Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:42 Ο Καvέvας έγραψε: #1.881 03-03-22 10:42 Spoiler LOL American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:44 Ο American Economist: #1.882 03-03-22 10:44 Καλημέρα!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:47 Ο Guest 709611: #1.883 03-03-22 10:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler LOL Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχααααα... Κορόϊδευε, όσο θες...τώρα το ΄μαθα !!! Θα το χρησιμοποιώ κι εγώ... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:51 Ο Καvέvας έγραψε: #1.884 03-03-22 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι άνοιξη... Click για ανάπτυξη... Spoiler Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:56 Ο Guest 709611: #1.885 03-03-22 11:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:44 Ο American Economist: #1.882 03-03-22 10:44 Καλημέρα!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:47 Ο Guest 709611: #1.883 03-03-22 10:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler LOL Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχααααα... Κορόϊδευε, όσο θες...τώρα το ΄μαθα !!! Θα το χρησιμοποιώ κι εγώ... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:51 Ο Καvέvας έγραψε: #1.884 03-03-22 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι άνοιξη... Click για ανάπτυξη... Spoiler Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:56 Ο Guest 709611: #1.885 03-03-22 11:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 10:47 Ο Guest 709611: #1.883 03-03-22 10:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler LOL Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχααααα... Κορόϊδευε, όσο θες...τώρα το ΄μαθα !!! Θα το χρησιμοποιώ κι εγώ... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:51 Ο Καvέvας έγραψε: #1.884 03-03-22 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι άνοιξη... Click για ανάπτυξη... Spoiler Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:56 Ο Guest 709611: #1.885 03-03-22 11:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Spoiler LOL Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχααααα... Κορόϊδευε, όσο θες...τώρα το ΄μαθα !!! Θα το χρησιμοποιώ κι εγώ...
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:51 Ο Καvέvας έγραψε: #1.884 03-03-22 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι άνοιξη... Click για ανάπτυξη... Spoiler Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:56 Ο Guest 709611: #1.885 03-03-22 11:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι άνοιξη... Click για ανάπτυξη... Spoiler
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 11:56 Ο Guest 709611: #1.885 03-03-22 11:56 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Το έχεις...το έχεις το δίκιο, με το μέρος σου, δεν το συζητώ... Αλλά...εντάξει, Μάρτης μπήκε, οδεύουμε - ολοταχώς - προς την Άνοιξη... Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του χρόνου. Και ενθουσιάζομαι...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:08 Ο American Economist: #1.886 03-03-22 23:08 I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:09 Ο Guest 881237: #1.887 03-03-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I can't Cope with my classmates, they are so toxic and they don't want me. I hole to find my happiness. Even my best friend treated me so bad. Just thoughts. Click για ανάπτυξη... Go find new !!!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:11 Ο American Economist: #1.888 03-03-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Go find new !!! Click για ανάπτυξη... It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 881237: #1.889 03-03-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: It's not easy at all, I am tired because I always give my best to everyone but at the end of the day I receive only but mood from them. I want a friend who understand my character and my needs. Click για ανάπτυξη... Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go .
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:19 Ο American Economist: #1.890 03-03-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Spend time with yourself. Work on your personal development , be creative !!! People come and go . Click για ανάπτυξη... I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #1.891 03-03-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: I know but this is so painful because I give my kind heart to everyone and especially in my best friend but I know that I am only a way to pass his lessons and after our academic career we will loose our communication and our friendship will lessen. I want a person who understands me, only one. Click για ανάπτυξη... Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να αντιληφθείς τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:24 Ο American Economist: #1.892 03-03-22 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Φώτη μου νομίζω ξέρεις οτι σε συμπαθώ και γι'αυτό θέλω να κατανοήσεις τις προθέσεις μου. Λοιπον, εχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Click για ανάπτυξη... Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Η Pak έγραψε: #1.893 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι και ξέρω τα μειονέκτημα του. Όταν όμως βοηθάς και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, όταν είσαι δίπλα στο καλύτερο φίλο σου και εκείνος τονίζει συνεχώς τα μειονέκτημα σου και δεν δείχνει κανέναν ενδιαφέρον και το χειρότερο όταν είσαι στο νοσοκομείο και το ξέρει όμως δεν στέλνει ούτε ένα μήνυμα/ τηλέφωνο για να δει τι κάνεις, πως να είμαι καλά;; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί του δίνεις έμμεσα τη δυνατότητα να επηρεάζει τη διάθεση σου; Γιατί Φώτη μου;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:29 Ο Guest 881237: #1.894 03-03-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: only one. Click για ανάπτυξη... @he will come . Don't think about it all the time ... Just live your life and the right person will find you !!! And he is not your best friend. Don't help him again . He takes advantage of you .
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #1.895 03-03-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Από αυτά που έγραψες προκύπτουν αρκετά ερώτημα. Γιατί συνεχίζεις να τον βοηθάς; Γιατί τον αποκαλείς ακόμα φίλο σου; Γιατί του δίνεις ακόμα αξία; Γιατί Φώτη μου; Click για ανάπτυξη... Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:33 Ο Guest 881237: #1.896 03-03-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Ε και ??? Καλύτερα μόνος .
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:34 Η Pak έγραψε: #1.897 03-03-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2022 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γιατί αν τους κάνω πέρα, και ειδικά τον φίλο μου δεν θα έχω κανέναν Pak μου. Δεν θα έχω κάποιον να μιλάω, να λεω τα όνειρα μου ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε ωφελεί; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθεις μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις και ένα αντάλλαγμα.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #1.898 03-03-22 23:39 Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.935 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:40 Ο American Economist: #1.899 03-03-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εσύ δε λες ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα; Η συμπεριφορά του,όπως την περιγράφεις τουλάχιστον, δεν είναι δεκτική της συμπεριφοράς ενός φίλου. Ουσιαστικά Φώτη προσπαθεις να προσφέρεις τα πάντα σε άτομα που δεν τους αξίζει και προπάντων δε στο αναγνωρίζουν. Σε οφείλει; Φυσικά και οχι. Υ. Γ Εκτός και αν βοηθώντας τους νιώθει μια ηθική ικανοποίηση. Ομως, όπως μας τα λες είναι λες και περιμένεις ένα αντάλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω. Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Μαρτίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Φώτη, κάνε πρώτα φίλο τον Φώτη. Δώσε του την προσοχή και την αξία που του αρμόζει -πράγμα που μου φαίνεται δεν κάνεις ως τώρα αλλά, τουναντίον, τον υποτιμάς. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #1.900 03-03-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Απλά με στεναχωρεί καθώς ενώ ήμουν δίπλα σε αρκετά παιδιά εκείνα δεν έκαναν το ίδιο. Click για ανάπτυξη... Σε όλους έχει συμβεί αυτό . Και προσωπικά μιλώντας το ξέρω ότι όταν είσαι ευαίσθητος και αγνος ανθρώπος με καλές προθέσεις δυστυχώς πολλοί σε εκμεταλλεύονται!!! Παίρνουν αυτο που θέλουν κ φεύγουν ... Τι να κάνουμε . Ο καλός καλό δε βλέπει λένε . Άλλοι πάλι λένε ότι η ρόδα γυρίζει... Θα δείξει