Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Καλό βράδυ, καλό ξημέρωμα και...καλό μήνα! :)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ας παίξουμε κι ένα παιχνιδάκι που νομίζω έχει πλάκα:
294505078.jpg
Ειμαι εξερευνητης που κέρδισε τη μοίρα!

Καλά @Aleksa με άφησες ξερή!
Ευχαριστώ! 😊❤️
unbelievable-surprised.gif

Ο ιππότης που έκλεψε το πεπρωμένο
Ωραίος τίτλος, μυστηριώδης! Σε προσελκύει να διαβάσεις το βιβλίο. :)

Ειμαι εξερευνητης που κέρδισε τη μοίρα!
Δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικός. Και "δυνατός" τίτλος. :)

Ωραίος τίτλος, μυστηριώδης! Σε προσελκύει να διαβάσεις το βιβλίο. :)

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικός. Και "δυνατός" τίτλος. :)
Γιαυτό με άφησες ξερή! Λέω impossible θα το διάβασα λάθος.
Κι όμως ο τίτλος τα είπε ολα😊
Ανταποδίδω 🥰

Από μένα : 'Ο Άη Βασίλης...που ξέχασε τη βιβλιοθήκη μας' !!!...:/:

Ας μου ζητούσαν κάτι πιο ελαφρύ... :upside:

Από μένα : 'Ο Άη Βασίλης...που ξέχασε τη βιβλιοθήκη μας' !!!...:/:

Ας μου ζητούσαν κάτι πιο ελαφρύ... :upside:
Καλό είναι και αυτό! Σημαίνει ότι κάτι καλό θα έρθει! 💯👍😏

Ο ιππότης που έκλεψε το πεπρωμένο
Πολύ σασπένς! Και φυσικά ότι κέρδισες την τύχη το πεπρωμένο με το μέρος σου! 😉👍

Είμαι "Ο Ιππότης Που Κέρδισε Τις...Δίπλες"! :hehe:

Παρεπιπτόντως η μάνα μου έφτιαξε κάτι δίπλες, μούρλια! :slourp:
Τέλειο! Αχ δίπλες να είχα με μπόλικο μελι και κανέλα 😊🥰

Για βρείτε την λέξη! @Aleksa @Υδροχόος @Joji
Screenshot_20220901_001210.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Καλό είναι και αυτό! Σημαίνει ότι κάτι καλό θα έρθει! 💯👍😏

Πολύ σασπένς! Και φυσικά ότι κέρδισες την τύχη το πεπρωμένο με το μέρος σου! 😉👍

Τέλειο! Αχ δίπλες να είχα με μπόλικο μελι και κανέλα 😊🥰

Για βρείτε την λέξη!
Screenshot_20220901_001210.jpg
κλεψιμο

Καλό μήνα παιδιά με υγεία εύχομαι!!

Μερικές φορές πονάει, ακόμη και με τον σωστό άνθρωπο
Δε θα σου το ανατρέψω αυτό που λες, αν και μπήκα στον πειρασμό. Θα (σ)το αφήσω έτσι...<3

Μετά από χρόνια, θα δεις...την αντίθεση σ' αυτό που γράφεις και είτε θα συνεχίσεις να το πιστεύεις, είτε θ' αλλάξεις γνώμη...

ΚΙ εγώ, στην ηλικία σου, έτσι σκεφτόμουν...

Δε θα σου το ανατρέψω αυτό που λες, αν και μπήκα στον πειρασμό. Θα (σ)το αφήσω έτσι...<3

Μετά από χρόνια, θα δεις...την αντίθεση σ' αυτό που γράφεις και είτε θα συνεχίσεις να το πιστεύεις, είτε θ' αλλάξεις γνώμη...

ΚΙ εγώ, στην ηλικία σου, έτσι σκεφτόμουν...

Αν και πιστεύω ότι όλοι κάνουμε λάθη, έχουμε αδυναμίες, έχουμε τα up και down μας, έχουμε να διαχειριστουμε αν θες καταστάσεις και ανθρώπους.
Ε λοιπόν για μένα ακόμα και ο σωστός άνθρωπος όπως είπε η @Joji πιθανόν σε ένα κομβικό σημείο να σπάσει, να αλλοιωθεί, να φανεί κάτι άλλο, πρόσεξε όμως :
Εκεί ακριβώς είναι που θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε αυτή την ανθρώπινη αδυναμία, ότι εκεί ναι έκανε κάτι που μας πόνεσε μας στεναχώρησε.
Δεν μιλώ για ακραίες καταστάσεις ούτε για ρεντ φλαγκς. Αλλά για καταστάσεις όπως για παράδειγμα η απώλεια ενός αγαπημένου ή μια έκτακτη κατάσταση στην οποία ο καθένας αντιδράει αλλιώς και δικαιολογημενα.
Όχι για ακραίες συμπεριφορές.
Εκεί ναι ο σωστός μπορεί να μας στεναχωρησει κι εκεί ακριβώς πρέπει να καταλάβουμε τη θέση του γιατί βλέπουμε μετά ότι μετάνιωσε για παράδειγμα και ότι εκείνη η άσχημη αν θες εκδήλωση έμεινε πίσω.

Αν και πιστεύω ότι όλοι κάνουμε λάθη, έχουμε αδυναμίες, έχουμε τα up και down μας, έχουμε να διαχειριστουμε αν θες καταστάσεις και ανθρώπους.
Ε λοιπόν για μένα ακόμα και ο σωστός άνθρωπος όπως είπε η @Joji πιθανόν σε ένα κομβικό σημείο να σπάσει, να αλλοιωθεί, να φανεί κάτι άλλο, πρόσεξε όμως :
Εκεί ακριβώς είναι που θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε αυτή την ανθρώπινη αδυναμία, ότι εκεί ναι έκανε κάτι που μας πόνεσε μας στεναχώρησε.
Δεν μιλώ για ακραίες καταστάσεις ούτε για ρεντ φλαγκς. Αλλά για καταστάσεις όπως για παράδειγμα η απώλεια ενός αγαπημένου ή μια έκτακτη κατάσταση στην οποία ο καθένας αντιδράει αλλιώς και δικαιολογημενα.
Όχι για ακραίες συμπεριφορές.
Εκεί ναι ο σωστός μπορεί να μας στεναχωρησει κι εκεί ακριβώς πρέπει να καταλάβουμε τη θέση του γιατί βλέπουμε μετά ότι μετάνιωσε για παράδειγμα και ότι εκείνη η άσχημη αν θες εκδήλωση έμεινε πίσω.
Δε μιλώ για μεμονωμένες καταστάσεις. Αλίμονο...Μιλώ γενικά...

Άλλωστε, η αγάπη δεν κρίνεται από μία...συγκεκριμέμη περίοδο που τα πράγματα, μεταξύ των δύο, είναι κάπως στενάχωρα...

Με απλά λόγια, εννοώ ότι...στη σούμα, η αγάπη με το σωστό άνθρωπο δεν πονάει (όχι αύριο, χθες ή προχθές...μα γενικά...). Αν πονάει, δεν είναι ο σωστός...

Δε μιλώ για μεμονωμένες καταστάσεις. Αλίμονο...Μιλώ γενικά...

Άλλωστε, η αγάπη δεν κρίνεται από μία...συγκεκριμέμη περίοδο που τα πράγματα, μεταξύ των δύο, είναι κάπως στενάχωρα...

Με απλά λόγια, εννοώ ότι...στη σούμα, η αγάπη με το σωστό άνθρωπο δεν πονάει (όχι αύριο, χθες ή προχθές...μα γενικά...). Αν πονάει, δεν είναι ο σωστός...
Όντως έτσι είναι, πάντα στο τελος/στο ταμείο που λεμε κάνεις αυτή τη σούμα και η αγάπη ναι είναι αυτή που είναι με τον σωστό άνθρωπο. ❤️

Καλό βράδυ, καλό ξημέρωμα και...καλό μήνα! :)

Ας παίξουμε κι ένα παιχνιδάκι που νομίζω έχει πλάκα:
Το κορίτσι που ζωγράφισε τα αερόστατα.
Λίγο σε Bansky μου φέρνει, να είμαι εγώ αποκλείεται. :lol:

1662062764382.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back