25-01-22
23:19
Αστεία εικόνα: εμφάνιση αντικειμένου ή γεγονότος σε φωτογραφία με σκοπό την πρόκληση γέλιου.Επίσης, αν θέλετε, κάποιος να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση:
Τι διαφορά έχει η αστεία εικόνα από το αστείο κειμενάκι; Ξέρει κανείς; View attachment 94787
Αστείο κειμενάκι: γραπτή αποτύπωση μιας ή περισσοτέρων φράσεων με σκοπό την πρόκληση γέλιου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
25-01-22
καταλαβα! για να το πω και να φαω εγω την τιμωρια απο την @Aleksa ε?Δες την κατάληξη : .........με (σ' αυτό τελειώνει...)
Σου 'χω εμπιστοσύνη. Θα το/τα βρεις...
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
25-01-22
Καλώς σε βρήκα και από εδώ!!οχι επειδη θα καναμε λαθος,ειπαμε ειναι ο επιστατης μας το ξεχασες?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Dreamer_SW καλως ηρθες!!!
Ευχαριστω!Θα σου απαντησω εδω λοιπον.
Ωραια!Αφου εχεις βρει τι σε ευχαριστει οσον αφορα τον υπνο,αυτο να κανεις!Εξαλλου ο καθενας εχει τα δικα του κουμπια τι προτιμα και τι οχι.Συμφωνω.
Εχω τελειωσει Νομικη και ηθελα να δωσω για Ψυχολογια ηταν το πρωτο ονειρο μου βλεπεις οποτε ναι ειμαι σε αυτη τη φαση γενικως ειδικως.
Ισχύει, είναι τελείως διαφορετικός ο καθένας μας ... ΟΥΑΟΥ μπράβο σου! Να δώσεις εννοείται, αξίζει να το κυνηγήσεις ποτέ δεν είναι αργά. Σκέφτεσαι πανελλήνιες ή κατατακτήριες; Πώς και στο μηχανογραφικό δεν δήλωσες ψυχολογία 1η επιλογή και έβαλες Νομική; Γιατί την έπιανες ούτως η άλλως επειδή τα μόριά σου ήταν πολλά παραπάνω.
Καλωσήρθες!
View attachment 94791
Γειά σου Αλεξία μου
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
25-01-22
23:20
Οκ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είδα ότι αναφερόσουν, σε κάτι τέτοιο...Βρε παιδιά, πάτε κι ποστάρετε κειμενάκια στις Αστείες Εικόνες. Αν δεν έχετε αστείες εικόνες, μη σας πιάνει άγχος. Απλά, μην ανεβάζετε. Είναι λίγο αντιαισθητικό, δεν νομίζετε;
Δηλαδή δεν είπα να μην εχουν κείμενο. Π.χ. αυτό με την αρκούδα την πολική, ΕΙΝΑΙ αστεία εικόνα. Οι διάλογοι ΔΕΝ είναι.
Και άντε πες είμαι εγώ μπατσίνα και σας βάζω χέρι άδικα.
Είναι όμως και το άλλο: συνεχίζετε να απαντάτε η μια στην άλλη και στα θρεντς που δεν είναι για διάλογο.
Με λίγα λόγια, αποδεικνύουμε ότι δεν αξίζαμε το νέο μας θεματάκι εδώ την ανοιχτή συζήτηση, που ορισμένοι κάναμε κι ένα "κόπο" να αποκτήσουμε.
Υ.Γ.Πριν με κράξετε, σκεφτείτε το λίγο.
Σεβαστό...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
25-01-22
23:23
βλεπεις ειχα τη νομικη ως κολλημα πηγα εφαγα τα αρνητικα μου εννοειται την επιανα ναι αλλα ηταν απο εκει και κατω τριτη επιλογη.Καλώς σε βρήκα και από εδώ!!
Ισχύει, είναι τελείως διαφορετικός ο καθένας μας ... ΟΥΑΟΥ μπράβο σου! Να δώσεις εννοείται, αξίζει να το κυνηγήσεις ποτέ δεν είναι αργά. Σκέφτεσαι πανελλήνιες ή κατατακτήριες; Πώς και στο μηχανογραφικό δεν δήλωσες ψυχολογία 1η επιλογή και έβαλες Νομική; Γιατί την έπιανες ούτως η άλλως επειδή τα μόριά σου ήταν πολλά παραπάνω.
Γειά σου Αλεξία μου
Μεσω κατακτηριων εχω ενα βιωμα με τις πανελληνιες μοναδικοαλλα τελευταια ειδα και καποια προγραμματα προπτυχιακα κλαδων ψυχολογιας για παραδειγμα απο το Πανεπιστημιο Βολου αν θυμαμαι καλα,που τα κανεις ονλινε χωρις να πας εκει,και σκεφτομαι και αυτο ως επιλογη.
Ευχαριστω ναι το εχω στα κατεργα που λεμε απλα η καραντινα με φρεναρε
Να ξαναερχεσαι οποτε θες και εδω οπως βλεπεις γενικη κουβεντα κανουμε οπως και στην αλλη κουβεντουλα ναι.
25-01-22
23:24
25-01-22
23:25
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
23:27
εχεις δικιο,δεν θα το ξανακανουμεΒρε παιδιά, πάτε κι ποστάρετε κειμενάκια στις Αστείες Εικόνες. Αν δεν έχετε αστείες εικόνες, μη σας πιάνει άγχος. Απλά, μην ανεβάζετε. Είναι λίγο αντιαισθητικό, δεν νομίζετε;
Δηλαδή δεν είπα να μην εχουν κείμενο. Π.χ. αυτό με την αρκούδα την πολική, ΕΙΝΑΙ αστεία εικόνα. Οι διάλογοι ΔΕΝ είναι.
Είναι όμως και το άλλο: συνεχίζετε να απαντάτε η μια στην άλλη και στα θρεντς που δεν είναι για διάλογο.
Με λίγα λόγια, αποδεικνύουμε ότι δεν αξίζαμε το νέο μας θεματάκι εδώ την ανοιχτή συζήτηση, που ορισμένοι κάναμε κι ένα "κόπο" να αποκτήσουμε.
εσυ τι επαθες?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
25-01-22
23:34
Εσύ είσαι ο καλύτερος μαθητής. Εύγε και συγχαρητήρια.Αστεία εικόνα: εμφάνιση αντικειμένου ή γεγονότος σε φωτογραφία με σκοπό την πρόκληση γέλιου.
Αστείο κειμενάκι: γραπτή αποτύπωση μιας ή περισσοτέρων φράσεων με σκοπό την πρόκληση γέλιου.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
25-01-22
Μην το βλέπεις έτσι, απέκτησες μία εμπειρία και αυτό είναι προς όφελός σου! Άσε που έχεις και ένα ήδη πτυχίο και εξασφαλίζεις και ένα καλό μεταπτυχιακό που μπορείς να τα συνδυάσεις Είναι σούπερ ευκαιρία!!βλεπεις ειχα τη νομικη ως κολλημα πηγα εφαγα τα αρνητικα μου εννοειται την επιανα ναι αλλα ηταν απο εκει και κατω τριτη επιλογη.
Μεσω κατακτηριων εχω ενα βιωμα με τις πανελληνιες μοναδικοαλλα τελευταια ειδα και καποια προγραμματα προπτυχιακα κλαδων ψυχολογιας για παραδειγμα απο το Πανεπιστημιο Βολου αν θυμαμαι καλα,που τα κανεις ονλινε χωρις να πας εκει,και σκεφτομαι και αυτο ως επιλογη.
Ευχαριστω ναι το εχω στα κατεργα που λεμε απλα η καραντινα με φρεναρε
Να ξαναερχεσαι οποτε θες και εδω οπως βλεπεις γενικη κουβεντα κανουμε οπως και στην αλλη κουβεντουλα ναι.
Κατάλαβα τι λες, όπου θέλεις και σε βολεύει καλύτερα, εάν και εγώ θα προτιμούσα ψυχολογία Παντείου. Η καραντίνα γενικά μας έχει άνω κάτω.... Θέλω επιτέλους να φύγει όλο αυτό!
Σε ευχαριστώ
Καλησπέρα και στα παιδιά @Ioannidou και @TheUltimateUnderdog
Θα σας αφήσω τώρα, θα πάω για ύπνο, θα τα πούμε αύριο.
Σας ευχαριστώ για την παρέα σας!
25-01-22
ΚαλησπέραΜην το βλέπεις έτσι, απέκτησες μία εμπειρία και αυτό είναι προς όφελός σου! Άσε που έχεις και ένα ήδη πτυχίο και εξασφαλίζεις και ένα καλό μεταπτυχιακό που μπορείς να τα συνδυάσεις Είναι σούπερ ευκαιρία!!
Κατάλαβα τι λες, όπου θέλεις και σε βολεύει καλύτερα, εάν και εγώ θα προτιμούσα ψυχολογία Παντείου. Η καραντίνα γενικά μας έχει άνω κάτω.... Θέλω επιτέλους να φύγει όλο αυτό!
Σε ευχαριστώ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
25-01-22
23:35
Εννοεις και αυτές που ανεβάζω εγω π.χ;Βρε παιδιά, πάτε κι ποστάρετε κειμενάκια στις Αστείες Εικόνες. Αν δεν έχετε αστείες εικόνες, μη σας πιάνει άγχος. Απλά, μην ανεβάζετε. Είναι λίγο αντιαισθητικό, δεν νομίζετε;
Γιατί τώρα που το ειπες ναι δε θεωρούνται αστείες εικόνες αλλα αστεία. Εχεις δίκιο.
Απλα αυτού του είδους ανέβαζαν τα μέλη όταν πρωτομπηκα και απλα τους "μιμηθηκα"
25-01-22
23:35
Κι εμείς ευχαριστούμε, να μας ξανάρθεις!Μην το βλέπεις έτσι, απέκτησες μία εμπειρία και αυτό είναι προς όφελός σου! Άσε που έχεις και ένα ήδη πτυχίο και εξασφαλίζεις και ένα καλό μεταπτυχιακό που μπορείς να τα συνδυάσεις Είναι σούπερ ευκαιρία!!
Σε ευχαριστώ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
23:36
Σε ευχαριστω!Να σαι καλα!Μην το βλέπεις έτσι, απέκτησες μία εμπειρία και αυτό είναι προς όφελός σου! Άσε που έχεις και ένα ήδη πτυχίο και εξασφαλίζεις και ένα καλό μεταπτυχιακό που μπορείς να τα συνδυάσεις Είναι σούπερ ευκαιρία!!
Σε ευχαριστώ
Και να μας ξαναρθεις γιατι εισαι υπεροχο ατομο γενικα! Καλο σου βραδακι!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
25-01-22
23:37
τη τε! με λίγα λόγια.Ωχ...κι εδώ ;;
Τη ..............με (συμπληρώστε ό,τι θέλετε στο κενό..)...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
23:38
ασε τις δικαιολογιες,εσυ χαλασες τη ροη που εγραφες η πακ και η πακΕννοεις και αυτές που ανεβάζω εγω π.χ;
Γιατί τώρα που το ειπες ναι δε θεωρούνται αστείες εικόνες αλλα αστεία. Εχεις δίκιο.
@Aleksa αυτη η πακ φταιει για ολα!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
25-01-22
23:38
Για τις αστείες εικόνες δε λέμε;ασε τις δικαιολογιες,εσυ χαλασες τη ροη που εγραφες η πακ και η πακ
Εκεί δεν εχω γράψει η Πακ ΑΚΟΜΑ αχαχα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
23:39
ωχ παναγια μου θα μας γκρεμισειςΓια τις αστείες εικόνες δε λέμε;
Εκεί δεν εχω γράψει η Πακ ΑΚΟΜΑ αχαχα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
25-01-22
23:41
Δεν σκέφτηκες να τους ρωτήσεις ως απορία (έστω) αν καταλαβαίνουν τη διαφορά;Εννοεις και αυτές που ανεβάζω εγω π.χ;
Σε έχω για θαρραλέο κορίτσι και ευφυές άτομο (εκτός κι αν δεν ήθελες να δημιουργήσεις .."αναταράξεις" κι είπες να ακολουθήσεις την πεπατημένη ).
Τέσπα δεν έχει σημασία πια και δεν θα ξαναγκρινιάξω για αυτά τα δυο θέματα.
Για άλλα...επιφυλάσσομαι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
23:45
αυτο ειναι εικονα ή λογια?
ποιος θα μας πει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.