Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,186 μηνύματα.
19-04-22
17:09
Ναι, ενός συγκεκριμένα.Και αιτία διάλυσης γάμων, είσαι. Συ είπας...
Μεγάλο μάθημα για το πως λειτουργεί η αστική αντίληψη και η αγία μητρότητα.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
19-04-22
17:10
Υπάρχουν και...φωτεινές εξαιρέσεις. Ευτυχώς...Μεγάλο μάθημα για το πως λειτουργεί η αστική αντίληψη και η αγία μητρότητα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,186 μηνύματα.
19-04-22
17:12
Πάντα. Θαυμάσιες μητέρες όπως και θαυμάσιες ΜΗ μητέρες.Υπάρχουν και...φωτεινές εξαιρέσεις. Ευτυχώς...
Γενικά έχει ο κόσμος διαμαντάκια και ίσως, λέω ίσως, είμαστε αρκετά τυχεροί για να τα κρατάμε στα χέρια μας ακόμα και αν αυτά τα χέρια έσπασαν και ξαναέσπασαν πάνω σε βράχια, αγαπητή μου φίλη Υδροχόα.
ΥΓ: Να ενα ωραιο διαμάντι, ο Αρμινιος που με καλεί για αγκαλιά.
Guest 709611
Επισκέπτης
19-04-22
17:21
Ισα - ίσα που το λες. Μόνο αυτού του είδους τα χέρια ('τα ταλαιπωρημένα'...), μπορούν να εκτιμήσουν τα διαμάντια. Κατ' αρχήν, θα τα διακρίνουν πιο εύκολα. Εν συνεχεία, θα τα φροντίσουν περισσότερο κ.ο.κ.Γενικά έχει ο κόσμος διαμαντάκια και ίσως, λέω ίσως, είμαστε αρκετά τυχεροί για να τα κρατάμε στα χέρια μας ακόμα και αν αυτά τα χέρια έσπασαν και ξαναέσπασαν πάνω σε βράχια, αγαπητή μου φίλη Υδροχόα.
Τα άπειρα χέρια τί ; Τί να δουν, τί να διακρίνουν ;
Guest 709611
Επισκέπτης
19-04-22
21:48
Την πάτησα κι εγώ...
Μυαλό δε βάζω...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-04-22
21:54
Δεν το έκανα κλικ, δεν ειχε τη μπαρα με το active link κατω αριστερά στον firefox οπότε ήταν gif και απλα περιμενα να δω ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
19-04-22
21:55
Είσαι υψηλής ποταποσύνης μυαλό, δεν το συζητώ...Δεν το έκανα κλικ, δεν ειχε τη μπαρα με το active link κατω αριστερά στον firefox οπότε ήταν gif και απλα περιμενα να δω ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-04-22
21:57
Εννοείται. Να κλικάρω τα λινκ σου και να μου κλέψεις το λογαριασμό με τις εκπτώσεις σε αυτοκρατορικές σκελέες με τον σταυραετό και μετά να μην εχω τι να φορέσω;Είσαι υψηλής ποταποσύνης μυαλό, δεν το συζητώ...
Άσ' μας μανδάμ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-04-22
00:11
Ζήστε το...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
20-04-22
00:30
Να σου πω την "αμαρτία"μου, όλα του Αρκά μου αρέσουν, εκτός από τον Θανασάκη.Αρκάς, αξία
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
20-04-22
00:32
Ποια αμαρτία καλέ; Έχω πάνω από 10 βιβλία του στην βιβλιοθήκη. Θα τα βγάλω φωτογραφία αύριο. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Θανασάκης.
Guest 709611
Επισκέπτης
20-04-22
00:39
Χαχαχαχαααα...Αυτό είναι Αραβικό;
Γι' αυτό κι εγώ πήγα απ' τη μεριά της ασφάλειας κι έβαλα μόνο μουσική, γι' αρχή. Μέχρι να το βρούμε, κάπως...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
20-04-22
00:39
Έχω κι εγώ μια μικρή συλλογή.Ποια αμαρτία καλέ; Έχω πάνω από 10 βιβλία του στην βιβλιοθήκη. Θα τα βγάλω φωτογραφία αύριο. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Θανασάκης.
Ετοιμάζω σε λίγο να ανεβάσω κομματάρα στο θέμα που άνοιξα της μουσικής χωρίς λόγια. Το ακούω τώρα, μόνο για να βεβαιωθώ οτι όντως δεν έχει κάπου ελάχιστα λόγια.Χαχαχαχαααα...
Γι' αυτό εγώ πήγα απ' τη μεριά της ασφάλειας κι έβαλα μόνο μουσική, γι' αρχή. Μέχρι να το βρούμε, κάπως...
Αν και κάποιοι βάζουν ΜΕ λόγια, έτσι, για να μου τη σπάσουν
Μη σου πω και κάποιοι κάνουν και λάικ, στους ανεπίδεκτους...
Guest 709611
Επισκέπτης
20-04-22
00:52
Το πρόσεξα κι εγώ... ...και είπα να (του) το αναφέρω, λέγοντάς του...τί καταλαβαίνεις εσύ σαν λέμε...χωρις λόγια (μόνο μουσική)...Αν και κάποιοι βάζουν ΜΕ λόγια, έτσι, για να μου τη σπάσουν
Θέλω να πιστεύω ότι δεν κατάλαβε καλά, τον τίτλο...
Ναι, το έκανα κι αυτό...Μη σου πω και κάποιοι κάνουν και λάικ, στους ανεπίδεκτους...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
20-04-22
00:53
Τελικά το ανέβασα το κομμάτι, κι ας έχει λίγα λόγια στο τέλος που αναγγέλλουν τα μουσικά όργανα που συμμετέχουν.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
20-04-22
00:54
Guest 709611
Επισκέπτης
20-04-22
00:58
Πολύ ωραίο...Τελικά το ανέβασα το κομμάτι, κι ας έχει λίγα λόγια στο τέλος που αναγγέλλουν τα μουσικά όργανα που συμμετέχουν.
Και πολύ πετυχημένο το θρεντ (είχα ξεχάσει ότι το άνοιξες εσύ...). Μου αρέσει πολύ και συχνάζω συχνά (σχεδόν καθημερινά, θα έλεγα...)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Reader
- Kate1914
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- rafaela11
- American Economist
- Joji
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.