Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
19-05-22
22:07
Σε άλλα νέα, βρείτε τέτοιους καθηγητές διαμάντια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
19-05-22
22:09
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
19-05-22
22:10
Χρόνια πολλά και από εμένα @Skiyo, ότι επιθυμείς δικό σου
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
19-05-22
22:12
Να κορίτσι, να μάλαμα...
Εγώ, η ακαμάτρα, με άδεια χέρια ήρθα...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
19-05-22
22:13
Εγώ πρέπει να σας κεράσω τούρτα παγωτό ferreroΝα κορίτσι, να μάλαμα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
19-05-22
22:14
Ασ τα αυτά κι έλα να συνεχίσουμε το παιχνίδι (λέω εγώ)Να κορίτσι, να μάλαμα...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
19-05-22
22:15
Είμαι έξω από το σπίτι σου . Δώσε μου 2 κομμάτια.
Skiyo
Διάσημο μέλος
19-05-22
22:17
ένας ένας, η τούρτα είναι μικρή, να φθάσουν για τους υπόλοιπους και αν περισσέψει θα σου δώσω δευτέρο κομμάτι και όποιος προλάβειΕίμαι έξω από το σπίτι σου . Δώσε μου 2 κομμάτια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
19-05-22
22:17
ένας ένας, η τούρτα είναι μικρή, να φθάσουν για τους υπόλοιπους και αν περισσέψει θα σου δώσω δευτέρο κομμάτι και όποιος προλάβει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
19-05-22
22:19
Άντε και του χρόνου, να'μαστε καλά!
Joji
Επιφανές μέλος
19-05-22
22:19
ένας ένας, η τούρτα είναι μικρή, να φθάσουν για τους υπόλοιπους και αν περισσέψει θα σου δώσω δευτέρο κομμάτι και όποιος προλάβει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
19-05-22
22:20
(σόρυ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το έβαλα 2 φορές)
Guest 709611
Επισκέπτης
19-05-22
22:30
Άσχετο : Ή σου αρέσει πολύ το παιχνίδι, με τα τρία γράμματα, ή έχεις τρελά κέφια σήμερα...(σόρυ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το έβαλα 2 φορές)
Τόσες...'κούπες' (σου) μαζεμένες, δεν έχω ξαναδεί...
Αχ και πώς μ' αρέσει, λέμε...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
19-05-22
22:34
Τρελά κέφια δεν έχω ιδιαίτερα (πόσο μάλλον που σήμερα είναι η ημερομηνία θανάτου του πατέρα μου), αλλά οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", γνωρίζουν οτι είναι συνήθως αυτό το mood που μου προκαλεί, αυτό που λέμε "πνευματική διαύγεια".Άσχετο : Ή σου αρέσει πολύ το παιχνίδι, με τα τρία γράμματα, ή έχεις τρελά κέφια σήμερα...
Τόσες...'κούπες' (σου) μαζεμένες, δεν έχω ξαναδεί...
Αχ και πώς μ' αρέσει, λέμε...
Ενώ π.χ. όταν ερωτεύομαι, γίνομαι πανίβλακας.
Guest 709611
Επισκέπτης
19-05-22
22:39
Λυπάμαι πολύ. Μπορώ να σε νιώσω...Τρελά κέφια δεν έχω ιδιαίτερα (πόσο μάλλον που σήμερα είναι η ημερομηνία θανάτου του πατέρα μου),αλλά οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", γνωρίζουν οτι είναι συνήθως αυτό το mood που μου προκαλεί, αυτό που λέμε "πνευματική διαύγεια".
Δεν φτάνει που μας τυφλώνει ο έρωτας, μάς κάνει και χαζεύουμε κιόλας...Ενώ π.χ. όταν ερωτεύομαι, γίνομαι πανίβλακας.
Όλοι έτσι αντιδρούμε, στον έρωτα, πάνω κάτω...
Γι' αυτό μου αρέσει, περισσότερο, η αγάπη...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
19-05-22
22:41
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις φιλενάδα...Όλοι έτσι αντιδρούμε, στον έρωτα, πάνω κάτω...
Γι' αυτό μου αρέσει, περισσότερο, η αγάπη...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ας με συγχωρήσετε γιατί θα απέχω για λίγο
(ένεκα που τα πιάτα στην κουζίνα διαμαρτύρονται από το μεσημέρι.. )
19-05-22
22:54
@Aleksa πιο δύσκολο την επόμενη φορά
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
19-05-22
23:08
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση, αλλά τεσπα..βάζελος
Guest 709611
Επισκέπτης
19-05-22
23:10
Χαχαχαχαααα....Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση, αλλά τεσπα..
Τα γραμματάκια, ήταν σκέτη πρόκληση. Δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- charmander
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.