Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Δεν έχω κάνει PCR. Έχω κάνει self test. Πολλά βασικά. Και δεν έχουν δείξει τίποτε μέχρι τώρα. Και τα έκανα καλά. Όποιος γνωστός μου είχε Covid φάνηκε στο self με την πρώτη, στα πρώτα λεπτά.
Οκ. Εντάξει, κάτι έκανες, λοιπόν. Γιατί έτσι όπως το έγραψες, φάνηκε σαν να μην έκανες ούτε self...

Τί ωραία...σαν πλημμυρίζουν μουσικές !!!

Πετάει η ομάδα, σήμερα...

Είμαστε ρομαντικοί, σ' ετούτη τη μεριά...

cat sitting GIF

Ήρθα. Ξετρελαθείτε, στρώστε τα κόκκινα χαλιά κι απλώστε δέκα δέκα τα ζαμπονοτυροπιτάκια στους μπουφέδες.

Ήρθα. Ξετρελαθείτε, στρώστε τα κόκκινα χαλιά κι απλώστε δέκα δέκα τα ζαμπονοτυροπιτάκια στους μπουφέδες.
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει !!!

Τράβα την πρόταση πίσω...και ξαναφέρτην νηστίσιμη...

Το ξερα! Η συνήθεια που έγινε λατρεία!!! :happy: :happy: :happy: :happy:

bsg_tauron_nukes.jpg
Όχι, τις τουλίπες μου θέλω. Όχι αυτά... :P

Αναφέρομαι σ' εκείνο το...ματσάκι που είναι σαν να 'ρχεται ουρανοκατέβατο...Πού το παίρνεις και το βάζεις κατευθείαν στο βάζο. Σα μπουκετάκι μοιάζει...:upside:

Όχι, τις τουλίπες μου θέλω. Όχι αυτά... :P

Αναφέρομαι σ' εκείνο το...ματσάκι που είναι σαν να 'ρχεται ουρανοκατέβατο...Πού το παίρνεις και το βάζεις κατευθείαν στο βάζο. Σα μπουκετάκι μοιάζει...:upside:
α το M.I.R.V με τη συστάδα πυρηνικών επάνω.

bsg_nukes.jpg

α το M.I.R.V με τη συστάδα πυρηνικών επάνω.

bsg_nukes.jpg
Ναι, αυτά...

Και σαν απ' τον ουρανό να έρχονται και σαν μπουκετάκι είναι και σαν τουλίπες μοιάζουν (με λίγη Υδροχοΐσια φαντασία...)...

Να πω ευχαριστώ ; Θα πω...

Ευχαριστώ, λοιπόν...

Περονοσπορίασις έπεσε. Πείτε τίποτα.

Τί να πούμε ; Εγώ, προσωπικά, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...Παρά λίγο να μπει και μια μύγα...

Αυτά παθαίνω, κάθε που πηδάω στην άλλη μεριά...

Πάω στα τραγουδάκια μου...

Τι να πούμε ; Εγώ, προσωπικά, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Παρά λίγο να μπει και μια μύγα...

Αυτά παθαίνω, κάθε που πηδάω στην άλλη μεριά...

Πάω στα τραγουδάκια μου...
Εγω το διασκεδάζω αυτή τη στιγμή απίστευτα. Είμαι αυθάδης, σιχαμένος και σφαγέας με το γάντι.

Περιμένω τη σκατοβροχή να έρθει να με κάνει therapeutic cleanse. :devil:

Εγω το διασκεδάζω αυτή τη στιγμή απίστευτα. Είμαι αυθάδης, σιχαμένος και σφαγέας με το γάντι.

Περιμένω τη σκατοβροχή να έρθει να με κάνει therapeutic cleanse. :devil:
Και αιτία διάλυσης γάμων, είσαι. Συ είπας...:devil:

Τί να πω ; Δεν ξέρω...

Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω...είναι ότι αναπολώ τα χρόνια εκείνα που οι άνθρωποι δεν είχαν άποψη, γι' αυτά τα οποία δεν είχαν ιδέα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back