RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-05-22
22:35
Μια από τα ίδια...
Εγώ πριν λίγο έξω με τον αέρα κ τους κεραυνούς
18-05-22
22:36
Τρόμαξα λέω πάει θα με πετύχει κανένας κεραυνός στο κεφάλιΜια από τα ίδια...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-05-22
22:37
Εγώ νόμιζα πως θα γίνω αερόστατο...Τρόμαξα λέω πάει θα με πετύχει κανένας κεραυνός στο κεφάλι
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
19-05-22
18:26
Epitome του hourglass body
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,897 μηνύματα.
19-05-22
20:13
Είναι η slim εκδοχή του, η οποία ωστόσο είναι του γούστο μου. I mean...Epitome του hourglass body
Επίσης λόγω του ποστ της @Aleksa αρχικά είχα φτιάξει ένα σχετικά "hardcore" ποστ, αλλά μετά λέω άσε καλύτερα...
Υ. Γ Αισθησιακό ποστ ήταν μην πάει ο νους σας σε φρικαλεότητες
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,260 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,897 μηνύματα.
19-05-22
20:44
@Skiyo Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
19-05-22
20:45
Ε όχι, έπρεπε να το αφήσεις… Trust me, και εμένα my type είναι.Είναι η slim εκδοχή του, η οποία ωστόσο είναι του γούστο μου. I mean...
Επίσης λόγω του ποστ της @Aleksa αρχικά είχα φτιάξει ένα σχετικά "hardcore" ποστ, αλλά μετά λέω άσε καλύτερα...
Υ. Γ Αισθησιακό ποστ ήταν μην πάει ο νους σας σε φρικαλεότητες
Επίσης, παντελώς άσχετο, αυτό δεν το λέω προσωπικά σε εσένα αλλά γενικά, απλά θέλω να σώσω μηνύματα και να κάνω οικονομία (έπαθα Pak), μόλις γύρισα από το σπίτι μιας κοπέλας που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά, γιατί ήθελα να αρχίσω, και μου λέει «Πόσο χρόνων είσαι;», της λέω «18…» και με κοιτάει με ένα σοκαρισμένο look, και κάνει «Σε πέρασα για 15», δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ
Pak
Επιφανές μέλος
19-05-22
20:49
Για μένα ηταν ultra mild ποστ, αλλά δεν ήθελα να ξεπεράσω τα γενικότερα όριαΕ όχι, έπρεπε να το αφήσεις… Trust me, και εμένα my type είναι.
*
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕπίσης, παντελώς άσχετο, αυτό δεν το λέω προσωπικά σε εσένα αλλά γενικά, απλά θέλω να σώσω μηνύματα και να κάνω οικονομία (έπαθα Pak),
ΕΓΩμόλις γύρισα από το σπίτι μιας κοπέλας που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά, γιατί ήθελα να αρχίσω, και μου λέει «Πόσο χρόνων είσαι;», της λέω «18…» και με κοιτάει με ένα σοκαρισμένο look, και κάνει «Σε πέρασα για 15», δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ
Ε ξέρεις στην καθημερινότητα μου δε βάφομαι και επειδή σε μέσες άκρες φοράω τζιν μπλούζα περνάω για 17χρονη πάνω κάτω
Υ. Γ * Θα το ποστάρω, αλλά ελπίζω @Valder μη βγεις και μου πεις ότι σε λίγο θα σας ποστάρω γυμνό ή καμιά ροζ ταινία
Είναι MILD POST
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
19-05-22
21:04
Ευχαριστώ πολύ Πακ για τη ευχή σου@Skiyo Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις
Joji
Επιφανές μέλος
19-05-22
21:05
Ισχύει ότι φαίνεσαι μικρότερη, αλλά όχι κάτω από 17-18. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα σήμερα. Ούτε εγώ βάφομαι, μάσκαρα και πολύ λέω. Με έχουν κάνει και 24. Αλλά 15, it’s a first.Ε ξέρεις στην καθημερινότητα μου δε βάφομαι και επειδή σε μέσες άκρες φοράω τζιν μπλούζα περνάω για 17χρονη πάνω κάτω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Damn right you did.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
19-05-22
21:26
Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι.Ευχαριστώ πολύ Πακ για τη ευχή σου
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
19-05-22
21:41
Ευχαριστώ πολύ Φώτη για τη ευχή σουΧρόνια πολλά με υγεία εύχομαι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
19-05-22
21:45
Μια χαρά ήπιο ποστ είναι πράγματι.Υ. Γ * Θα το ποστάρω, αλλά ελπίζω @Valder μη βγεις και μου πεις ότι σε λίγο θα σας ποστάρω γυμνό ή καμιά ροζ ταινία
Είναι MILD POST
Δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε μια τετοια σκέψη πως θα την έκανα εγω.
Pak
Επιφανές μέλος
19-05-22
21:49
Ποιος με πειράζει συνήθως;Μια χαρά ήπιο ποστ είναι πράγματι.
Δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε μια τετοια σκέψη πως θα την έκανα εγω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
19-05-22
21:49
Νιαου Νιαου.Ποιος με πειράζει συνήθως;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
19-05-22
21:50
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- charmander
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.