Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,168 μηνύματα.
12-02-22
23:56
Ναι, μου προκαλούν δέος, ενίοτε...
Αλλά υπάρχουν και φορές που θέλω να τρέξω μακριά.-
Μαζέψου.
Έχε καλού κακού ένα όπλο στο ένα χέρι και με το άλλο δώσε όσες χειραψίες θελεις. Αλλά έχε το όπλο...Ωραία αυτά που λες. Ας έχει, όμως, και στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι...κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει. Θα το βρει μπροστά της...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-02-22
23:58
Γιατί ;; Δεν είναι Σκέψεις εδώ...Μαζέψου.
Ναι, έτσι συμφωνούμε. Εννοείται...Έχε καλού κακού ένα όπλο στο ένα χέρι και με το άλλο δώσε όσες χειραψίες θελεις. Αλλά έχε το όπλο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,168 μηνύματα.
13-02-22
00:00
Παω να κανω το ρημαδι το μπάνιο, άσε με.Γιατί ;; Δεν είναι Σκέψεις εδώ...
Naturally. Θενξ.Ναι, έτσι συμφωνούμε. Εννοείται...
Guest 709611
Επισκέπτης
13-02-22
00:05
Πήγαινε...Ποιός σε κρατάει ;Παω να κανω το ρημαδι το μπάνιο, άσε με.
Επειδή σε παραθέτω ; Μην μου απαντάς...
Άντε καλά. Πάω να παίξω αλλού. Θα πάω στις Σκέψεις...
13-02-22
00:09
Ε θα γυρίσει δε θα λούζεται 5 ώρεςΠήγαινε...Ποιός σε κρατάει ;
Επειδή σε παραθέτω ; Μην μου απαντάς...
Άντε καλά. Πάω να παίξω αλλού. Θα πάω στις Σκέψεις...
Guest 709611
Επισκέπτης
13-02-22
00:14
Ας κάνει όσες ώρες θέλει. Μπορεί να έχει μακριά μαλλιά, δεν ξέρω...Ε θα γυρίσει δε θα λούζεται 5 ώρες
Αυτό όμως που, με βεβαιότητα, ξέρω, είναι το πεδίο θα είναι ελεύθερο...για κάμποσο...
13-02-22
00:15
Τι εννοείς ??Ας κάνει όσες ώρες θέλει. Μπορεί να έχει μακριά μαλλιά, δεν ξέρω...
Αυτό όμως που, με βεβαιότητα, ξέρω, είναι το πεδίο θα είναι ελεύθερο...για κάμποσο...
Guest 709611
Επισκέπτης
13-02-22
00:18
Βρε κοριτσάκι μου, καλό, τί να εννοώ ;Τι εννοείς ??
Τί είναι αυτό που, τόσο συχνά, σε μπερδεύει κάθε φορά ;
Είναι πολύ απλό. Μην το κάνεις σύνθετο...
Αστειευόμενη, το είπα. Με την έννοια ότι μπορώ να γράψω και καμιά κουβέντα, παραπάνω, σε κάποιο θρεντ. Απλό. Πολύ απλό, λοιπόν...
13-02-22
00:20
Συγγνώμη απλά δεν κατάλαβα... καταβαθος πιστεύω είμαι ξανθιάΒρε κοριτσάκι μου, καλό, τί να εννοώ ;
Τί είναι αυτό που, τόσο συχνά, σε μπερδεύει κάθε φορά ;
Είναι πολύ απλό, λοιπόν. Μην το κάνεις σύνθετο...
Αστειευόμενη, το είπα. Με την έννοια ότι μπορώ να γράψω και καμιά κουβέντα, παραπάνω, σε κάποιο θρεντ. Απλό. Πολύ απλό, λοιπόν...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.
13-02-22
00:26
Όχι ακριβώς. Πιστεύεις πως με το να παριστάνεις την ξανθιά κερδίζεις τη συγκατάβαση των άλλων. Η συγκατάβαση όμως δεν είναι κάτι καλό. Θα σου πρότεινα να βρεις πράγματα που εμπνέουν θαυμασμό. Έτσι θα "κερδίσεις" τον ωραιότερο πρίγκιπα!Συγγνώμη απλά δεν κατάλαβα... καταβαθος πιστεύω είμαι ξανθιά
13-02-22
00:29
Δεν παριστανω κατι ... Απλά όντως καποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω...Όχι ακριβώς. Πιστεύεις πως με το να παριστάνεις την ξανθιά κερδίζεις τη συγκατάβαση των άλλων. Η συγκατάβαση όμως δεν είναι κάτι καλό. Θα σου πρότεινα να βρεις πράγματα που εμπνέουν θαυμασμό. Έτσι θα "κερδίσεις" τον ωραιότερο πρίγκιπα!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.
13-02-22
00:36
Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν χρειάζεται να λες ότι είσαι ξανθιά. Ποιος άλλωστε καταλαβαίνει τα πάντα;Δεν παριστανω κατι ... Απλά όντως καποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω...
13-02-22
00:38
Ναι απλά συμβαίνει συχνά κ το έχουμε σαν "αστείο "Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν χρειάζεται να λες ότι είσαι ξανθιά. Ποιος άλλωστε καταλαβαίνει τα πάντα;
Ενταξει δεν είπα κάτι κακό ..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
13-02-22
00:47
Αυτά, καλά μου παιδιά...
13-02-22
00:57
Αυτά, καλά μου παιδιά...
Να 'ρθεί ο επόμενος για τη νυχτερινή βάρδια, παρακαλώ.
13-02-22
03:02
Εμένα αυτά που λες μου φαίνονται ότι απευθύνονται σε μεγάλες γυναίκες παρά σε μια 18χρονη που δεν βρήκε ακόμα τον πρίγκηπα.Μια χαρά ήταν αυτό που είπα.
Γιατί ήταν μια χαρά;
Απάντησέ μου τις ερωτησεις που σου έκανα, πάρτο τωρα προσωπικά, σα να σε ρωτησα εσένα.
Έχεις κατι άλλο πέρα απο την εμφάνισή σου; Ενα ναι ή όχι.
Αν σου πέσει ένα κελεπούρι θα ξέρεις τωρα αποψε να το εκτιμήσεις; Ενα ναι ή όχι.
Μια σοβαρή συζήτηση γνωρίζεις να κάνεις; Ένα ναι ή όχι.
Μπορείς να παραμείνεις πιστή σε μια μακροχρόνια σχέση; Ένα ναι ή όχι.
Δε σε κρίνω, μονάχα θέλω να μου πεις σε όλα ναι. Θέλω να το δω γραμμένο να λες σε όλα "ναι". Ότι ναι σαν Ιωαννίδου είμαι όλα αυτά.
Γιατι για να θες τον πριγκηπα σημαινει οτι τα έχεις όλα αυτά πρώτα εσυ.
Ενα οχι να πεις σε ΕΝΑ απ ολα αυτα, θα καταλάβεις τοτε γιατι δεν ειμαι στεροτυπικός αλλά ρεαλιστής.
Αλλά και οποιαδήποτε ηλικία μάλλον το ''ναι'' κάποιας να μην είχε και τόσο σημασία.
Έτσι και αλλιώς δεν λέει καμία ότι ''δεν ξέρω τι μου γίνεται'' , συνήθως υπάρχει το '' δεν παίρνω αυτό που μου αξίζει παρότι είμαι έξυπνη, καλή..''
parafernalia
Περιβόητο μέλος
13-02-22
09:51
Αυτό συμβαίνει γιατί μία γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι δεν θέλει και πολύ λιγότερο τι θέλει, με αποτέλεσμα να παραμένει ανικανοποίητη. Αν ξέρεις τι θέλεις δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι. Έρχεται και σε βρίσκει αυτό.Έτσι και αλλιώς δεν λέει καμία ότι ''δεν ξέρω τι μου γίνεται'' , συνήθως υπάρχει το '' δεν παίρνω αυτό που μου αξίζει παρότι είμαι έξυπνη, καλή..''
Guest 709611
Επισκέπτης
13-02-22
13:08
Θεωρώ ότι, μεγαλώνοντας μια γυναίκα, δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι...δεν παίρνει αυτό που της αξίζει, παρόλο που............Είναι πιο συνειδητοποιημένη, νομίζω...Έτσι και αλλιώς δεν λέει καμία ότι ''δεν ξέρω τι μου γίνεται'' , συνήθως υπάρχει το '' δεν παίρνω αυτό που μου αξίζει παρότι είμαι έξυπνη, καλή..''
Και αυτό συμβαίνει και γιατί έχει μάθει, πολύ καλά, ότι η ζωή δεν φέρνει πάντα ό,τι μας αξίζει. Ίσα ίσα, το αντίθετο συμβαίνει...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
13-02-22
14:08
Τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Άλλοι παίρνουν εκείνο που τους αξίζει,
άλλοι εκείνο που προσπάθησαν να πάρουν (και που ίσως δεν τους άξιζε),
ενώ κάποιοι άλλοι, απλά είναι τυχεροί.
Άλλοι παίρνουν εκείνο που τους αξίζει,
άλλοι εκείνο που προσπάθησαν να πάρουν (και που ίσως δεν τους άξιζε),
ενώ κάποιοι άλλοι, απλά είναι τυχεροί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.