EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:06 Η EvanescenceQ: #501 26-01-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία να κάνουμε γκάλοπ. Πιστεύω οτι ναι, είναι αστεία εικόνα. Γιατί ενώ περιέχει κείμενο, το αστείο βασίζεται στην εικόνα. Δηλαδή το κείμενο δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του. Το αντίθετο συμβαίνει στα κειμενάκια. Click για ανάπτυξη... ναι το διευκρινησε ο βαλ και αν ειδες ηδη οσες ανεβασαμε τωρα ειναι αλλιως,οποτε οκ ευχαριστουμε που μας σωζεις καθε φορα και θα ηθελα να προτεινω αν βλεπεις λαθακια μας να μας τα λες γιατι εσυ ξερεις καλυτερα και εμεις πανω στην παρορμηση μας,οπως μας ξερεις,μπορει να μην το καταλαβαινουμε. Οποτε να μας διορθωνεις σε παρακαλω πολυσε αγαπαμε το ξερεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:07 Η Pak έγραψε: #502 26-01-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε πως μου μιλάς, εγω σε εχω γεννήσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:08 Η EvanescenceQ: #503 26-01-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... εννοει οτι λογω ηλικιας ειναι σαν να σε γεννησε ενα αυτο και λογω εμπειριας τρεχει πιο γρηγορα απο σενα να ξερεις Συγνωμη που παρενεβηκα δεν θα το ξανακανω μη με μαλωσεις @Valder λογω κεκτημενης ταχυτητας απλα απανταω και εκει που δεν πρεπει,συγνωμη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:09 Ο Valder έγραψε: #504 26-01-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:10 Η Pak έγραψε: #505 26-01-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία να κάνουμε γκάλοπ. Πιστεύω οτι ναι, είναι αστεία εικόνα. Γιατί ενώ περιέχει κείμενο, το αστείο βασίζεται στην εικόνα. Δηλαδή το κείμενο δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του. Το αντίθετο συμβαίνει στα κειμενάκια. Click για ανάπτυξη... ναι το διευκρινησε ο βαλ και αν ειδες ηδη οσες ανεβασαμε τωρα ειναι αλλιως,οποτε οκ ευχαριστουμε που μας σωζεις καθε φορα και θα ηθελα να προτεινω αν βλεπεις λαθακια μας να μας τα λες γιατι εσυ ξερεις καλυτερα και εμεις πανω στην παρορμηση μας,οπως μας ξερεις,μπορει να μην το καταλαβαινουμε. Οποτε να μας διορθωνεις σε παρακαλω πολυσε αγαπαμε το ξερεις.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:07 Η Pak έγραψε: #502 26-01-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε πως μου μιλάς, εγω σε εχω γεννήσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:08 Η EvanescenceQ: #503 26-01-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... εννοει οτι λογω ηλικιας ειναι σαν να σε γεννησε ενα αυτο και λογω εμπειριας τρεχει πιο γρηγορα απο σενα να ξερεις Συγνωμη που παρενεβηκα δεν θα το ξανακανω μη με μαλωσεις @Valder λογω κεκτημενης ταχυτητας απλα απανταω και εκει που δεν πρεπει,συγνωμη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:09 Ο Valder έγραψε: #504 26-01-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:10 Η Pak έγραψε: #505 26-01-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε πως μου μιλάς, εγω σε εχω γεννήσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:08 Η EvanescenceQ: #503 26-01-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... εννοει οτι λογω ηλικιας ειναι σαν να σε γεννησε ενα αυτο και λογω εμπειριας τρεχει πιο γρηγορα απο σενα να ξερεις Συγνωμη που παρενεβηκα δεν θα το ξανακανω μη με μαλωσεις @Valder λογω κεκτημενης ταχυτητας απλα απανταω και εκει που δεν πρεπει,συγνωμη Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:09 Ο Valder έγραψε: #504 26-01-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:10 Η Pak έγραψε: #505 26-01-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... εννοει οτι λογω ηλικιας ειναι σαν να σε γεννησε ενα αυτο και λογω εμπειριας τρεχει πιο γρηγορα απο σενα να ξερεις Συγνωμη που παρενεβηκα δεν θα το ξανακανω μη με μαλωσεις @Valder λογω κεκτημενης ταχυτητας απλα απανταω και εκει που δεν πρεπει,συγνωμη
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:09 Ο Valder έγραψε: #504 26-01-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:10 Η Pak έγραψε: #505 26-01-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος. Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:10 Η Pak έγραψε: #505 26-01-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι; Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος. Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Καvέvας έγραψε: #506 26-01-22 00:11 #PakVal_Intensifies Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:11 Ο Valder έγραψε: #507 26-01-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα Click για ανάπτυξη... Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:14 Η Pak έγραψε: #508 26-01-22 00:14 Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate... Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2022 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: που? Click για ανάπτυξη... έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate...
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 00:17 Η EvanescenceQ: #509 26-01-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο Click για ανάπτυξη... που?
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 01:57 Η EvanescenceQ: #510 26-01-22 01:57 Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας. Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη. Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα . Τι λέτε? Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα. Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η Dreamer_SW: #511 26-01-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Καλησπέρα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Πώς είσαι; Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις! Click για ανάπτυξη... Τσα!! Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστω!Να σαι καλα! Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία)
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Η EvanescenceQ: #512 26-01-22 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Καλησπέρα! Πώς είσαι; Τσα!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια; Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία) Click για ανάπτυξη... Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:38 Η Dreamer_SW: #513 26-01-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 @Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ... www.foititikanea.gr προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:41 Η EvanescenceQ: #514 26-01-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων! Click για ανάπτυξη... οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:42 Η Dreamer_SW: #515 26-01-22 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου Click για ανάπτυξη... xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 Η EvanescenceQ: #516 26-01-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p Click για ανάπτυξη... εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι?
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:47 Η Dreamer_SW: #517 26-01-22 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι? Click για ανάπτυξη... xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:49 Η EvanescenceQ: #518 26-01-22 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας Click για ανάπτυξη... ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:50 Η Dreamer_SW: #519 26-01-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 12:57 Η EvanescenceQ: #520 26-01-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα Click για ανάπτυξη... αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμη