Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
18-04-22
13:29
Μιας και το έχουμε κάνει blog εδώ μέσα:
Το καλό του να είσαι στο πατρικό είναι ότι σε έχουν στα πούπουλα, αλλά επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αυτή η περίοδος διαρκεί μέχρι την έλευση του παιδιού που έχουν να δουν πολύ πολύ περισσότερο καιρό από σένα. Τότε παίρνεις μία μικρή γεύση του πως είναι να είσαι το μεσαίο παιδί της οικογενεις, αν και είσαι ο Βενιαμίν
Το καλό του να είσαι στο πατρικό είναι ότι σε έχουν στα πούπουλα, αλλά επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αυτή η περίοδος διαρκεί μέχρι την έλευση του παιδιού που έχουν να δουν πολύ πολύ περισσότερο καιρό από σένα. Τότε παίρνεις μία μικρή γεύση του πως είναι να είσαι το μεσαίο παιδί της οικογενεις, αν και είσαι ο Βενιαμίν
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,183 μηνύματα.
18-04-22
13:42
Sweet mother of Artemis...
There are more of her in this world, we're screwed...
There are more of her in this world, we're screwed...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-04-22
13:44
Κι εμείς σε αγαπάμε, αφέντη!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
18-04-22
13:46
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,183 μηνύματα.
18-04-22
13:54
Επειδή είσαι περίεργα συνεργάσιμη σήμερα, θα σου δώσω μια άχρηστη πληροφορία της μέρας.Κι εμείς σε αγαπάμε, αφέντη!
Η Λέσβος, εαν δεν κάνω λάθος, το 1444 ήταν υποτελές κράτος στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, υπό λατινική διοίκηση και είχε υπό την κατοχή της και ένα μέρος της Θράκης.
Επίσης το αυθεντικό της όνομα είναι Ίσσα.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-04-22
14:04
Είμαι σε πολύ καλή διάθεση, φίλτατε, Μια φορά στις 365 μέρες, έχω κι εγώ τα κέφια μου... !Επειδή είσαι περίεργα συνεργάσιμη σήμερα, θα σου δώσω μια άχρηστη πληροφορία της μέρας.
Η Λέσβος, εαν δεν κάνω λάθος, το 1444 ήταν υποτελές κράτος στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, υπό λατινική διοίκηση και είχε υπό την κατοχή της και ένα μέρος της Θράκης.
Επίσης το αυθεντικό της όνομα είναι Ίσσα.
Ακριβώς, Ίσσα η κόρη του Μακαρέως. Σύμφωνα με τον μύθο, την ερωτεύτηκε ο Ερμής και κάποιοι λένε ότι ο Πρύλις ήταν καρπός του έρωτα τους!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
18-04-22
14:05
Εγώ η άσχετη με αυτά θα παραμείνω παρατηρητής
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
14:10
Κι αναρρωτιόμουν από που ξεφύτρωσε αυτός ο σκληρός καριόλης ο Πρύλις. Τώρα κατατοπίστηκα, ευχαριστώ θερμά.Είμαι σε πολύ καλή διάθεση, φίλτατε, Μια φορά στις 365 μέρες, έχω κι εγώ τα κέφια μου... !
Ακριβώς, Ίσσα η κόρη του Μακαρέως. Σύμφωνα με τον μύθο, την ερωτεύτηκε ο Ερμής και κάποιοι λένε ότι ο Πρύλις ήταν καρπός του έρωτα τους!
(οντως ευχαριστώ, δεν ήξερα τόσα, είσαι πολύ διαβασμένη)
Δεν είσαι άσχετη. Είσαι απλώς πολύ σχετική σε άλλα ζητήματα. Don't fret.Εγώ η άσχετη με αυτά θα παραμείνω παρατηρητής
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
18-04-22
14:13
ΕυχαριστώΚι αναρρωτιόμουν από που ξεφύτρωσε αυτός ο σκληρός καριόλης ο Πρύλις. Τώρα κατατοπίστηκα, ευχαριστώ θερμά.
Δεν είσαι άσχετη. Είσαι απλώς πολύ σχετική σε άλλα ζητήματα. Don't fret.
Απλά είμαι φαν της ιστορίας!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
18-04-22
15:58
Καλά να περάσεις και Καλή Ανάσταση!Πάω Μυτιλήνη για αλλαγή παράστασης!
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου
Να επιστρέψεις ανανεωμένη και με την μνήμη γεμάτη από όμορφες εικόνες.
Joji
Επιφανές μέλος
18-04-22
16:00
Ημέρα 18
Ακόμα βήχω, δεν έχω Covid, δεν έχουμε σκόνη, κάνω υπολογισμούς στο μυαλό μου για το τι έχω και δεν βγάζω άκρη
Ακόμα βήχω, δεν έχω Covid, δεν έχουμε σκόνη, κάνω υπολογισμούς στο μυαλό μου για το τι έχω και δεν βγάζω άκρη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
18-04-22
16:02
'Αστ'αυτά που ξέρεις και πέρνα στο παρασύνθημα που ξέχασες!Κι αναρρωτιόμουν από που ξεφύτρωσε αυτός ο σκληρός καριόλης ο Πρύλις. Τώρα κατατοπίστηκα, ευχαριστώ θερμά.
Η ζωή σου εδώ δεν αποκτά καινούργιο νόημα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλεργία από γύρη;Ημέρα 18
Υπομονή λίγο ακόμα και περαστικά.
Joji
Επιφανές μέλος
18-04-22
16:03
Nope. Δεν είχα ποτέ αυτό το πράγμα, τον βήχα, τις προηγούμενες χρονιέςΑλλεργία από γύρη;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
16:04
Ντροπή!!ΠΑΛΙΟΝΗΣΟ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
18-04-22
16:05
18 ημέρες βήχα ; Πολλές, πάρα πολλές...Ημέρα 18
Στον γιατρό πήγες ; Μήπως θα έπρεπε ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τώρα θα πάρεις...'τις τουλίπες' σου κι εσύ, να μην έχεις παράπονο...Ντροπή!!
Joji
Επιφανές μέλος
18-04-22
16:07
Μερικές μέρες είναι εντάξει. Άλλες χάλια. Αλλά δεν σταματάει με τίποτα. Πήρα τηλέφωνο μια πνευμονολόγο, είπε μόνο εισπνοές.18 ημέρες βήχα ; Πολλές, πάρα πολλές...
Στον γιατρό πήγες ; Μήπως θα έπρεπε ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
16:08
Υπάρχουν περιορισμένα ερεθίσματα που προσδίδουν στην ζωή μου ρηξικέλευθες κατευθύνσεις. Ο Πρύλις απλά με κατατοπίζει, χωρίς να ερεθίζει.'Αστ'αυτά που ξέρεις και πέρνα στο παρασύνθημα που ξέχασες!
Η ζωή σου εδώ δεν αποκτά καινούργιο νόημα;
Κάνε καμια μαλακία να θες μετά Aerius και δεν ξερω γω τι. Κλείσε ραντεβού και πήγαινε να σε δει. Απο το τηλέφωνο διάγνωση δεν έχει.Μερικές μέρες είναι εντάξει. Άλλες χάλια. Αλλά δεν σταματάει με τίποτα. Πήρα τηλέφωνο μια πνευμονολόγο, είπε μόνο εισπνοές.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
16:10
Το γελάκι για τις "τουλίπες".Τώρα θα πάρεις...'τις τουλίπες' σου κι εσύ, να μην έχεις παράπονο...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
18-04-22
16:10
Κατευθείαν...στα κορτιζονούχα σε έριξε ; Σε aerolin, να υποθέσω ; Αυτά (τα εισπνεόμενα...) προκαλούν περισσότερα βήχα, για κάποιες μέρες...Μερικές μέρες είναι εντάξει. Άλλες χάλια. Αλλά δεν σταματάει με τίποτα. Πήρα τηλέφωνο μια πνευμονολόγο, είπε μόνο εισπνοές.
Joji
Επιφανές μέλος
18-04-22
16:11
Symbicort. Με το ζόρι ανασαίνω αυτή τη στιγμή.Κατευθείαν...στα κορτιζονούχα σε έριξε ; Σε aerolin, να υποθέσω ; Αυτά (τα εισπνεόμενα...) προκαλούν περισσότερα βήχα, για κάποιες μέρες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.