EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
00:06
ναι το διευκρινησε ο βαλ και αν ειδες ηδη οσες ανεβασαμε τωρα ειναι αλλιως,οποτε οκΩραία να κάνουμε γκάλοπ.
Πιστεύω οτι ναι, είναι αστεία εικόνα. Γιατί ενώ περιέχει κείμενο, το αστείο βασίζεται στην εικόνα.
Δηλαδή το κείμενο δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του.
Το αντίθετο συμβαίνει στα κειμενάκια.
ευχαριστουμε που μας σωζεις καθε φορα και θα ηθελα να προτεινω αν βλεπεις λαθακια μας να μας τα λες γιατι εσυ ξερεις καλυτερα και εμεις πανω στην παρορμηση μας,οπως μας ξερεις,μπορει να μην το καταλαβαινουμε.
Οποτε να μας διορθωνεις σε παρακαλω πολυσε αγαπαμε το ξερεις.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-01-22
00:07
Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; ΣοκΠρόσεξε πως μου μιλάς, εγω σε εχω γεννήσει.
Η πλειονότητα λεει οτι γεννάει η γυναίκα, το οποίο είναι λαθος.
Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
00:08
εννοει οτι λογω ηλικιας ειναι σαν να σε γεννησε ενα αυτο και λογω εμπειριας τρεχει πιο γρηγορα απο σενα να ξερειςΞέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ
Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες για να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα
Συγνωμη που παρενεβηκα δεν θα το ξανακανω μη με μαλωσεις @Valder λογω κεκτημενης ταχυτητας απλα απανταω και εκει που δεν πρεπει,συγνωμη
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
26-01-22
00:09
Ο ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι;Ξέρεις οτι ο άντρας γεννάει; Σοκ
Βέβαια αν με ειχες γεννήσει θα ήσουν πατέρας μου. Ξέρω οτι το είπες να με πειράξεις, αλλα μου αρέσει να πετάω random facts αχαχα
Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-01-22
00:10
Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσαΟ ανδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει. Ναι τι;
Νταξει γενικα κι εγω γενναει λεω η γυναικα αλλα ναι ειναι λαθος.
26-01-22
00:11
#PakVal_Intensifies
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
26-01-22
00:11
Θα τα μαζευεις τα έλεος με την κουταλα της φασολαδας πόνι.Το ξέρεις, οπότε δεν εχω να πω κάτι φοραδιτσα
Pak
Επιφανές μέλος
26-01-22
00:14
Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο
έχει αντιδράσει στο μήνυμα του TheUltimate...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
00:17
που?Ωπ είδα οτι έχουμε και εναν αμίλητο παρατηρητή που ακούει στο όνομα Νικος εκτός και αν είναι και αυτο ψεύτικο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
01:57
Έχω μια ιδέα να την κάνουμε ένα θρεντ στα παιχνίδια απλά περιμενω τη γνώμη σας.
Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη.
Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα .
Τι λέτε?
Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα.
Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά
Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε.
Έχουμε βάλει θρεντ τραγουδιών επόμενους στιχους κλπ εικόνων κλπ δεν έχουμε ενα θρεντ παιχνιδιού κυρίως όπου ο ένας θα βάζει μια λέξη και ο επόμενος θα προσπαθεί να βρει ένα στιχάκι απο ποίημα που να έχει μέσα αυτή τη λέξη.
Όπως στους στίχους μόνο που δε θα ναι τραγούδια αλλά ποιήματα .
Τι λέτε?
Εγώ το βρίσκω τέλεια ιδέα κι έτσι θα εμπλουτίζουμε γνώσεις κλπ και θα περνάμε και ευχάριστα.
Σας ακούω αγαπητά μου παιδιά
Δηλ όχι κατεβατο όλο το ποίημα τέσσερις σειρές μόνο να βγαίνει ένα νόημα καταλάβατε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
26-01-22
12:28
Καλησπέρα
Καλησπέρα! Πώς είσαι;
Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις!
Τσα!!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκιΣε ευχαριστω!Να σαι καλα!
Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι!
Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια;
Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
12:32
Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πωΚαλησπέρα! Πώς είσαι;
Τσα!!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκάκι
Καλημέρα παιδιά!! Έχετε ακούσει εάν αύριο στην Αττική θα λειτουργήσουν Πανεπιστήμια;
Εγώ ακόμα περιμένω να μας πει ο καθηγητής, εάν θα κάνουμε διαδικτυακό το απόγευμα (ψυχιατρική). Εάν αύριο πάλι είναι κλειστά λόγω παγετού είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε διαδικτυακό (ψυχολογία και αναπτυξιακή ψυχολογία)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti
Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές
Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ...
www.foititikanea.gr
προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
26-01-22
12:38
Καλημερες!!!! Καλως την! Ειμαι με μπουφαν και εχω ξυλιασει μεσα στο σπιτι μισο να δω για τα πανεπιστημια και θα σου πω
@Dreamer_SW αυτο βρηκα https://www.esos.gr/arthra/76584/anakoinoseis-panepistimion-gia-anastoli-leitoyrgias-ayrio-tetarti
Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές
Κλειστά Πανεπιστήμια - Σχολές | Όλα τα νέα σχετικά με τα Τμήματα, Σχολές Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστές - Ενημέρωση - Κλειστά Τμήματα ΑΕΙ...www.foititikanea.gr
προφανως σελιδα φοιτητων ή τμηματος θα εχετε θα δεις τι γραφουν κι εκει.
Χαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
12:41
οταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικουΧαχαχα εγώ φοράω ένα αμάνικο, ένα φούτερ, ένα πουλόβερ και ένα χοντρό-φούτερ ζακέτα, κατάλαβες τι εννοώ και τα χέρια μου, έχουν ξυλιάσει. Το έχω δει και εγώ αυτό, απλά ακόμα δεν έχουν πει, ως τώρα τίποτα για αύριο. Αλλά θα πουν, κάποια στιγμή! Πάντως οι δρόμοι είναι σούπερ πίστα παγοδρομίων!
μια φλις μπλουζα και το μπουφαν και νιωθω Αλασκα μεσα στο σπιτι
Οι δρομοι ειναι κρυσταλλο ναι.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
26-01-22
12:42
xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :pοταν κανει κρυο θυμαμαι αυτο ετσι με εντυνε η μαμα στην πρωτη δημοτικου
View attachment 94859
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
12:43
εντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω?xaxxaxaxaa κλαίω καρμπόν όλες οι μανάδες :p
Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι?
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
26-01-22
12:47
xaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μαςεντωμεταξυ μεχρι να φτασω σχολειο ειχα ιδρωσει με τα τοσα ρουχα,εβγαινα εξω ετρεχα μετα ηταν επομενο να μην κρυωσω?
Καλημερα @TheUltimateUnderdog πως εισαι?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
12:49
ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχαxaxaxaxaxaaxa εγώ θυμάμαι που βγάζαμε ατμούς με το στόμα μας
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
26-01-22
12:50
ω ναι και ειχε παγωσει η μυτη μας χαχαχαχαχα τι μου θυμησες κι ελεγε ενα παιδι δηλ αμα το κανω ετσι κοβεται? χαχαχαχαχα
Έχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
12:57
αν θελετε θεματακι για κουβεντα οτι θελετε ειμαι διαθεσιμηΈχουμε να θυμηθούμε πολλά χαχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.