" εξελίσσεται...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο giannhs2001: #7.537 22-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τους προσεγγίσατε ; Δέχτηκαν ; Click για ανάπτυξη... Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7.538 22-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το αν θα δεχτούν θα δείξει. Πάντως δυστυχώς extreme version θα παίξουμε ξανά δύσκολα. Δεν μαζεύονται τόσα άτομα εύκολα στις μέρες μας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.107 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:49 Ο giannhs2001: #7.539 22-08-24 12:49 Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι αυτό. Προσωπικά "κάνω πίσω" γιατί δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται καθημερινά και φοβάμαι μη σας πάρω στο λαιμό μου. Τα είπαμε. Κάτι τέτοιους ενδοιασμούς θα έχουν όλοι... Νομίζω ότι πολύ καλά θα πάει. Ήδη κοίτα πόσοι μαζεύτηκαν, απ' τους παλιούς, να συνδράμουν με τον τρόπο τους... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε.. χδ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 12:54 Η Υδροχόος έγραψε: #7.540 22-08-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις...
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Επίσης μια φίλη δέχθηκε. Λολ. Βέβαια δεν είναι σίγουρο. Μπορεί στο μυαλό της να το έχει για μια μέρα παιχνίδι και μόλις ακούσει τι παίζεται να σοκαριστεί και να φύγει τρέχοντας. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Βοηθάει και ο Θεός... Απ' τα ανέλπιστα που λένε... Βρε Γιάννη μου, σίγουρα δεν το θεωρεί μιας μέρας παιχνίδι... Άσε που εσείς που θα συμμετάσχετε θα γίνετε "τα πρόσωπα της ημέρας". Μπορείς να φανταστείς/διανοηθείς πόσοι θα σας παρακολουθούμε ; "Θα σκίσει". Θα δεις...