Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:51 Η Aleksa έγραψε: #961 30-01-22 01:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:51 Η EvanescenceQ: #962 30-01-22 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άουτς Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια με γάτες φυλαγομαι ναι Την είχα φάει τότε που ήμουν σχολείο στο μάτι νυχιά τσακ και μου είχε κάνει φαινόταν σαν ρωγμή στο διάφανο του ματιού και είχα πάει οφθαλμίατρο κολλυρια αλοιφές έφυγε. Εκεί που καθόμουν ήρθε από πάνω μου και μπαμ. Μια άλλη φορά μου είχε πιάσει το μπούτι άλλο γατί αυτό και με δάγκωνε με όλη τη μασέλα της. Λέω τι στο καλό? Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:53 Η Joji έγραψε: #963 30-01-22 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:54 Η Aleksa έγραψε: #964 30-01-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Click για ανάπτυξη... Φαινόταν ηρεμότατη. Μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί αμέσως μετά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε (από το σοκ μου), έσπευσε να απομακρυνθεί άμεσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Και να κρατάω κι ένα βιβλίο ψυχολογίας για γάτες στο χέρι. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η EvanescenceQ: #965 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους? Ας είναι και σπιτικιες Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, για την περίπτωση, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Έχεις δίκιο.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:51 Η EvanescenceQ: #962 30-01-22 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άουτς Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια με γάτες φυλαγομαι ναι Την είχα φάει τότε που ήμουν σχολείο στο μάτι νυχιά τσακ και μου είχε κάνει φαινόταν σαν ρωγμή στο διάφανο του ματιού και είχα πάει οφθαλμίατρο κολλυρια αλοιφές έφυγε. Εκεί που καθόμουν ήρθε από πάνω μου και μπαμ. Μια άλλη φορά μου είχε πιάσει το μπούτι άλλο γατί αυτό και με δάγκωνε με όλη τη μασέλα της. Λέω τι στο καλό? Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:53 Η Joji έγραψε: #963 30-01-22 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:54 Η Aleksa έγραψε: #964 30-01-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Click για ανάπτυξη... Φαινόταν ηρεμότατη. Μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί αμέσως μετά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε (από το σοκ μου), έσπευσε να απομακρυνθεί άμεσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Και να κρατάω κι ένα βιβλίο ψυχολογίας για γάτες στο χέρι. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η EvanescenceQ: #965 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άουτς Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια με γάτες φυλαγομαι ναι Την είχα φάει τότε που ήμουν σχολείο στο μάτι νυχιά τσακ και μου είχε κάνει φαινόταν σαν ρωγμή στο διάφανο του ματιού και είχα πάει οφθαλμίατρο κολλυρια αλοιφές έφυγε. Εκεί που καθόμουν ήρθε από πάνω μου και μπαμ. Μια άλλη φορά μου είχε πιάσει το μπούτι άλλο γατί αυτό και με δάγκωνε με όλη τη μασέλα της. Λέω τι στο καλό?
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:53 Η Joji έγραψε: #963 30-01-22 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:54 Η Aleksa έγραψε: #964 30-01-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Click για ανάπτυξη... Φαινόταν ηρεμότατη. Μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί αμέσως μετά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε (από το σοκ μου), έσπευσε να απομακρυνθεί άμεσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Και να κρατάω κι ένα βιβλίο ψυχολογίας για γάτες στο χέρι. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η EvanescenceQ: #965 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ναι, αλλα το έκανε με αιτία. Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:54 Η Aleksa έγραψε: #964 30-01-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Click για ανάπτυξη... Φαινόταν ηρεμότατη. Μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί αμέσως μετά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε (από το σοκ μου), έσπευσε να απομακρυνθεί άμεσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Και να κρατάω κι ένα βιβλίο ψυχολογίας για γάτες στο χέρι. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η EvanescenceQ: #965 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μήπως απλά ήταν εκνευρισμένη και ήταν αυτός ο λόγος? Click για ανάπτυξη... Φαινόταν ηρεμότατη. Μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί αμέσως μετά και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε (από το σοκ μου), έσπευσε να απομακρυνθεί άμεσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Και να κρατάω κι ένα βιβλίο ψυχολογίας για γάτες στο χέρι.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η EvanescenceQ: #965 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μήπως έπαιξε λίγο το prey drive; Έστω με μικρή κίνηση από το μέρος σου. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ καμιά φορά μας θεωρούν παιχνίδια τους ας μην το ξεχνάμε. Και κυρίως όταν εμείς κάνουμε άλλα πράγματα πχ διαβάζουμε ας πούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή επειδή βλέπουν ότι αδιαφορούμε φαινομενικά για αυτές θα κάνουν ότι περνάει από το χεράκι τους για να μας αποσπάσουν την προσοχή ή για να μας μαλώσουν που δεν τις προσέχουμε
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:58 Η Joji έγραψε: #966 30-01-22 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν ήξερα, να κάθομαι σαν άγαλμα! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να το προξένησε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.918 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Aleksa έγραψε: #967 30-01-22 01:59 Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 01:59 Η Joji έγραψε: #968 30-01-22 01:59 Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:01 Η EvanescenceQ: #969 30-01-22 02:01 Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καληνύχτα! Και εγώ, χάρηκα πολύ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Καλά μου παιδάκια, λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά. Σας ευχαριστώ για την παρέα, Να έχετε όνειρα γλυκά και ταξιδιάρικα... κι ένα καλό ξημέρωμα. Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:04 Η Joji έγραψε: #970 30-01-22 02:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Εμένα μόλις έχει ανέβει στο πέμπτο ράφι της βιβλιοθήκης και με κοιτάει . Click για ανάπτυξη... Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι;
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:05 Η EvanescenceQ: #971 30-01-22 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πανέμορφο... Πόσο μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Τριώνευχαριστωτο τι δάγκωμα μου κάνει δε λέγεται χαχαχαχαχα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:08 Η Joji έγραψε: #972 30-01-22 02:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τριών Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 02:27 Η EvanescenceQ: #973 30-01-22 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να σου ζήσει! Αν και τον/την έχω ξανά δει νομίζω στο νήμα με τις φωτογραφίες κατοικιδίων με ένα άλλο πανομοιότυπο γατάκι δίπλα του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρό. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ!Ναι αυτό που έχω ανεβάσει στα κατοικίδια είναι του Οκτωβρίου φέτος ειναι όταν το πήρα ήταν αμέσως ότι είχε σταματήσει να πίνει γάλα και είχε αρχίσει να μασάει στερεή τροφή. Το άλλο είναι δυόμισι χρονων περίπου και αυτό τριών μηνών .Κοριτσάκια και τα δύο είναι αδελφακια από μια αδεσποτουλα που γέννησε στον ακάλυπτο . Δύο πήρα εγώ και η από πάνω που μένει πήρε τρία. Όταν έφερα το μικρό σπίτι και ήταν η μεγάλη έρχεται το μυρίζει αργά αργάκαι μετά έκανε μούτρα σα να είχε ζηλέψει και αν το πιστεύεις από εκείνη τη στιγμή άλλαξε και η συμπεριφορά της όλη.Μου είπε ο γιατρός με τον καιρό θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Για να δούμε αν και δεν αφήνω ακόμα το μικρό μαζί της γιατί φοβάμαι ότι θα το φάει. Και αυτή είναι η καθημερινότητα μου σχεδόν
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 05:39 Ο Valder έγραψε: #974 30-01-22 05:39 @Aleksa Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 19:52 Ο Valder έγραψε: #975 30-01-22 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βγήκα από το σπίτι να πετάξω τα σκουπίδια και έχει τον τέλειο, για μένα, καιρό για περπάτημα. Είναι σκοτάδι, έχει ομίχλη και κρύο, πωωω όνειρο. Μόνο που δε θέλω να βγω μόνη μου και λυπάμαι να τρέχω μες στο κρύο τον σκύλο μου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.186 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:03 Η Pak έγραψε: #976 30-01-22 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μετά τα νεα δεδομένα, προσαρμόστηκε η πολιτική του κράτους ανάλογα στις νέες συνθήκες. Click για ανάπτυξη... Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 20:06 Ο Valder έγραψε: #977 30-01-22 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οκ είναι λιγότερο σημαντικό από το οτι τις προάλλες ο γάτος σου έτρεχε με μια σκατουλα στον ποπο Click για ανάπτυξη... Τώρα θέτεις τα σοβαρά ζητήματα στη σωστή τους βάση και ιεραρχία. Ευχαριστώ θερμώς!
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Η Dreamer_SW: #978 30-01-22 21:22 Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα στο survivor American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.940 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:23 Ο American Economist: #979 30-01-22 21:23 Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 21:27 Η Dreamer_SW: #980 30-01-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για πείτε καμία άποψη. Να πάω σε Apple η να μείνω σε Samsung?? Click για ανάπτυξη... Έχω κινητό samsung από πέρυσι τέτοια εποχή. Έχει καλή μπαταρία, είναι γρήγορο, αλλά είναι προβληματικό όσον αφορά την οθόνη. Βγάζει πολλά προβλήματα ανά καιρούς. Δεν είχα ποτέ μου apple, αλλά σίγουρα samsung δεν θα προτιμούσα ξανά, γιατί και δικοί μου άνθρωποι που έχουν πάρει samsung δεν έχουν καλές εντυπώσεις.