American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:29 Ο American Economist: #981 30-01-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Εμένα με το Andoroid 12 κολλάει μερικές φορές για αυτό θέλω να φύγω. Άρα λες ότι το iPhone είναι καλύτερη επιλογή;; Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Dreamer_SW: #982 30-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εμένα με το Andoroid 12 κολλάει μερικές φορές για αυτό θέλω να φύγω. Άρα λες ότι το iPhone είναι καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Ο American Economist: #983 30-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. Click για ανάπτυξη... Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:36 Η Dreamer_SW: #984 30-01-22 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο Guest 709611: #985 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Εμένα με το Andoroid 12 κολλάει μερικές φορές για αυτό θέλω να φύγω. Άρα λες ότι το iPhone είναι καλύτερη επιλογή;;
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Dreamer_SW: #982 30-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εμένα με το Andoroid 12 κολλάει μερικές φορές για αυτό θέλω να φύγω. Άρα λες ότι το iPhone είναι καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Ο American Economist: #983 30-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. Click για ανάπτυξη... Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:36 Η Dreamer_SW: #984 30-01-22 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο Guest 709611: #985 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εμένα με το Andoroid 12 κολλάει μερικές φορές για αυτό θέλω να φύγω. Άρα λες ότι το iPhone είναι καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Ο American Economist: #983 30-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. Click για ανάπτυξη... Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:36 Η Dreamer_SW: #984 30-01-22 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο Guest 709611: #985 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Δεν έχω εμπειρία με το apple για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά εγώ πχ το επόμενο κινητό θα είναι ΝΟΚΙΑ. Τώρα αν είσαι γενικά ευχαριστημένος με την apple, θα σου έλεγα μείνε στην apple σε διαφορετικό μοντέλο. Από εκεί και πέρα να σου πουν και τα παιδιά την γνώμη τους. Click για ανάπτυξη... Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:36 Η Dreamer_SW: #984 30-01-22 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο Guest 709611: #985 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο Guest 709611: #985 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητά του. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Ο American Economist: #986 30-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Επειδή έχει καλή κάμερα, μεγάλη διάρκειας μπαταρία, καλά γραφικά και όσους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και το έχουν 2-3 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλησπέρα... Δεν γνωρίζω, τόσα πολλά, Φώτη μου. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι τα Samsung, είναι καλά κινητά... Τώρα, το ότι κολλάει λίγο, θεωρώ ότι έχει να κάνει και με τη χωρητικότητα του κινητού. Κι αν έχεις πολλά φορτωμένα, σίγουρα θα μπουκώνει... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:39 Η Dreamer_SW: #987 30-01-22 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλή αγορά εύχομαι!! Και τα Apple είναι καλά να ξέρεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αλλά ακριβά Προτιμώ τα λεφτά να δίνω αλλού και στα πιο απαραίτητα. Αλλά ό,τι αρέσει στον καθένα!!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:29 Η Joji έγραψε: #988 30-01-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Apple, δαγκωτό
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:46 Η Aleksa έγραψε: #989 30-01-22 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πως και θα πας σε Nokia?? @Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές. Click για ανάπτυξη... Να μείνεις σε Samsung (just, intuition).
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #990 30-01-22 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να μείνεις σε Samsung (just, intuition). Click για ανάπτυξη... Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Aleksa έγραψε: #991 30-01-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aleksa Click για ανάπτυξη... Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Joji έγραψε: #992 30-01-22 23:01 Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #993 30-01-22 23:01 Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε";
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #994 30-01-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτό το τραγούδι (και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση ), αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου ερωτικό χαρακτήρα. Που δεν είναι άλλος, από ένα περίεργο πάντρεμα του ρομαντισμού με το κτηνώδες ένστικτο. Ενδιαφέρων, ωστόσο, συνδυασμός. Δεν τον συναντάς συχνά. Click για ανάπτυξη... Είσθε πολύ διορατική. Θα τιμηθείτε με την απόλαυση της θέασης της προσαρμογής της ζωής μου σε μια καινούρια πορεία. Σας ευχαριστώ.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:03 Η Aleksa έγραψε: #995 30-01-22 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ασε τα σαμσουνγκ εσυ, δεν ξερεις ουτε να παρεις τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια για να παίξεις το παιχνίδι με τα βελάκια. Πάτα εδω να μορφωθεις με σουζι τσούζει: Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. cnf.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις κι άδικο, καλέ μου φίλε, ομολογώ. Ένα ταπεινό Xiaomi έχω που ακόμα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις (και μέχρι να το μάθω, θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό)
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Ο American Economist: #996 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω και Samsung και iPhone αυτή την στιγμή. Το iPhone το έχω περίπου ένα χρόνο, είναι μια χαρά δεν έχει χειροτερέψει σε κανέναν τομέα, το Samsung στον πρώτο χρόνο είχε χαλάσει το μικρόφωνο και η κάμερα. Πάντως του το δίνω στο battery life. 3 χρόνια τώρα σκυλί. Κατά τα άλλα δεν θα μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω με το iPhone. Click για ανάπτυξη... Εμενα μετά την αναβάθμιση σε Android 12 κολλάει το s20.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:05 Η Aleksa έγραψε: #997 30-01-22 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γατομαναδες και γατομπαμπαδες μου, σας έχει τύχει να χαϊδευετε τη γάτα σας και να νιώθετε οτι "ηλεκτριζεστε"; Click για ανάπτυξη... Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:14 Η Pak έγραψε: #998 30-01-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:18 Η Aleksa έγραψε: #999 30-01-22 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εκτός και αν είναι η κοκκινοσκουφιτσα Click για ανάπτυξη... Παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο Λύκος πρέπει να φοβάται την Κοκκινοσκουφίτσα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 23:19 Ο Valder έγραψε: #1.000 30-01-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό.
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως μια φορά. Αντίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές. Click για ανάπτυξη... Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό.