EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
30-01-22
01:09
Τι συγνώμη καλέ;;; Πας καλά;
Ειπα μηπως ειπα κατι αστοχο,αλλα ηταν μια γνωμη τιποτε αλλο.Ναι, τι να σου πω... Απο αυτές τις νύχτες είναι...
Καληνυχτα ομορφα μωρακια μου
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-01-22
Ε, καθώς φαίνεται μείναμε οι δυο μας @EvanescenceQ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
30-01-22
α ωραια ναι για πες τι σκεφτεσαι,κουβεντα ?Ε, καθώς φαίνεται μείναμε οι δυο μας @EvanescenceQ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-01-22
01:11
Βασικά δεν σκέφτομαι και πολύ..
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:11
ωραια οτι εχεις ορεξη τοτε δεν εχω θεμαΒασικά δεν σκέφτομαι και πολύ..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
01:13
Αυτή τη στιγμή έχω όρεξη να γδάρω τα δάχτυλά μου.
Είναι και Σαββατόβραδο, η χειρότερή μου.
Και να κάνω εγώ στριπτίζ στη θέση του Βαλ, δεν έχω κέφι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:15
ελα να σε παρω μια αγκαλιαΑυτή τη στιγμή έχω όρεξη να γδάρω τα δάχτυλά μου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
01:17
Καλή μου, ευχαριστώ
Μακάρι αύριο να βγει λίγος ήλιος, μπας και παω καμιά βόλτα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:27
Πολύ ωραία ιδέα!Καλή μου, ευχαριστώ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
01:30
Δεν μου λες κάτι: σου έχει τύχει η γάτα σου, ενώ κάθεστε σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας, ξαφνικά να σηκώσει το πόδι και να σου κάνει "πατ" στη μούρη και να σου σκίσει και τα χείλη;
Ή κάτι παρόμοιο, τελοσπάντων.
Χθες βράδυ, αυτό μου έκανε η δικιά μου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
30-01-22
01:39
Δεν το κάνουν όλες οι γάτες αυτό;Δεν μου λες κάτι: σου έχει τύχει η γάτα σου, ενώ κάθεστε σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας, ξαφνικά να σηκώσει το πόδι και να σου κάνει "πατ" στη μούρη και να σου σκίσει και τα χείλη;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
01:41
Όχι. Καθόλου όλες, ειδικά οι σπιτικές σπάνια θα το κάνουν και αν τις αγριέψεις εσύ.Δεν το κάνουν όλες οι γάτες αυτό;
Είχα ξανά γάτες και γνωρίζω.
Η προηγούμενή μου δεν το είχε κάνει ποτέ.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
30-01-22
01:44
Το είχα στο μυαλό μου ως classic cat behavior. Δεν έχω ζήσει ποτέ με γάτα αλλά όσοι φίλοι μου είχαν ή έχουν, μου περιγράφουν κάτι τέτοια σκηνικά που και πουΌχι. Καθόλου όλες, ειδικά οι σπιτικές σπάνια θα το κάνουν και αν τις αγριέψεις εσύ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
30-01-22
01:47
εμενα μου εχει σκισει ο αρμιν ενω τον ειχα αγκαλια, απο το στερνο, το λαιμο ως το πηγουνι μια χαρακια που έμεινε μεχρι και τωρα, με τα πισω ποδια του, χωρις λογο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:49
Ναι πολλές φορές. Σε τραυμάτισε δηλαδή?Δεν μου λες κάτι: σου έχει τύχει η γάτα σου, ενώ κάθεστε σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας, ξαφνικά να σηκώσει το πόδι και να σου κάνει "πατ" στη μούρη και να σου σκίσει και τα χείλη;
Εμενα το απόγευμα όπως ήμουν στην κουζίνα καθόταν πίσω μου και δεν την είδα και κατά λάθος της πάτησα την ουρά χωρίς να χτυπήσει γιατί τραβήχτηκα και αυτή γυρίζει και μου χώνει τα νύχια στο κρέας του αστραγάλου που δεν έχω κρέας αλλά φλέβες με αποτέλεσμα μια φλέβα να γίνει τούμπανο γιατί με τρύπησε βαθιά
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
01:50
Εσύ θα'πρεπε να κοιμάσαι τώρα, δεν καληνυχτιστήκαμε πριν;εμενα μου εχει σκισει ο αρμιν ενω τον ειχα αγκαλια, απο το στερνο, το λαιμο ως το πηγουνι μια χαρακια που έμεινε μεχρι και τωρα, με τα πισω ποδια του, χωρις λογο.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
Μηπως είναι ανάλογα το χαρακτήρα τους?Όχι. Καθόλου όλες, ειδικά οι σπιτικές σπάνια θα το κάνουν και αν τις αγριέψεις εσύ.
Η προηγούμενή μου δεν το είχε κάνει ποτέ.
Ας είναι και σπιτικιες
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
30-01-22
Ναι, αλλα το έκανε με αιτία.Ναι πολλές φορές. Σε τραυμάτισε δηλαδή?
Εμενα το απόγευμα όπως ήμουν στην κουζίνα καθόταν πίσω μου και δεν την είδα και κατά λάθος της πάτησα την ουρά χωρίς να χτυπήσει γιατί τραβήχτηκα και αυτή γυρίζει και μου χώνει τα νύχια στο κρέας του αστραγάλου που δεν έχω κρέας αλλά φλέβες με αποτέλεσμα μια φλέβα να γίνει τούμπανο γιατί με τρύπησε βαθιά
Εμένα, ξαφνικά και στην ψύχρα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:51
Κι εσένα? Καλά από νυχιες άλλο πράγμα.εμενα μου εχει σκισει ο αρμιν ενω τον ειχα αγκαλια, απο το στερνο, το λαιμο ως το πηγουνι μια χαρακια που έμεινε μεχρι και τωρα, με τα πισω ποδια του, χωρις λογο.
Χαρακωμενη είμαι
Joji
Επιφανές μέλος
30-01-22
01:51
ΆουτςΝαι πολλές φορές. Σε τραυμάτισε δηλαδή?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.