03-03-22

23:47
Και γι'αυτό πρέπει να καθήσεις και να κάνεις μια βαθειά ομφαλοσκοπηση. Ολοι μας χάνουμε τον δρόμο μας πολλές φορές. Μίλα με τον Φώτη, ακου τον Φώτη και προπάντων παρατήρησε τον.Δεν ξέρω ποια τι να κάνω, πως να αντιδρασω ώστε γλυτώσω από όλο αυτό. Δεν ξέρω πλέον ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και γενικά αν μπορώ να πάω παρακάτω.
Πρώτα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν είσαι καλά με τον Φώτη τότε ολα θα μπουν σε μια σειρά.
Νομίζεις οτι όλοι όσοι σε περιβάλλουν είναι μια χαρά; Μια χαρά και δυο τρομερές είμαστε. Ο καθένας κουβαλάει τον σταυρό του. Αυτό που σε προτρέπω να κάνεις ειναι να σταματήσεις να θυματοποιησε και να μεμψιμοιριζεις.
Σου κόλλησες την ετικέτα του δυστυχισμένου, του ατόμου που δεν αγαπα κανένας κλπ κλπ και δεν τη βγάζεις από πάνω σου. Κάνε μου την χάρη να σταματήσεις να υποβάλλεις τον εαυτό σου σ'αυτην την κατάσταση.
Το φορουμ είναι ενας μικρόκοσμος της κοινωνίας. Ομως μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχουν απλώς λύκοι και πρόβατα, αλλά ο καθένας μας έχει κάτι και από τα δυο μέσα του και ας μην το παραδεχόμαστε.Με απογοήτευσαν όλοι κι άνθρωποι μου. Ακόμα και στο Forum από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα μια ομάδα ατόμων μου έκανε και μου κάνει σκληρό πόλεμο χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουν, χωρίς να δουν ποιος είναι ο Φώτης, τι παιδί είναι και τι μπορεί να δώσει σε αλλά άτομα.