Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 894 μηνύματα.
Ήταν όντως και είχε τρομερά εκρηκτική προσωπικότητα
Πώς την εννοείς την εκρηκτική προσωπικότητα που λείπει από το φόρουμ; Γιατί νομίζω αρκετή τοξικότητα τρώμε από κάποια συγκεκριμένα προφίλ στη μάπα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,231 μηνύματα.
Πώς την εννοείς την εκρηκτική προσωπικότητα που λείπει από το φόρουμ;
Για μένα η προσωπικότητα είναι συνυφασμένη με την αυθεντικότητα κι αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.
Γιατί νομίζω αρκετή τοξικότητα τρώμε από κάποια συγκεκριμένα προφίλ στη μάπα.
Παρακαλώ;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,856 μηνύματα.
Για μένα η προσωπικότητα είναι συνυφασμένη με την αυθεντικότητα κι αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.
Συμφωνώ. Αλλά καποια απο τα προφιλ που φυγαν οχι μονο δεν ηταν αυθεντικά αλλά δεν τους επιανες και πουθενά για να μαθεις αν καν ειναι αυτο που λένε.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,882 μηνύματα.
Οι μελισσούλες ειναι επενδυση , χρειαζεται πολυ κοπος και χρημα για να πολλαπλασιάσεις τις κυψέλες και να αρχισεις να εισπράττεις
Ο Μικρο τα είπε όλα. Είναι κωλοδουλειά. Αντί να ξεκινάς χωρίς λεφτά με σκοπό να βγάλεις λεφτά όπως γίνεται σχεδόν με όλες τις άλλες δουλειές του κόσμου αυτή θέλει να ξεκινάς με λεφτά για να βγάλεις κάααποια στιγμή με χρόνια με καιρούς περισσότερα λεφτά (+ με μεγάλη πιθανότητα να τα χάσεις και όλα γιατί πολύ απλά φυσικές καταστροφές και ένα κράτος ανίκανο να τις αντιμετωπίσει ή καλλίτερα να τις προλαμβάνει).

Απορώ με συγγενείς μου που ξεκίνησαν αυτήν την φάση. Είναι ο,τι πιο δύσκολο μπορούσαν να κάνουν. Πήγα και μερικά καλοκαίρια μαζί τους. Καύσωνας Ιούλιο και να φοράς ρούχα μακριά με την στολή από πάνω. Αυτό ήταν διαβολοβδομάδα, όχι ο στρατός.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 894 μηνύματα.
Φοβερή η εικόνα προφίλ σου, @Ουριήλ!

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,940 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.
πιστεύω πως ο @nearos του χρόνου στη σχολή θα ερωτευτεί τη πρώτη φασαία κνίτισσα που θα τον προσεγγισει για να γραφτεί στο κόμμα και μόλις καταλάβει πως τον ήθελε μόνο για αυτό θα έρθει δώ και θα γράφει καλημέρα «ομορφόπαιδα και τάνες»
Έχω σκάσει από τα γέλια τόσο άσχημα από όταν το είδα πριν κανα 5λεπτο που πονάει το στομάχι μου. Ότι καλύτερο διάβασα σήμερα πραγματικά :rofl::rofl::rofl:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εν τω μεταξύ πρέπει να ξυριστώ αλλά έχω υποσχεθεί οτι πένθιμα θα μακραίνω το μούσι μέχρι να δώσω το πρώτο μάθημα, το οποίο είναι έκθεση, και να μη χρειαστεί να ξαναανοίξω βιβλίο έκθεσης ποτέ ξανά.
Ήδη πάει ενας μήνας

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.
Είδα το thread διαβάζοντας Πολιτική Δικονομία και όντας στη σελίδα 56 :lol:

Οπότε: "Αν ο υπέρ ου η παρέμβαση διάδικος αντιτίθεται στην άσκηση εφέσεως από τον απλώς προσθέτως παρεμβάντα, αυτή καθίσταται απαράδεκτη, όπως το ίδιο συμβαίνει, όταν ο κύριος διάδικος παραιτήθηκε από το δικαίωμα ασκήσεως ενδίκου μέσου ή αποδέχθηκε την απόφαση ή αναγνώρισε την επίδικη απαίτηση ή συμβιβάστηκε με τον αντίδικό του". :P
Περισσότερη απο 1 πρόταση παρέθεσες κυρ δικηγόρε!! :pfff:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Το λατρεύω που στο θρεντ της σελίδας 56 βάζουμε όλοι προτάσεις από συγγράματα ή μαθήματα γενικά :laugh:

nearos

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Πιστεύω πως η @Kate1914 όταν την νευριάζει κάποιος είναι χαλαρή και κουλ μπροστά του και το σκέφτεται για τον επόμενο μήνα όταν έχει ησυχία στο σπίτι σκεπτόμενη πράγματα που θα μπορούσε να πει εκείνη τη στιγμή
ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Eίναι ενας youtuber χριστιανος, νομιζω εθνικιστης αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Τον γουσταρω φουλ
Εγώ πρέπει να βρήκα άλλο, χάλια τα βίντεο.
Για βάλε κανένα βίντεο από αυτόν που λες εσύ να δω

nearos

Επιφανές μέλος

Για βάλε κανένα βίντεο από αυτόν που λες εσύ να δω
αυτό που βρήκα ωραίο φαίνεται
βρήκα άλλο, χάλια τα βίντεο.
Δεν ηθελες να μου πληγωσεις τα συναισθηματα; :lol:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Α όχι εντάξει, αυτός είναι που βρήκα και εγώ :laugh:
Ωραία βίντεο αλλά σε αυτό που έβαλα τυχαία πολύ βρίζει μωρέ και δε λέει τίποτα ουσιαστικό. Ωραία θεματολογία βέβαια γενικά, δεν μπορώ να πω
Δεν ηθελες να μου πληγωσεις τα συναισθηματα; :lol:
Όχι απλώς έβαλα να δω ένα βίντεο και ήμουν σε φάση "μπα βλάκας φαίνεται, δε θα εννοεί αυτόν)

(Για τα άλλα δεν ξέρω, αλλά το intro του απλά τέλειο)

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.
Ωραία βίντεο αλλά σε αυτό που έβαλα τυχαία πολύ βρίζει μωρέ και δε λέει τίποτα ουσιαστικό. Ωραία θεματολογία βέβαια γενικά, δεν μπορώ να πω
Μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθείς να το θέσεις κομψά :lol: