Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-01-22
23:21
Αχ, δεν κινδυνεύω πια από αυτόν τον συγκεκριμένο.Να προσέχετε στο γαλλικό με τα σαλάκια μην πάθετε κανα βραχυκύκλωμα και ρίξετε τον Γενικό.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
30-01-22
23:22
Μπορεί, κάποιος από τους δυο σας, να φοράει μάλλινο. Συμβαίνει...Ατίθετα, μου έχει τύχει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να πλησιάζουμε για φιλί και να βγαίνει ηλεκτρισμός (ειλικρινέστατα μιλάω) κάμποσες φορές.
Εκτός αν, η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, είναι λόγω πάθους...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
30-01-22
23:22
Σας ξενερώνει η ασφάλεια, θέλετε κίνδυνο;Αχ, δεν κινδυνεύω πια από αυτόν τον συγκεκριμένο.
Πείτε μπροστά μου ότι σας αρέσει ο "Οθωμανικός Πολιτισμός" που κατέλυσε τη θεοκρατική αυταρχική ιντελιγκέντσια του Βυζαντίου και θα σας δώσω όσο κινδυνο ποθεί η ψυχή σας.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
30-01-22
23:27
Νομίζω είσαι λιγο εως πολύ λάθος.Σας ξενερώνει η ασφάλεια, θέλετε κίνδυνο;
Πείτε μπροστά μου ότι σας αρέσει ο "Οθωμανικός Πολιτισμός" που κατέλυσε τη θεοκρατική αυταρχική ιντελιγκέντσια του Βυζαντίου και θα σας δώσω όσο κινδυνο ποθεί η ψυχή σας.
Υ. Γ Εκτός και αν δεν έπιασα την πρόθεση του μηνύματος σου
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
30-01-22
23:28
Αρνεισαι να αντιληφθεις την εκλεπτυσμένη τέχνη της ειρωνείας μου πιθανόν.Νομίζω είσαι λιγο εως πολύ λάθος.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-01-22
23:28
Να υποθέσω το δεύτερο.Μπορεί, κάποιος από τους δυο σας, να φοράει μάλλινο. Συμβαίνει...
Εκτός αν, η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, είναι λόγω πάθους...
Καλοκαίρι, με μακώ κι οι 2, συνέβαινε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στον κίνδυνο του συγκεκριμένου είδους της "ηλεκτροπληξίας" αναφέρομαι.Σας ξενερώνει η ασφάλεια, θέλετε κίνδυνο;
Εκείνο το μαγικό.
Οι άλλοι "κίνδυνοι", προσωπικά, με ξενερώνουν. Μα εντελώς.
Guest 875331
Επισκέπτης
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
23:38
Νότα απο Rhubarb και δέρμα μαζι; Προφανώς εκει παει να πιασει το unisex που προοριζεται.
Ευχαριστω δια την προταση αγαπητέ Ortho-bro
Guest 875331
Επισκέπτης
30-01-22
23:42
μισω το τομπακι βανιυγ και μενει 24 ωρες στο χερι μου. Γιουνισεξ/γυναικειο μου κανει.Νότα απο Rhubarb και δέρμα μαζι; Προφανώς εκει παει να πιασει το unisex που προοριζεται.
Ευχαριστω δια την προταση αγαπητέ Ortho-bro
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
30-01-22
23:42
Οτι σου αρέσει
Πως και θα πας σε Nokia??
@Υδροχόος , @EvanescenceQ , @Aleksa πείτε και εσείς γνώμη. Να μείνω σε Samsung η να επιστρέψω σε Apple?? Το s20 κολλάει μερικές φορές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
23:44
Ποιο εχεις το 100άρι ή δείγμα;μισω το τομπακι βανιυγ και μενει 24 ωρες στο χερι μου. Γιουνισεξ/γυναικειο μου κανει.
Guest 875331
Επισκέπτης
30-01-22
23:46
εχθες πηγα και δοκιμασα και σα να μην εφτανε αυτο, εμεινε 24 ωρες στο χερι!!!Ποιο εχεις το 100άρι ή δείγμα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
23:47
λολ το μπούλο.εχθες πηγα και δοκιμασα και σα να μην εφτανε αυτο, εμεινε 23 ωρες στο χερι!!!
Guest 875331
Επισκέπτης
30-01-22
23:49
Δεν καταλαβα;;;λολ το μπούλο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
23:54
Που θα κανει να σου φυγει αυτη η μαλακια 23 ωρες.Δεν καταλαβα;;;
Βανιλια ειναι. Το χουν κανει reformulation να στελνει πιο προς το θηλυκο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
30-01-22
23:58
Pak
Επιφανές μέλος
31-01-22
00:10
Στον χεσμένο ποπο του γάτου σου;Ξέρεις που.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
00:13
Εχε χάρη... έχε χάρη...Στον χεσμένο ποπο του γάτου σου;
Guest 875331
Επισκέπτης
31-01-22
01:11
Λέω ψέματα δλδ;;Που θα κανει να σου φυγει αυτη η μαλακια 23 ωρες.
Βανιλια ειναι. Το χουν κανει reformulation να στελνει πιο προς το θηλυκο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Reader
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.