Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,155 μηνύματα.
12-02-22
22:24
Τι γίνεται δηλαδή εκεί;Ναι, κάτι γνωρίζω...Και μην νομίζεις πώς, ανεβαίνοντας ηλικιακά, δεν υπάρχει επιφάνεια...
Εκεί να δεις τί γίνεται, μικρή μου...
12-02-22
22:24
Ετσι με βλέπω όχι σκελετό όμως, μπουμπουκα ,γιατί απ' τη στεναχώρια μου θα έχω φάει κ τις πόρτες .Από τώρα βρε; Εμείς μια ζωή περιμένουμε..."Μα δεν γίνονται θαύματα"...
View attachment 96591
Αστειόμαι, βέβαια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι στους μεγαλύτερους δεν ισχύει αυτό .Ναι, κάτι γνωρίζω...Και μην νομίζεις πώς, ανεβαίνοντας ηλικιακά, δεν υπάρχει επιφάνεια...
Εκεί να δεις τί γίνεται, μικρή μου...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
12-02-22
22:26
Λάθος παρατήρηση. Δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας.
τα.!
τσι π@τ@νας!Τι γίνεται δηλαδή εκεί;
τα.!
12-02-22
22:28
Ιιιι καλέ ντροπή ....Λάθος παρατήρηση. Δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας.
τσι π@τ@νας !
τα.!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-02-22
22:29
Υπάρχει...επιφάνεια. Τί εννοείς, τί γίνεται ;Τι γίνεται δηλαδή εκεί;
Για παράδειγμα...να σου θυμίσω, αυτήν που θες να ξεχάσεις ή να θυμηθώ τα δικά μου ;
Ξέρεις από...επιφάνειες. Ξέρω κι εγώ...Συνεννοούμαστε...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
12-02-22
22:30
ε ναι, συγνώμη. Τέτοιες λεξούλες είναι μόνο για μεγάλα παιδάκια...Ιιιι καλέ ντροπή ....
Οπότε έχεις χρόνια μπροστά σου για να βρεις τον σωστό, τον άντρα τον γ@μ@το.
12-02-22
22:40
Ναι στα 50.ε ναι, συγνώμη. Τέτοιες λεξούλες είναι μόνο για μεγάλα παιδάκια...
Οπότε έχεις χρόνια μπροστά σου για να βρεις τον σωστό, τον άντρα τον γ@μ@το.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-02-22
22:42
Κόψε...κάτι...18 ετών, είσαι ακόμα...Ναι στα 50
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-02-22
22:42
Καλά δεν θα περιμένεις μέχρι τα..50! (έλεος)Ναι στα 50.
Όμως το θέμα είναι πόσα "βατράχια" θα χρειαστεί να φιλήσεις , μέχρι να βρεις τον αληθινό "πρίγκηπα".
Guest 709611
Επισκέπτης
12-02-22
22:45
Καλά....ας φιλήσει και κανένα βατράχι...Καλά δεν θα περιμένεις μέχρι τα..50! (έλεος)
Όμως το θέμα είναι πόσα "βατράχια" θα χρειαστεί να φιλήσεις , μέχρι να βρεις τον αληθινό "πρίγκηπα".
Θα εκτιμήσει και, καλύτερα, τον 'πρίγκιπα' έτσι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,155 μηνύματα.
12-02-22
22:46
Καημένες, αδικημένες, τόσο τέλειες και να φιλάτε βατράχια...
12-02-22
22:47
Οι πρίγκιπες που είναι ?????Καημένες, αδικημένες, τόσο τέλειες και να φιλάτε βατράχια...
12-02-22
22:47
Έχω φιλήσει το νεροχελωνονιντζάκι μου, αυτό μετράει;Καλά....ας φιλήσει και κανένα βατράχι...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-02-22
22:48
Μεγάλο ρόλο παίζει και το σωστό "timing" που λένε..
Αν τύχει και τον βρεις πολύ νωρίς (αν είναι αληθινό, κι όχι να νόμισες οτι το βρήκες το αληθινό), ίσως να μην είσαι σε θέση να το εκτιμήσεις, λόγω ελλείψεως εμπειριών.
Αν πάλι βρεθεί πολύ αργά, τότε πάλι πρόβλημα, λόγω ελλείψεως δυνατοτήτων (πρακτικών και όχι μόνο).
Αν τύχει και τον βρεις πολύ νωρίς (αν είναι αληθινό, κι όχι να νόμισες οτι το βρήκες το αληθινό), ίσως να μην είσαι σε θέση να το εκτιμήσεις, λόγω ελλείψεως εμπειριών.
Αν πάλι βρεθεί πολύ αργά, τότε πάλι πρόβλημα, λόγω ελλείψεως δυνατοτήτων (πρακτικών και όχι μόνο).
Guest 709611
Επισκέπτης
12-02-22
22:48
Καλά, δεν υποφέρουμε...κιόλας. Έλεος...Καημένες, αδικημένες, τόσο τέλειες και να φιλάτε βατράχια...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-02-22
22:51
Ψέμματα λες! Υποφέρουμε και πονάμε.Καλά, δεν υποφέρουμε...κιόλας. Έλεος...
Ασε τον Βαλ να ειρωνεύεται.. Και τα αγοράκια κάτι τέτοιο ζητάνε, σε γένους θηλυκού.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-02-22
22:52
Με τις πριγκίπισσες. Εσένα τι να σε κάνουν; Να σε ταιζουν σε καλά εστιατορια και να σε πηγαινουν βολτες με το αμαξι για να πετας μαργαριταρια καθε πεντε δευτερόλεπτα και να θες τον καθε πίθηκα που σου φέρεται σκατά για να νιωσεις γυναίκα;Οι πρίγκιπες που είναι ?????
Θα λεγα κατι τωρα να γινει πουτανα το θρεντ αλλα εχε χαρη που ειμαι ετοιμος να μπω για μπανιο.Καλά, δεν υποφέρουμε...κιόλας. Έλεος...
12-02-22
22:53
Οριστε ????? Που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για μένα ?Με τις πριγκίπισσες. Εσένα τι να σε κάνουν; Να σε ταιζουν σε καλά εστιατορια και να σε πηγαινουν βολτες με το αμαξι για να πετας μαργαριταρια καθε πεντε δευτερόλεπτα και να θες τον καθε πίθηκα που σου φέρεται σκατά για να νιωσεις γυναίκα;
Θα λεγα κατι τωρα να γινει πουτανα το θρεντ αλλα εχε χαρη που ειμαι ετοιμος να μπω για μπανιο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-02-22
22:56
Όχι , πες ρε αν σου κοτάει! Κι άσε τα μπάνια κλπ.Θα λεγα κατι τωρα να γινει πουτανα το θρεντ αλλα εχε χαρη που ειμαι ετοιμος να μπω για μπανιο.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-02-22
22:56
Δεν πάει...βατράχι και πόνος. Αυτό εννοώ...Ψέμματα λες! Υποφέρουμε και πονάμε.
Σαφώς και υποφέρουμε. Σαφώς και πονάμε...Αλλά αυτό λίγες φορές μπορεί να συμβεί, με την ίδια ένταση και πόνο...
Μία ; Άντε δύο το πολύ...Μετά είσαι προετοιμασμένος...Όσο γίνεται, βέβαια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.