Μμ τι να σου πω;
Προσωπικά είμαι πολύ πιο σκληρή με τον εαυτό μου. Ναι, πολλάκις έχω υπάρξει αυστηρή, σκληρή και με τους γύρω μου, αλλά τους συγχωρώ και τους δικαιολογώ πολύ εύκολα κάτι που δεν κάνω στον ίδιο μου τον εαυτό.
Και αυτό μου έχουν πει και άλλα άτομα ότι το κάνουν.
Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο τυπο αυστηρότητας με τον εαυτό μας αλλά, έλα να δεις εμένα πως αυτομαστιγώνομαι και αυτοτιμωρούμαι για μικρά πράγματα που τα αυστηροποιώ σε μένα. Δεν ξέρω καλά εκείνο, δεν ξέρω καλά το άλλο τάχα μου ή α τι λάθος που το κανα, και τελικά ειμαι μια χαρά φυσιολογικός άνθρωπος.
Μέχρι που ειχα μια κουβέντα με έναν άνθρωπο με παρα πολλά χρονια εμπειρία στην αγορά εργασίας και με το που με έκοψε 5 λεπτά συζητησης μου λέει "συγγνώμη για την έκφραση αλλά μου είπες βλακεία τώρα, τι πάει να πει οτι εσυ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό; Εγω άλλο καταλαβαίνω απ αυτο που βλέπω".
Του χα κάνει ολόκληρη διάλεξη για τη μεταβολή των ναύλων στην παγκόσμια οικονομία και για την μεταβολή στον τομέα της ενέργειας και στο τέλος όταν φτάσαμε σε κάτι απλό λογιστικής φυσεως (που ειναι η ειδικότητά μου) ήμουν σε φάση "α δεν το κάνω αυτο για να μην πάρω άλλους στο λαιμό μου".
Εννοείται ότι με πήρε με καλό μάτι ο άνθρωπος αλλά μου την είπε λίγο άγρια που δεν πίστεψα στον εαυτό μου, είχε ένα βλέμμα "σταματα να αυτοσαμποτάρεσαι for fuck's sake".